Търся кадърен газаджия !!!
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Търся кадърен газаджия !!!
Здравейте колеги, проблемът който се появи при мен е следният:
Както си спомняте преди няколко дни пуснах тема относно това,че колата не върви на ГАЗ като мислех ,че са свещите. Оказа се ''кихалката'' на колекторните тръби - оттам взима въздух .Отидох да ми е сменят в уж ''добър сервиз''. Първо исках да си е купя и сам да си е сменя , но се оказа ,че не можело и тогава се принудих да е оставя те да ми е сменят .Докато ми е сменяха ме питаха дали колата върви добре, дали не иска някаква настройка и т.н.-явно искаха да вземат някой и друг лев. Аз изрично им забраних да пипат каквото и да е по колата, защото колата си вървеше много добре - правише си 220 км на ГАЗ и за 50 000 км е пукнала само няколко пъти и то главно от некачествена ГАЗ и когато сменяха преди време филтъра за газта, защото пак не бяха ми направили настройката както трябва...Като видяха ,че няма да изкярат повече пари от мен пича,който се занимаваше с монтажа на кихалката ми каза да запаля и е закачи на компютъра и каза,че се нуждаела от настройка .В този момент ми звънна телефона и аз докато говорех онзи отиде и взе да върти настройките за газта.... На въпроса ми какво прави и защо пипа настройките ми отговори ,че се нуждаела от настройка.Аз се ядосах и казах ,че не искам да ми бъзика колата след което си е взех и след това се почнаха мъченията ...Като пусна климатика спра на светофар колата цялата се тресе, като тръгвам започна да гърми въобще ужас! Днес ходих при друг майстор ама и той не можа да ми е оправи - колата пак си гърми ,а преди вървеше перфектно и пак подчертавам ,че за 50 000 км ми е пукнала няколко пъти и то само при тръгване и при подаване на рязко ГАЗ когато не е била хубава газта...А сега ...просто е направо като фоерверк...Толкова съм ядосан ,че.... мисля да е карам на бензин докато не намеря някой свестен газаджия наистина да ми е оправи както трябва.... Очаквам само сериозни предложения - сега съм в Пловдив -ще ви кажа къде съм ходил за да не се повтаряме - в сервиза АУТОГАЗ до КАТ на улица ''напредък'' , при Митко Янаджиев зад Бриколажа и сега търся някой друг който наистина ще ми е направи да не гърми ...
Ще ви кажа още какви мнения изказаха някой : затегнат клапан, прегорял клапан и все неща в този род ...А един даже ми каза,че трябвало да сменя газовият изпарител -да си купя от него ,че моято бил заминал --въобще все глупости ...
Така колеги, очаквам сериозни предложения за добър газаджия или ако някой от Вас е добър ще му се доверя да ми е направи , но така,че да не е пипам поне още 50 000 км....Колата ми трябва защото с нея въртя на месец по около 5-6000 км така,че не ми е много изгодно да е карам на бензин . Дори и в София или Хасково или където и да е , ще дойда само да знам ,че наистина ще стане както трябва .... Предварително Ви благодаря за вниманието и Ви желая приятен ден от мен ...
Както си спомняте преди няколко дни пуснах тема относно това,че колата не върви на ГАЗ като мислех ,че са свещите. Оказа се ''кихалката'' на колекторните тръби - оттам взима въздух .Отидох да ми е сменят в уж ''добър сервиз''. Първо исках да си е купя и сам да си е сменя , но се оказа ,че не можело и тогава се принудих да е оставя те да ми е сменят .Докато ми е сменяха ме питаха дали колата върви добре, дали не иска някаква настройка и т.н.-явно искаха да вземат някой и друг лев. Аз изрично им забраних да пипат каквото и да е по колата, защото колата си вървеше много добре - правише си 220 км на ГАЗ и за 50 000 км е пукнала само няколко пъти и то главно от некачествена ГАЗ и когато сменяха преди време филтъра за газта, защото пак не бяха ми направили настройката както трябва...Като видяха ,че няма да изкярат повече пари от мен пича,който се занимаваше с монтажа на кихалката ми каза да запаля и е закачи на компютъра и каза,че се нуждаела от настройка .В този момент ми звънна телефона и аз докато говорех онзи отиде и взе да върти настройките за газта.... На въпроса ми какво прави и защо пипа настройките ми отговори ,че се нуждаела от настройка.Аз се ядосах и казах ,че не искам да ми бъзика колата след което си е взех и след това се почнаха мъченията ...Като пусна климатика спра на светофар колата цялата се тресе, като тръгвам започна да гърми въобще ужас! Днес ходих при друг майстор ама и той не можа да ми е оправи - колата пак си гърми ,а преди вървеше перфектно и пак подчертавам ,че за 50 000 км ми е пукнала няколко пъти и то само при тръгване и при подаване на рязко ГАЗ когато не е била хубава газта...А сега ...просто е направо като фоерверк...Толкова съм ядосан ,че.... мисля да е карам на бензин докато не намеря някой свестен газаджия наистина да ми е оправи както трябва.... Очаквам само сериозни предложения - сега съм в Пловдив -ще ви кажа къде съм ходил за да не се повтаряме - в сервиза АУТОГАЗ до КАТ на улица ''напредък'' , при Митко Янаджиев зад Бриколажа и сега търся някой друг който наистина ще ми е направи да не гърми ...
Ще ви кажа още какви мнения изказаха някой : затегнат клапан, прегорял клапан и все неща в този род ...А един даже ми каза,че трябвало да сменя газовият изпарител -да си купя от него ,че моято бил заминал --въобще все глупости ...
Така колеги, очаквам сериозни предложения за добър газаджия или ако някой от Вас е добър ще му се доверя да ми е направи , но така,че да не е пипам поне още 50 000 км....Колата ми трябва защото с нея въртя на месец по около 5-6000 км така,че не ми е много изгодно да е карам на бензин . Дори и в София или Хасково или където и да е , ще дойда само да знам ,че наистина ще стане както трябва .... Предварително Ви благодаря за вниманието и Ви желая приятен ден от мен ...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Търся кадърен газаджия !!!
sineok_pi4_ написа:Здравейте колеги, проблемът който се появи при мен е следният:
Твоя човек е БОРКО... В Пазарджик е ... Питай БМВФЕНА той трябва да му има телефона че по незнайна причина съм го затрил....
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата
И аз съм при него-фенче давай ,телефона,че с предишното бях като фойерверките на Нова година,но цяла година

Последна промяна zvetiko на 05 Сеп 2008, 21:30, променена общо 2 пъти
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ И аз си мисля ,че трябва малко да се коригира обявата
Дино ,той ФЕНА кара кола дето не създава дертове дето викате
Георги Пенчев

Дино ,той ФЕНА кара кола дето не създава дертове дето викате

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
zvetiko написа:Zubcho написа:Подкрепям Saso за тоя Борко слушам легенди, нищо, че съм на дизел. Ама като сменя колата с бензинова утивам при Борко в Пазарджик да ми окомплектова новата
Zubcho,ако не си коригираш обявата,няма скоро да я смениш.
Че какво й е на обявата ми?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ве ти още не си ли в гараж ве...dinozab написа:Ма Фена не го е изтрил щот редовно му звъни![]()
![]()

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....
Благодаря Ви за вниманието и на всички желая приятна вечер от мен !
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
звънни ми да те свържа с правилния човек, и ти е наблизо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
пращам ти номера на ЛС..извинявайsineok_pi4_ написа:КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....

- SaSo
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:пращам ти номера на ЛС..извинявайsineok_pi4_ написа:КОлеги, аз все още нямам отговор на въпроса за къдърен газаджия? Като гледам тук колегите по-скоро са превърнали темата ми на раздумка отколкото да дадат някакъв логичен отговор или поне някой при когото да отида за да ми реши проблема. БМВ фена и той нищо не казва за този Борко от Пазарджик ..... Не,че няма да го намеря ако отида в Пазарджик ,защото все някой ще го знае там като попитам за него ама защо да се мъча с нещо което вече е известно на някой -няма смисъл тепърва да откривам топлата вода ..Така,че колеги много Ви моля - виждам ,че не съм единствен с този проблем ,ако някой има решение на проблема и човек който да го реши ,направо да дава номерът му и да ходим при него ....
Благодаря Ви за вниманието и на всички желая приятна вечер от мен !![]()
Ти земи го прати и на мене че съм го изгубил...

14 мнения
• Страница 1 от 1