Колко често сте виждали...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Колко често сте виждали...
...циганин в учебна кола ?
Аз оня ден над това се замислих и не се сещам за такъв случай , лошото е че доста от тях въртят таксита , ма как си взимат книжките ?
Аз оня ден над това се замислих и не се сещам за такъв случай , лошото е че доста от тях въртят таксита , ма как си взимат книжките ?
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Да ти имам и въпроса - тва е все едно като да те питам ти колко пъти си виждал крава да ражда таралежи? (примерно)
Разбира се, че те карат на самоучител или вЗимат приер от "най-опитния" им събрат. Курсовете ги карат на каруца с 1 к.с.
Друг е въпроса колко мангали има в КАТ
И как аджеба всичките имат дипломи за завършено основно !?!? Айде ясно, че книжките и инструктурите, дето им описват учебните часове, ги купуват на едро, ама дипломите за основно. Бе нема такава мизерия....
А колко пъти се виждали полицай да спре мангал, управляващ МПС?
Мъка, мъкааа....
Разбира се, че те карат на самоучител или вЗимат приер от "най-опитния" им събрат. Курсовете ги карат на каруца с 1 к.с.
Друг е въпроса колко мангали има в КАТ

А колко пъти се виждали полицай да спре мангал, управляващ МПС?
Мъка, мъкааа....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ако бях употребила думата "ром" или "не достатъчно интегриран индивид/субект" дали щеше да ти се набие толкова на очи?
Иначе по начало не мисля, че на тая тема й е тука мястото, или пък изобщо в някой друг подфорум. Изобщо къв е тоя цирк "виждали ли сте това", "кво ше кажете за онова", "кога полседно ходихте на майна си райна" и пр.
Иначе по начало не мисля, че на тая тема й е тука мястото, или пък изобщо в някой друг подфорум. Изобщо къв е тоя цирк "виждали ли сте това", "кво ше кажете за онова", "кога полседно ходихте на майна си райна" и пр.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
7 мнения
• Страница 1 от 1