Съвет ксенон и борд компютър ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
На лично защото при различните години на е46 има различни проблеми. Не искам да стане беля с някой лайт модул. А и не искам да проточвам темата.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
не звучиш сериозно с това обяснение
Така или иначе всеки действа тук на свой риск та едва ли ще има обвинения , та казвай си веднага

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ееееее пич ти направи ебахти и филма! Така както го обясняваш все едно си разглобил лайт модула и там си правил интервенции!!! Какво се правиш на ударен и си придаваш важност с тия лични съобщения незнам, решението на тоя проблем ще е добавянето на някое съпротивление при връзките на трафовете на ксенона за да симулират по-голяма консумация, какви разлики те гонят в моделите като при всички модели комп-а търси крушка от 55 вата и тва е, много чсно че като сложиш ксенон от 35 вата и в товя случай от "хубавите" които не симулират 55 вата ще ти дава грешка за изгоряла крушка!!!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
имат разлики след 2003та
добавя се една кутийка и всичко е точно , написал съм по-нагоре кой ги оправя 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Решение на проблема ще намерите http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Chec ... eamfix.htm
Предупреждавам ви че всеки носи сам отговорност за това което направи на колата си! Ако стане нещо се сърдете на тези които не искаха ЛС за доуточняване! KIKO не мисля че съм търсил известност!
Предупреждавам ви че всеки носи сам отговорност за това което направи на колата си! Ако стане нещо се сърдете на тези които не искаха ЛС за доуточняване! KIKO не мисля че съм търсил известност!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
krasy1982 написа:Решение на проблема ще намерите http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Chec ... eamfix.htm
Еее колега ти пък взе че се засега, не съм целял да те убиждам, но при положение че хората те питат да обясниш за какво става на въпрос а ти се правиш на 3 и полувина как да реагирам кажи ми, можеше да дадеш тоя линк и да напишеш няколко реда да кажеш за какво става на въпрос а не да чакаш Л.С.
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Момчета случайно да знаете от къде мога да си купя преходници за ксенона и на каква цена, защото ми отрязаха главата тук в моя град предния път, че мисля да сложа ксенон и на халогените и да направя ден пред себе си 

hi
ако ти трябват преходници за крушките пиши ми на dj.boby@abv.bg
имам за Е39 и за Е46
имам за Е39 и за Е46
My Soul My Vision House Music
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2