audi s5 evo ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

audi s5 evo ...

Мнение от steeN » 03 Сеп 2008, 21:42

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:42, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 03 Сеп 2008, 21:46

ще ми е интересно да видя в тестове М3 и т'ва Ауди... :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Сеп 2008, 21:54

остава и да стане със задно :mhihi:
да не видят нещо тия хехехе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Сеп 2008, 22:04

Винаги съм се чудел защо за ауди се пише по автомобилните форуми?!?!?!
Няма ли форуми за луксозни тоалетни, кенефи и т.н.? (четири нули - винаги е означавало кенеф на колела или два кенефа)
Значи целия "просперитет" на аЛди се дължи на техните отчаяни напъни да настигнат BMW. Самите те си казват, че се целят в клиентите на BMW и се самообявяват за конкуренти на "нашата" любима марка.
Само дето великите творения на аЛди са не само скъпи, но и в повечето случй крайно не качествени...но пък с големи претенций!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Сеп 2008, 22:06

Първо копираха дизайна на 3-та серия купе в своята версия с А5, а сега копират и инжинерните решения. Видяха, че БМВ имат успех с М3 и сега правят копие с грешното задвижване :mhihi:
BMW only!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 03 Сеп 2008, 22:18

Joro_Paveto написа:Само дето великите творения на аЛди са не само скъпи, но и в повечето случй крайно не качествени...но пък с големи претенций!

батко, един пряител от около половин година бачка в сервиза на камор и просто като съм слушал историите, които ми е разказвал за новите бмв, ще спреш да гопишеш тва за качествените нови бмв-та ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 03 Сеп 2008, 22:20

Специал edit за ///МарТо
Последна промяна ///vlado на 03 Сеп 2008, 22:28, променена общо 3 пъти

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Сеп 2008, 22:23

Вие с последните 2 поста,едитнете си ги :idea:
Сега това тука секта на бмв ли е или на петела долната джука?
Айде да се лъжем колко сме велики и т.н..олимпиадите не струват и .
:mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Сеп 2008, 22:30

Не съм отварял линка и няма да го отворя! Аз не съм и най-големият манияк или сектант на тема БМВ! Но когато видя това разплутото Ауди дву-вратото (незнам как се казва!), единствената мисъл която ми минава през "кофата" ми е: "Кога "наще" ще извадят наследника на 8-а серия? Да ги смажат малко тия смотаняци!"

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Сеп 2008, 23:13

SpUd3r написа:
Joro_Paveto написа:Само дето великите творения на аЛди са не само скъпи, но и в повечето случй крайно не качествени...но пък с големи претенций!

батко, един пряител от около половин година бачка в сервиза на камор и просто като съм слушал историите, които ми е разказвал за новите бмв, ще спреш да гопишеш тва за качествените нови бмв-та ;)

Възможно е колега, мой много добър приятел бачкаше във Порше БГ и по-специално аЛди....та той какви неща ми е разказвал за пристигащите в сервиза инжинерни чудеса с марка аЛди. То не са скъсани валове, течащи като лейки гарнитури на какво то щеш - картери, капаци на клапани...и още много много.
А и от няколко собственика на сервизи вече чувам, че като видят да идва аЛди към сервиза, им идва да захвърлят всичко и да избягат.
Влизаме в един безкраен спор...аз просто не се кефя на политиката на тази фирмичка и на жалките им напъни да направят по-добра кола от БМВ...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 04 Сеп 2008, 8:15

Ся нормално е хората които работят в сервизи да виждат развалени коли...
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Сеп 2008, 10:12

И на мен един псевдо спец от Дару ми разправяше същото ама не само за новите а за всички БМВ-та, та този същия си купи Поло след като продаде на един приятел е36-цата му която сигурнои маслото и беше фабричното. Този спец не беше сменял нищо по колата и твърдеше че всички с БМВ-та са луди да си късат гумите и да се въртят и само им се присмивал като ги видел :shock: Този човек работи в БМВ сервиз!!! :shock: :shock: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 04 Сеп 2008, 10:15

Joro_Paveto написа:Винаги съм се чудел защо за ауди се пише по автомобилните форуми?!?!?!
Няма ли форуми за луксозни тоалетни, кенефи и т.н.? (четири нули - винаги е означавало кенеф на колела или два кенефа)
Значи целия "просперитет" на аЛди се дължи на техните отчаяни напъни да настигнат BMW. Самите те си казват, че се целят в клиентите на BMW и се самообявяват за конкуренти на "нашата" любима марка.
Само дето великите творения на аЛди са не само скъпи, но и в повечето случй крайно не качествени...но пък с големи претенций!

за всеки кенеф си има гъз , дори и за твоята бавария, очевадно!!

Joro_Paveto написа:Възможно е колега, мой много добър приятел бачкаше във Порше БГ и по-специално аЛди....та той какви неща ми е разказвал за пристигащите в сервиза инжинерни чудеса с марка аЛди. То не са скъсани валове, течащи като лейки гарнитури на какво то щеш - картери, капаци на клапани...и още много много.
А и от няколко собственика на сервизи вече чувам, че като видят да идва аЛди към сервиза, им идва да захвърлят всичко и да избягат.
Влизаме в един безкраен спор...аз просто не се кефя на политиката на тази фирмичка и на жалките им напъни да направят по-добра кола от БМВ...

във всеки сервиз идват за ремонт коли в подобно състояние от всяка една марка , сервизите на камор и порше бг не са единствените , както и бмв и ауди не са единствените марки в автомобилостроенето

напълно ли си сигурен в това което каза за "жалките" опити на тази "фирмичка" или просто си говориш глупости ей така , за да нахраниш другата марка понеже си СУПЕР ГОЛЯМ ФЕН и БМВ ЕНТУСИАСТ?

немога да разбера едно защо винаги бмв ентуасиастите хранят другите марки и по-специално визирам ауди , следя форума на бмв понеже ми е доста интересен и в много случаи много полезен , но ме дразнят адски много изказвания от този род
за тези които ще кажат , че съм глупак или нещо от сорта имал съм 2-3 коли в живота си сред тях имах и 1-2 бмв-та ,страхотни машини са и никога няма да напиша някъде каквото и да е било лошо за бмв въпреки , че съм фен на друга марка , защо ли..... хората които имат поне малко акъл в главата знаят защо

сори на всички , но това си е така във вашият форум има около 200% повече обиди към ауди , отколкото в ауди форума за бмв , да не говорим ,че храните и други марки .......както и да е ако модераторите сметнат поста ми за спам или за обида към някой от ентусиастите в този форум нека го изтрият или да предприемат каквото там решат

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 04 Сеп 2008, 10:55

ти май послъга малко... имал си 2-3 коли.. пък от тях 1-2 са били бмв-та :mhihi:
та последно 2 или 3 коли си имал и 1 или 2 бмв-та ? или не помниш точно :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Сеп 2008, 11:08

Steen , липса на фантазия ;)
... Отново никакви шансове :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата