Nice Ride...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
!!!
абе момчето на което е колата питали ли ви е за мненията-гледайте...и тва е!
може да имате реплики към пусналия снимките, но иначе е долно....
може да имате реплики към пусналия снимките, но иначе е долно....
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Това е публичен форум, и всичко което се поства тук е "fair target", ако ми позволите така да се изразя
Да е живо и здраво момчето с колата, но за съжаление дали е тук или не, това не променя никак мнението на хората относно колата. Обикновено не се изказвам за чужди коли, които не ми харесват - всеки има право на лош вкус. Но има неща, които не бива да се правят на БМВта и това е много добър анти-пример. Дължим го на децата, които четат форума, да ко изтъкнем като такъв

Да е живо и здраво момчето с колата, но за съжаление дали е тук или не, това не променя никак мнението на хората относно колата. Обикновено не се изказвам за чужди коли, които не ми харесват - всеки има право на лош вкус. Но има неща, които не бива да се правят на БМВта и това е много добър анти-пример. Дължим го на децата, които четат форума, да ко изтъкнем като такъв

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мдаааа явно не ви хареса колата...
Хубаво всеки има право да харесва
или да не харесва даден автомобил...
Но все пак аз ще обясня защо някои неща са така
и защо някой не са
за огледалата добре и аз съм съгласен и както и собственика на колата...
Като дойде автомобила тук миналата година беше някакъв вид американ стайлинг... незнам дали има такова животно от БМВ АГ
явно е измислица, но калата беше с хромирани джанти 16' на БМВ
хромирани лайсни, дръжки, бъбреци и още чудесии...
Пича започна да си я прави и това е НЕзавършения вид на колата.
Огледалата ще се сменят ама като няма хубави огледала, продават
само някакви боклуци НЕелектрически М-лук (чесън) незнам си какво...
Търси се... 
не бих казал при положение че отпред е сложена оригинална
броня от М3 а останалите елементи по колата като изключим гърнето са си също от БМВ АГ, може би просто съчетанието им
но както казах колата е в Незавърен вид.
както казах всичко по колата си дойде хромирано и човека мислеше да я направи цялата черна, но в последсвтие мисля че ако има някои хромирани елементи ще се получи добър контраст, а една кола е красива когато има някакъв контраст и не е напълно обезличена...
(изключваме огледалата
ако обърнете внимание на първата снимка всички прозорци на колата са черни, но все пак законовата наредба не удобрява подобни решения в масовите автомобили, за това след като едни озлобени служители на реда взеха талона на момчето той се принуди да махне предните, сега седи леко пернишка, но сърце не му дава да разкара и задните защото всичко струва пари

...и друго
мдааа гърнетооо... Наистина няма вид като за тази кола... обаче какъв звук придобива шестака, като му се бодне един такъв мъфлър
:) ауууу... Мога да ви убедя че няма нищо общо с пръцкането на разните му там оризови полета или летящи орли (no offence) автомобила отдолу е с изправени тръби и без каталитици...
Крайния резултат е един доста отпушен двигател и невероятен звук...
Точно на шестак но доста по плътен и доста по-... абе МАНИЯ...
между другото гърнето е от Мотоциклет
търсят се в момент по-големи колектори
Абе в крайна сметка има какво още да се желае, но колата е наистина мераклийска и си заслужава правенето...
Благодаря на всички за критиката, мисля че беше доста градивна и ще помогне за развитието на колата
Хубаво всеки има право да харесва
или да не харесва даден автомобил...
Но все пак аз ще обясня защо някои неща са така
и защо някой не са

тез хромирани огледала (не ги виждам добре, май са такива), са абсолютен кич.
за огледалата добре и аз съм съгласен и както и собственика на колата...
Като дойде автомобила тук миналата година беше някакъв вид американ стайлинг... незнам дали има такова животно от БМВ АГ
явно е измислица, но калата беше с хромирани джанти 16' на БМВ
хромирани лайсни, дръжки, бъбреци и още чудесии...
Пича започна да си я прави и това е НЕзавършения вид на колата.
Огледалата ще се сменят ама като няма хубави огледала, продават
само някакви боклуци НЕелектрически М-лук (чесън) незнам си какво...

тоз оптичен тунинг е тема "хонда сивик", не бмв.
не бих казал при положение че отпред е сложена оригинална
броня от М3 а останалите елементи по колата като изключим гърнето са си също от БМВ АГ, може би просто съчетанието им

едно не разбрах само - защо е почернил бъбреците, пък е накичил 1 кило хром още по останалата част от колата? тия лъскавини ги оставете на арабите... в Дубай всяко 2ро БМВ така изглежда.
както казах всичко по колата си дойде хромирано и човека мислеше да я направи цялата черна, но в последсвтие мисля че ако има някои хромирани елементи ще се получи добър контраст, а една кола е красива когато има някакъв контраст и не е напълно обезличена...
(изключваме огледалата

Според мен е идеална, ако изключим огледалата и затъмняването на задните стъкла...
ако обърнете внимание на първата снимка всички прозорци на колата са черни, но все пак законовата наредба не удобрява подобни решения в масовите автомобили, за това след като едни озлобени служители на реда взеха талона на момчето той се принуди да махне предните, сега седи леко пернишка, но сърце не му дава да разкара и задните защото всичко струва пари

...и друго
алтезите отзад са във същата графа като гърнето...
мдааа гърнетооо... Наистина няма вид като за тази кола... обаче какъв звук придобива шестака, като му се бодне един такъв мъфлър

Крайния резултат е един доста отпушен двигател и невероятен звук...
Точно на шестак но доста по плътен и доста по-... абе МАНИЯ...
между другото гърнето е от Мотоциклет

търсят се в момент по-големи колектори

Абе в крайна сметка има какво още да се желае, но колата е наистина мераклийска и си заслужава правенето...
Благодаря на всички за критиката, мисля че беше доста градивна и ще помогне за развитието на колата

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2