Меркантилни ли са мъжете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 03 Сеп 2008, 21:58

Гледам и не вярвам на ушите си! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
*Баси темите има в последно време, да не е обявен конкурс за "Най-смешна тема на форума" :mhihi: , просто ще си падна.... :mhihi:

А бе да ви кажа, аз малко се притисних - имам книжка, ама кола нямам, та мисълта ми е как така се е хванал с мен и то от толкова време ... :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 03 Сеп 2008, 22:05

^ На първата среща е пойскал книжката ти да види от колко време я притежаваш...да си прави математиката дали ще можеш да го прибираш като е пиян на дръво! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ми аз па кфо да кажа като мойта приятелка е на 15...и се вози и в 16-ката ми...и пеша ходи...и гледа залеза,докато разхожда МОЕТО куче...
Накъде отива тоя свят... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Сеп 2008, 22:10

///MapTo написа:^ На първата среща е пойскал книжката ти да види от колко време я притежаваш...да си прави математиката дали ще можеш да го прибираш като е пиян на дръво! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ми аз па кфо да кажа като мойта приятелка е на 15...и се вози и в 16-ката ми...и пеша ходи...и гледа залеза,докато разхожда МОЕТО куче...
Накъде отива тоя свят... :roll:

е са като авторката се окаже прокорорка гледай кво стаа :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Сеп 2008, 22:12

Sharo написа:е са като авторката се окаже прокорорка гледай кво стаа :mhihi:

Ако е над 14 няма проблеми...споко

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Сеп 2008, 22:14

Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:

Вие кога за последно забихте маце в лада?

plradev написа:Абе мен ме е удрял и не мога да преценя кое е по-силно :mhihi: :mhihi: :mhihi: .А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш :winky:,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване :mhihi: .В такива ситуации се старая да шофирам :!:

Само да питам:
Ти не си ли оная мадама дето я нахранихме с черпака на предпоследната сбирка на ОМВ-Люлин?
Ако си ти, спри се другият път при нас да те опнем с bavarec 86 на масата пред всички :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п.: аз незнам, не съм толкова безскруполен, ама bavarec-а там незнам тоя и куче в пола да види ще го отпори! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от mastorpetko » 03 Сеп 2008, 23:13

TouchAndGo написа:Вие кога за последно забихте маце в лада?

Редовно забивам ученички в обществения транспорт ;) Но си признавам, че съм меркантилен, обръщам внимание само на тези, които си дупчат билетчето ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 03 Сеп 2008, 23:19

Оставете мацката на мира пък вие де....има SLK все пак...а пък е и щастливо омъжена, скоро и с дете или си има вече дете... хората ще се сетят за какво иде реч,

пък и не е като да не виждаме какви убийствени мацки ходят с разни сервитьорчета, монтьори, продавачи в магазини и прочее нормални хорица нали ? Я ми посочете някоя готина мацка ( манекенка ) която да не се бори със зъби и нокти да се хване с някой таксиметров шофьор например ? Аз ако имам SLK ще ме е срам да излеза с него на улицата, няма да мога да си забия готина мацка каквото ще да става... :D :mhihi:
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от bum_bum » 03 Сеп 2008, 23:32

TouchAndGo написа:Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:

Вие кога за последно забихте маце в лада?

Tи па що си мислиш, че ЦЛК- то е убава кола :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 03 Сеп 2008, 23:48

Лъжа ли е....че гълташ доста? :mhihi:
Мисля, че на всички си ясна с лъскавия мерник, че си леееко елементарна за да четеш къвто и да е морал, на който и да е било.
С тротинетки ьаъхьа ходи се прегледай..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Сеп 2008, 23:54

не виждам кво толкова нападате момичето. имала слк , приятеля и и го бил зел и кво , няма лошо като си е обича момчето и има възможност що да не купи ... вие не купувате нищо на приятелките си ли , или ако имате пари за слк няма да и купите а ?
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 03 Сеп 2008, 23:57

Какво я захванахте пък мацката? Какво като кара ЦЛК? Това е все пак автомобил за 40К ;) Всяка работеща дама с престижна професия би могла да си го позволи. Въобще не е нужно да може да гълта, плюе и тем подобни простотии.

Достатъчно е да е учила, когато е трябвало да учи и в момента да работи нещо от сорта на адвокат; съдия; мениджър; счетоводител (главен по възможност); предприемач; брокер на недвижими имоти; и още десетки професии които позволяват да отделиш по 500-600 лева на месец за автомобил на лизинг :idea:
Последна промяна mastorpetko на 03 Сеп 2008, 23:59, променена общо 1 път
Изображение

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 03 Сеп 2008, 23:57

не :mhihi: не бих и купил такава кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Сеп 2008, 0:12

според мен е някоя пъпчива дето си мисли че слк е модел на бмв :mhihi:
мята ви по асмите и те така.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Сеп 2008, 0:13

Както вика Ванко " На луната с колата да возя жената" :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Сеп 2008, 0:19

Вие пък изкарахте, че мъжете с хубави и по скъпи коли не са обичани, защото са с тях само заради парите... Не виждам защо нападате момичето, факт е че един мъж като види една жена в хубава кола ще се загледа в нея, а нея в тая която е в рейса. ХУбава жена и хубава кола е мечтата на всеки мък, а и като е в комбинация още по добре

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата