Меркантилни ли са мъжете?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Гледам и не вярвам на ушите си!
*Баси темите има в последно време, да не е обявен конкурс за "Най-смешна тема на форума"
, просто ще си падна....
А бе да ви кажа, аз малко се притисних - имам книжка, ама кола нямам, та мисълта ми е как така се е хванал с мен и то от толкова време ...

*Баси темите има в последно време, да не е обявен конкурс за "Най-смешна тема на форума"

А бе да ви кажа, аз малко се притисних - имам книжка, ама кола нямам, та мисълта ми е как така се е хванал с мен и то от толкова време ...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ На първата среща е пойскал книжката ти да види от колко време я притежаваш...да си прави математиката дали ще можеш да го прибираш като е пиян на дръво!
Ми аз па кфо да кажа като мойта приятелка е на 15...и се вози и в 16-ката ми...и пеша ходи...и гледа залеза,докато разхожда МОЕТО куче...
Накъде отива тоя свят...

Ми аз па кфо да кажа като мойта приятелка е на 15...и се вози и в 16-ката ми...и пеша ходи...и гледа залеза,докато разхожда МОЕТО куче...
Накъде отива тоя свят...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
///MapTo написа:^ На първата среща е пойскал книжката ти да види от колко време я притежаваш...да си прави математиката дали ще можеш да го прибираш като е пиян на дръво!![]()
![]()
![]()
![]()
Накъде отива тоя свят...
е са като авторката се окаже прокорорка гледай кво стаа

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Sharo написа:е са като авторката се окаже прокорорка гледай кво стаа
Ако е над 14 няма проблеми...споко
Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:
Вие кога за последно забихте маце в лада?
plradev написа:Абе мен ме е удрял и не мога да преценя кое е по-силно![]()
![]()
.А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш
,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване
.В такива ситуации се старая да шофирам
Само да питам:
Ти не си ли оная мадама дето я нахранихме с черпака на предпоследната сбирка на ОМВ-Люлин?
Ако си ти, спри се другият път при нас да те опнем с bavarec 86 на масата пред всички

п.п.: аз незнам, не съм толкова безскруполен, ама bavarec-а там незнам тоя и куче в пола да види ще го отпори!

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Re: Меркантилни ли са мъжете?
TouchAndGo написа:Вие кога за последно забихте маце в лада?
Редовно забивам ученички в обществения транспорт

Оставете мацката на мира пък вие де....има SLK все пак...а пък е и щастливо омъжена, скоро и с дете или си има вече дете... хората ще се сетят за какво иде реч,
пък и не е като да не виждаме какви убийствени мацки ходят с разни сервитьорчета, монтьори, продавачи в магазини и прочее нормални хорица нали ? Я ми посочете някоя готина мацка ( манекенка ) която да не се бори със зъби и нокти да се хване с някой таксиметров шофьор например ? Аз ако имам SLK ще ме е срам да излеза с него на улицата, няма да мога да си забия готина мацка каквото ще да става...

пък и не е като да не виждаме какви убийствени мацки ходят с разни сервитьорчета, монтьори, продавачи в магазини и прочее нормални хорица нали ? Я ми посочете някоя готина мацка ( манекенка ) която да не се бори със зъби и нокти да се хване с някой таксиметров шофьор например ? Аз ако имам SLK ще ме е срам да излеза с него на улицата, няма да мога да си забия готина мацка каквото ще да става...

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Меркантилни ли са мъжете?
TouchAndGo написа:Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:
Вие кога за последно забихте маце в лада?
Tи па що си мислиш, че ЦЛК- то е убава кола

Лъжа ли е....че гълташ доста?
Мисля, че на всички си ясна с лъскавия мерник, че си леееко елементарна за да четеш къвто и да е морал, на който и да е било.
С тротинетки ьаъхьа ходи се прегледай..

Мисля, че на всички си ясна с лъскавия мерник, че си леееко елементарна за да четеш къвто и да е морал, на който и да е било.
С тротинетки ьаъхьа ходи се прегледай..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
не виждам кво толкова нападате момичето. имала слк , приятеля и и го бил зел и кво , няма лошо като си е обича момчето и има възможност що да не купи ... вие не купувате нищо на приятелките си ли , или ако имате пари за слк няма да и купите а ?
It`s party time !
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Какво я захванахте пък мацката? Какво като кара ЦЛК? Това е все пак автомобил за 40К
Всяка работеща дама с престижна професия би могла да си го позволи. Въобще не е нужно да може да гълта, плюе и тем подобни простотии.
Достатъчно е да е учила, когато е трябвало да учи и в момента да работи нещо от сорта на адвокат; съдия; мениджър; счетоводител (главен по възможност); предприемач; брокер на недвижими имоти; и още десетки професии които позволяват да отделиш по 500-600 лева на месец за автомобил на лизинг

Достатъчно е да е учила, когато е трябвало да учи и в момента да работи нещо от сорта на адвокат; съдия; мениджър; счетоводител (главен по възможност); предприемач; брокер на недвижими имоти; и още десетки професии които позволяват да отделиш по 500-600 лева на месец за автомобил на лизинг

Последна промяна mastorpetko на 03 Сеп 2008, 23:59, променена общо 1 път

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Вие пък изкарахте, че мъжете с хубави и по скъпи коли не са обичани, защото са с тях само заради парите... Не виждам защо нападате момичето, факт е че един мъж като види една жена в хубава кола ще се загледа в нея, а нея в тая която е в рейса. ХУбава жена и хубава кола е мечтата на всеки мък, а и като е в комбинация още по добре
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4