Взеха ми колата
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Zubcho написа:zvetiko написа:Zubcho ,оправи си тавана,не пипай нищо друго и я пускай в продава-като гледам каква е лъскава,ще замине веднага и тогава вече може да реализираш мечтата си-постоянно изникват коли като мечтата ти.Като бях направил снимки с ГСМ-ма на моята и разчитах ,че ще я продам заради перфекното и техническо състояние и екстрите ,стоя с месеци,като я поизлъсках и снимах както трябва ,замина за дни-прави си сметка какво ги интересува хората.
Лъскава друг път, тука е измита и има забележки по боята. Аве ще видим какво ще се прави.
Пак казвам отворен съм за бартери3.5 или 4.0 или 4.4 готов съм
Ето я твоята кола:

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Зъбчо , като звъннеш първо питай на тази 39-ка дали й е плащан акциз и откъде е внос ? Цената е много добра , дори акциз да трябва да се плати едни 22 бона за такъв автомобил си заслужава да заминат в случай ,че човек може да си позволи
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bmwfena написа:и дали не е десно воланчето
Аз именно затова казах да пита от къде е бяса

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Дясно е воланчето. Тази 540-ка се продава тук във форума от един колега. Той даже я разчаства и за 3200 дава мотора + скорости. Направо им се чудя на тези дето са със е39 що не са му направили тел. червен вече.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
щот са батки и си мечтаят за е60
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:Дясно е воланчето. Тази 540-ка се продава тук във форума от един колега. Той даже я разчаства и за 3200 дава мотора + скорости. Направо им се чудя на тези дето са със е39 що не са му направили тел. червен вече.
Колега,намерих ти колата

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Zubcho написа:Дясно е воланчето. Тази 540-ка се продава тук във форума от един колега. Той даже я разчаства и за 3200 дава мотора + скорости. Направо им се чудя на тези дето са със е39 що не са му направили тел. червен вече.
Колега,намерих ти колатаОбаждай се ,защото и аз сериозно се замислям.
![]()
Еми аз вече съм си пуснал колата в мобилето да се продава с цел покупка на тази кола. И ако я купиш преди мен ще се самоубия. Ти нали търсеше малък разход. Мани не се хващай с тоя голям мотор. И не е автомат, не е за тебе тая. Търси комби и остави да се похваля, че съм я купил аз. Дано не ме изпревари някой, че верно ще се гътна.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:zvetiko написа:Zubcho написа:Дясно е воланчето. Тази 540-ка се продава тук във форума от един колега. Той даже я разчаства и за 3200 дава мотора + скорости. Направо им се чудя на тези дето са със е39 що не са му направили тел. червен вече.
![]()
Еми аз вече съм си пуснал колата в мобилето да се продава с цел покупка на тази кола. И ако я купиш преди мен ще се самоубия. Ти нали търсеше малък разход. Мани не се хващай с тоя голям мотор. И не е автомат, не е за тебе тая. Търси комби и остави да се похваля, че съм я купил аз. Дано не ме изпревари някой, че верно ще се гътна.
Не-е-е ,ти ми пусна тая муха-вземи си сега голям мотор ,сложи го на газ.Днес я капарирах ,може да ти я продам след 2 месеца.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Zubcho написа:zvetiko написа:Zubcho написа:Дясно е воланчето. Тази 540-ка се продава тук във форума от един колега. Той даже я разчаства и за 3200 дава мотора + скорости. Направо им се чудя на тези дето са със е39 що не са му направили тел. червен вече.
![]()
Не-е-е ,ти ми пусна тая муха-вземи си сега голям мотор ,сложи го на газ.Днес я капарирах ,може да ти я продам след 2 месеца.Тази кола ускорява за 7сек.,средно харчи 12/100 и е един от малкото двигатели при ,които няма разлика в разхода при ръчни и автоматични скорости-сигурно заради мощността си-211к.с.Аз направих своя избор-Туинго за ежедневна кола-5/100 газ и изстребителя,както казва Бисер,за парадна кола.
Верно ли я купи бе човек?????? Аре стига бре.

Честито и със здраве да я караш. Аз така или иначе ще продам комбито и ако решиш, че искаш да се разделиш с тази красавица след определено време и аз съм продал моята кола ще има сделка. Ама искам да ме повозиш поне малко ако не др.
Завиждам ти благородно да знаеш.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Не,бе колеги,обезумял съм- вече една седмица с ЛАДА,бучи,трещи,друса,ръчкам скорости,всички ме псуват като ги изпреварвам.
Зъбчо,знаеш ,че си търся икономичен автоматик,но ако не намеря още няколко дни може и да направя накоя глупост.
Пожелавам ти горната кола да стане твоя-знам ,че си метаеш за нещо подобно,мойта мечта от 92г. е М5 340к.с. 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:Не,бе колеги,обезумял съм- вече една седмица с ЛАДА,бучи,трещи,друса,ръчкам скорости,всички ме псуват като ги изпреварвам.Зъбчо,знаеш ,че си търся икономичен автоматик,но ако не намеря още няколко дни може и да направя накоя глупост.
Пожелавам ти горната кола да стане твоя-знам ,че си метаеш за нещо подобно,мойта мечта от 92г. е М5 340к.с.
Бате не ме ебавай щото щях да ходя да тегля на родителите спестяванията и утре да идвам да ти рева за тая кола. Май ще взема да капарирам колата и да се моля комбито да се продаде по-бързо.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:zvetiko написа:Не,бе колеги,обезумял съм- вече една седмица с ЛАДА,бучи,трещи,друса,ръчкам скорости,всички ме псуват като ги изпреварвам.Зъбчо,знаеш ,че си търся икономичен автоматик,но ако не намеря още няколко дни може и да направя накоя глупост.
Бате не ме ебавай щото щях да ходя да тегля на родителите спестяванията и утре да идвам да ти рева за тая кола. Май ще взема да капарирам колата и да се моля комбито да се продаде по-бързо.
Сега и аз съжалявам ,че не направих така-бях харесал една кола на Станчев ,но не ми стигна сърце да я купя и да имам 2 баварца за известно време,така ,че ако си влюбен в онази кола ,вземай я ,защото е уникална и си заслужава да я пипнеш още малко и да стане още по уникална,а твоята рано или късно ще я продадеш.Освен това много по-лесно ще продадеш напудрена,спряна от движение кола,отколкото тази ,която я караш в момента-обаждат ти се ,че искат да я видят след 1час,тя мръсна и неподредена и хората си заминават.И дано не се срещнеме около звяра да надаваме.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4