пръскане на стопове
Модератор: bum_bum
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
пръскане на стопове
аве пичове да ви питам аз последния пат направих грешка да праскам стоповете от вътрешната част и направих мазало
боята засъхна на металното кет крушката дава на контакт ... та се наложи да свалям боята с нема такива непрокопосани идеи както и да е оправих се ...
Та са мисля да праскам стоповете от външната част знаете ли мноо драстично ще падне габарита от зад или горе долу се вижда да знам да не купувам и стопове че ще си ебе мамата

- KickingKing
- ентусиаст
-
Има специални спрейове за това. Вземи от тях и няма да имаш проблеми,

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Искаш да ги затъмниш ли какво ? по добре с фолио ги направи всичко се вижда вечер ... а през деня стопа си е тъмен супер седи .. най хубавото е че може да си манеш фолиото когато пожелаеш .... няма какво да осираш стоповете 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
bmw_324d написа:Вземи си спрей на DuplyColour Transperant и си ги пръсни става идеално-гаранция!Първо ги минаваш на водна шкурка 2000 и пръскаш поне два или три пъти през минута!Изчакваш 3 часа и ги можеш да караш а след 24 часа можеш и да ги миеш!
а тази марка каде я има.. смисал Practiker или Bricolage(май не се пише така) и дали има различни цветове... аз искам на комбинизона да си ги пръсна или в цвета на колата или целите в червено...
П.С. а стават ли лъскави след боядисването, защото съм виждал по колите едни матови мн голяма грозотия

Последна промяна DaDurty на 02 Сеп 2008, 13:33, променена общо 1 път
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Купи си Голф

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- KickingKing
- ентусиаст
-
bmw_324d написа:Вземи си спрей на DuplyColour Transperant и си ги пръсни става идеално-гаранция!Първо ги минаваш на водна шкурка 2000 и пръскаш поне два или три пъти през минута!Изчакваш 3 часа и ги можеш да караш а след 24 часа можеш и да ги миеш!
И аз за него говорих, но техниката дет си я написал е нещо мноооооого странна. Боядисва се като нормален спрей и ако го напръснаш през минута ще се разтече.
Пръснаш 1 пласт чакаш 30мин да засъхне, гледаш дали е достатъчно тъмно. Ако искаш още пръскаш отново и пак чакаш 30мин. Те така...

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- KickingKing
- ентусиаст
-
за 5-10мин хваща просто коричка. Ако искаш да стане хубаво се чака дори над 30мин. Всеки си решава сам разбира се, а лак точно за тоя спрей не трябва

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2