Меркантилни ли са мъжете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от TouchAndGo » 03 Сеп 2008, 20:21

Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:

Вие кога за последно забихте маце в лада?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Сеп 2008, 20:22

Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Сеп 2008, 20:27

повечето забиваме мацета, дори и без лади? това лошо ли е? или пък е хубаво? :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 03 Сеп 2008, 20:30

someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?
:yes:
я запо4ни ти пък да видим,пове4ето ми мацки са без кола,аз не карам нищо особенно,не сам богат,работя на заплата и не сам имал няко заради парите,просто засхтото ги нямам в излишак,ти кво ше кажеш маце а :roll:
няма любов ве4е,си4ко е пари в шибаната ни даржава и то защото е бедна,не те познаавам ама едва ли си от тея дет ше се ка4и в трабант и ще се задоволява в кварталното кафе на по сок4е ;)
баси вие жените кво ли не правите да си хванете мъж с пари,в4ера в биад един пи4 с 4 мацки на една маса,той пие бира мацките друго,не видях,на наща маса 2 бутилки уиски и веднага се лепнаха при мн и двама приатели,а оня остана сам,е тва кво е,нормално ли е,баси по тая тема имам толкова да пиша 4е един ден няма да ми стигне
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 03 Сеп 2008, 20:38

то е нормално глада е по силен от тока :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 03 Сеп 2008, 20:41

Evelin Cotsev написа:то е нормално глада е по силен от тока :mhihi:
щот не те е удрял ток :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Сеп 2008, 20:51

Nikito_nn написа:
Evelin Cotsev написа:то е нормално глада е по силен от тока :mhihi:
щот не те е удрял ток :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе мен ме е удрял и не мога да преценя кое е по-силно :mhihi: :mhihi: :mhihi: .А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш :winky:,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване :mhihi: .В такива ситуации се старая да шофирам :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 03 Сеп 2008, 20:53

someone написа:Всичко опира до хората, с които контактуваш...теб кога за последно те заби пич с лада?

С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии), но пък съм имала гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 03 Сеп 2008, 20:54

TouchAndGo написа:

С лада не са ме забивали (като изключим разни мазни катаджии), но пък съм имала гаджета пешеходци. Като се влюбиш, изобщо не те интересува с колко коня е. И на тротинетка да е, все тая.

И с какво това съждение се променя в зависимост от пола, че не схващам разликата? :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 03 Сеп 2008, 20:54

TouchAndGo написа:

А SLK-то си го купи с пари от закуски, нали :help:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Сеп 2008, 20:57

е мойта ходи пеш .. няма книжка :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Re: Меркантилни ли са мъжете?

Мнение от CONAN » 03 Сеп 2008, 21:00

TouchAndGo написа:Един бърз въпрос към всички типове тук, които твърдят, че ние жените сме меркантилни, но като видят мадама в по-хубава кола, ще се счупят да си раздават телефоните:

Вие кога за последно забихте маце в лада?

:shock: и защо не я пусна тая тема в мерцфорума а тук ,може би тайно се надяваш някой с БМВ да те забие? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 03 Сеп 2008, 21:01

Доста смешен въпрос. 99% от жените в луксозни коли са в тях само по волята на благодетеля им от мъжки пол. За да забиеш такава жена има само едно простичко условие - да имаш повече от въпросния благодетел. Иначе няма да си рискува щастието и любовта :) А за нас, мъжете, най-важно е да го мушнем, а пък колите и парите гледаме после. Факт.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 03 Сеп 2008, 21:04

Anthony_J написа:А за нас, мъжете, най-важно е да го мушнем, а пък колите и парите гледаме после. Факт.

Не мисля, че може да се формулира по-точно.

Потребител
Аватар

Мнение от TouchAndGo » 03 Сеп 2008, 21:05

А към колежката TouchAndGo, с SLK-то ли имаше повече ухажори или когато караше лада?!Я ти кажи мила колежке по мъже с какви коли се заглеждаш :winky:,щото на мен не ми се е случвало да забия мацка на светофар или в задръстване :mhihi: .В такива ситуации се старая да шофирам :!:

Toчно защото съм от няколко месеца с новата кола и мога да видя разликата. Преди това бях с BMW и беше горе-долу нормално. Сега определено състезателите са повече, но аз си давам газ и не се занимавам.

Не се заглеждам по други мъже. Виж, по коли се заглеждам. Даже единствената катастрофа, която имам от преди няколко години е защото се загледах по един джип.

Следваща

Назад към Извън Темата