Как да не плащам данък за колата на пук на скапаната държава

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 31 Авг 2008, 15:13

абе колега... най-лесния начин... отиваш в банката и по банков път пускаш 10лв към данъчното уж за изплащане на данък... и това е..
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 31 Авг 2008, 15:37

и само не мога да разбера какво ще постигнеш с това,или имаш в предвид ако се ходи при нотариус и ти иска бележка да му дадеш тази от банката 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 31 Авг 2008, 17:18

Абе хора, не се излагайте с такива "далавери" на дребно! Карате скъпи и мощни коли и само бензина ви е поне 300-400лв на месец! Спрете да пускате глупави теми!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Авг 2008, 20:29

бате като си направиш развносметката колко пари си налял за ново окачване и тн пак си помисли дали 2-3-400 лева са излишни
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: жена си да дрифти
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: харчи малко - върви на страх

Мнение от mili4uk » 03 Сеп 2008, 20:29

mangini написа:Абе хора, не се излагайте с такива "далавери" на дребно! Карате скъпи и мощни коли и само бензина ви е поне 300-400лв на месец! Спрете да пускате глупави теми!!

Абсолютно подкрепям мнението да не се плащат данъци !
Това 200-300 лв дали са много или малко за различните BMW фенове... не е определящо. За който са много - да ги дари на някое болно дете или за друга благотворителна кауза. Това да ги дадеш на държавата... поредните 200-300 лв... си е просто мазохизъм.
Достатъчно си взима държавата от всичко за да си позоволим не само този лукс да не плащаме този данък. Както и много други данъци де...

Аз също правя схемата с 20-30 лв в общината .... и приключвам въпроса с покупко-продажбата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 03 Сеп 2008, 20:36

тая държава и данъците от заплатата ми не заслужава па камоли да иплащам и за това че съм се изгърбил кола да си купя и да им я карам из дупките .... аи ша им иб* мамата

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 03 Сеп 2008, 20:53

Ами те дупките по пътищата и пътния данък сигурно имат някаква връзка...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 03 Сеп 2008, 21:36

mili4uk написа:
mangini написа:Абе хора, не се излагайте с такива "далавери" на дребно! Карате скъпи и мощни коли и само бензина ви е поне 300-400лв на месец! Спрете да пускате глупави теми!!

Абсолютно подкрепям мнението да не се плащат данъци !
Това 200-300 лв дали са много или малко за различните BMW фенове... не е определящо. За който са много - да ги дари на някое болно дете или за друга благотворителна кауза. Това да ги дадеш на държавата... поредните 200-300 лв... си е просто мазохизъм.
Достатъчно си взима държавата от всичко за да си позоволим не само този лукс да не плащаме този данък. Както и много други данъци де...

Аз също правя схемата с 20-30 лв в общината .... и приключвам въпроса с покупко-продажбата!

Исках да кажа, че ако това е вярно:

twin spark написа:Общините в област София вече предлагат следните услуги:
ПРЯКА ВРЪЗКА С РЕГИСТРИТЕ НА КАТ.
Съвсем скоро ще отпадне подаването на заявление за регистрация на МПС.
НЕ декларирали МПС дължат 500лв. глоба
+ всички данъци за минали години
+ всички лихви

Ако това не стига, за ВИП киенти има бонус следните услуги
Предават се директно на НАП, тук големият бонус е:
неодобрение при теглене на кредити от ВСИЧКИ Банки
Запор в/у всяко недвижимо имущество, неможе да се продава.
Отказ на всякакви услуги от общината. Община Пловдив е пионер мисля от 2 години, но нямаха връзка с КАТ. СКОРО и там ще има.

Преди седмица две в. Стандарт публикува бройката на софиянци, които ще получат картички. При продажба лично се уверете, че колата не се води на ваше име, иначе данъците продължават да се трупат.

...излиза, че правиш луди схеми, за да не плащаш 200-300лв повече в годината, но за сметка на това наказанието за тия схеми е доста по-солено. Парите от данъка ако ги разбиеш на месеци, излизат около 20 лв за всеки месец, това са ти сигурно само цигарите и кафетата за следващите дни. Интересно ми е ако данъка беше 0лв, щяхте ли да гледате за дупки по пътя? Или газ напред и ако се счупи нещо по колата и ремонта е за 1000лв, голяма работа, нали важното е че не съм се прецакал да дам пари на държавата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 03 Сеп 2008, 23:29

а интересно, ако джантите ти са 5-6-700 лева, гумите 900-1100 и окачването 1000+++ дали щяха да ти се дават още 200 лева защото някои гъзоподатлив бабоеб не се е накрал и кара С класа с която редовно ти взема предимството и те натиква в банкетите (а я зарежда с твоите пари) вместо да плати да пооправят пътищата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 04 Сеп 2008, 21:54

плащайте данъци юнаци, ние требва да се возим по нови и хубави пътища :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Сеп 2008, 22:14

Абе,и данъци ли се плащат на колата? :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i
Мечтае да кара: CL 63 AMG
Детайли за колата: открадната :)

Мнение от valerio1 » 09 Сеп 2008, 23:35

Абе, след като говорят, 4е има бюджетен излишък, явно има с какво да се поправят дупките. А щом още ги има, зна4и отиват на някой в Ес- класата, вместо за улиците. А пък аз си късам гъза за тия 200лв и се лишавам от други неща, за да може някой да се 4уди Порше ли да е или Ферари. Въобще не ми обяснявайте, 4е ако не си плащам данъците, държавата няма да се оправи. Нали се сещате голяма част от този излишък по чии сметки ще се разпредели :?: :!:

Предишна

Назад към Извън Темата