Помагайте-Навигация Е60
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Помагайте-Навигация Е60
Колеги помагайте! Имам Е60 530д 2004 и е с малкия дисплей и нямам нави,а съм си намерил Профисионалната навигация която е най-големия дисплей и под СД-то има ДВД ! Интересува ме дали мога да махна моята и да сложа новата?! 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Би трябвало да може,при положение че БМВ го предлагат като аксесоар проф.навигация.Но сигурно е много играчка и да ти стане като хората трябва при тях да я закараш да ти я направят,но така ще те оръсят че най-вероятно ще се откажеш

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Вече се отказах момчета! Бмв-то не го продавам,аз сега му купих джанти 19-ки и мисля да си го карам! Скоро ще пусна снимки за да кажите мнението си! 

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
Оле за малко да забравя,Е60-та има нормален дисплей 16:9 и като дам контакт излиза меюто и пише Navigation,а после ми излиза че иска диск с карта,а в багажника няма устройството където се пъха диска! Възможно ли е да има Нави а да са ми взели устройството в багажника? 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
че аз нямам такова устройство в багажника а съм с нави бизнес на Е90-ката и нави бизнес на Е60-цата. В Е90-то имам CD Changer отзад ... по-принцип къде трябва да е ... иначе и на мен ми изписва същото съобщение и на двете коли , вкарайте диска с навигацията 

Специалист-Икономист
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
диска с навигацията се слага в ЦД то на таблото, и след като зададеш адреза се запаметява, вадиш диска и слушаш музика , а ченджера е в джабката на Е60 ако го имаш естествено,ако не си има празно място за поставянеДенис! написа:Оле за малко да забравя,Е60-та има нормален дисплей 16:9 и като дам контакт излиза меюто и пише Navigation,а после ми излиза че иска диск с карта,а в багажника няма устройството където се пъха диска! Възможно ли е да има Нави а да са ми взели устройството в багажника?
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
stoni написа:диска с навигацията се слага в ЦД то на таблото, и след като зададеш адреза се запаметява, вадиш диска и слушаш музика , а ченджера е в джабката на Е60 ако го имаш естествено,ако не си има празно място за поставянеДенис! написа:Оле за малко да забравя,Е60-та има нормален дисплей 16:9 и като дам контакт излиза меюто и пише Navigation,а после ми излиза че иска диск с карта,а в багажника няма устройството където се пъха диска! Възможно ли е да има Нави а да са ми взели устройството в багажника?
Направо ме зарадва! Мерси много колега!

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе ,денисе имаш си навигация-просто в бг не работи! диска се слага в сидито и не всеки диск тръгва ,но тва не значи че нямаш или па да търсиш в багажника.
ако излезеш навънка-премерно в гърция-слагаш диска в сидито,той си намира навито и спътниците и си готов! махаш диска и си пускаш музика! след време като се върнеш пак ше почне да ти излиза съобщението ма кво те грее....
роската има професионалната нави ,ма казва ,че не енещо особено и не е повече много екстра от нормалната. така че не се занимавай с глупости да я сменяш! мен си ме заведе в гърция до където и зададох без проблеми и е само със стрелки ,ма поне бързо и лесно се ориентираш докато караш....
ако излезеш навънка-премерно в гърция-слагаш диска в сидито,той си намира навито и спътниците и си готов! махаш диска и си пускаш музика! след време като се върнеш пак ше почне да ти излиза съобщението ма кво те грее....
роската има професионалната нави ,ма казва ,че не енещо особено и не е повече много екстра от нормалната. така че не се занимавай с глупости да я сменяш! мен си ме заведе в гърция до където и зададох без проблеми и е само със стрелки ,ма поне бързо и лесно се ориентираш докато караш....
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series