История с винетки...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
История с винетки...
Преди няколко дена се прибираме с един авер към нас по магистралката за бургас.Бяхме с неговата кола щото моята беше в бокса леко
и на свършване на магистралата дето е кръстовището със стария път за бъргас и пътя става двулентов-двупосочен.Та точно там дето става пътя тесен пътя един кара отпреде с 40 най-много а ние се движим с 70 при ограничение 80, та викам му на моя ако няма коли минавай, а той това и беше тръгнал да прави и .... хоп на мястото дето обикновено има кур..ви имаше зелени човечета
спират го и сичкото там дето си го казват го казват и единия по младия отива и зяпа винетките, а те бяха около 5 и всичките от 2007
.И си викам ей ся много дебело ще излезе, голяма греда, за ко бързахме толкос и такива неща.Връща се той и ми показва акта, пише там ала бала, ама за винетка нищо
и така се и оказа че не е погледнал годината зеления и е пропуснал факта че няма винетка, само неправилно изпреварване и толкоз.
Базикахме се после:
-Разбрахте защо ви глобяваме нали???
-Да винетка нямам...
-Ооо, ама ти и винетка нямаш?

Базикахме се после:
-Разбрахте защо ви глобяваме нали???
-Да винетка нямам...
-Ооо, ама ти и винетка нямаш?

Re: История с винетки...
и аз отнесох един такъв 30лв и 3 точки неправилно изпреварване при наличие на знак б-24 БЕЗ предпоставка за ПТП че ако има предпоставка маи е по дебело
ама още не е дошъл и се надявам да не доиде
ама още не е дошъл и се надявам да не доиде

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Да не би да са ви гледали с бинокъл и са решили да ви спрат за това че нямате винетка и точно това ли трябвало да кажете?!
Ама както и да е важно че ми стана интересно!

Ама както и да е важно че ми стана интересно!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Докторе, болшинството не са толкова глупави, за съжаление...
И те са хора
. Не са поискали - не са написали нищо за винетката...
И те са хора

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

Не съм казал обаче аз че са глупави. Даже ми се стори че наистина не написаха за винетката нищо нарочно щото от самолет си личеше че нямаме пък на него му минават поне по 50 коли с редовни винетки през ръцете и си ги познава от 10метра.Просто бяха пичове пък и ние се държахме добре с тях.Може и да им е ясно че това с малоумните винетки е една невероятна простотия.
Ами ние с брат ми, колкото и пъти да сме пътували извън градско, никога не са ни спирали, даже някой път не е имало и полицаи, не сме пътували кой знае колко много, но се чуда дали въобще има смисъл да се купуват винетки, или просто ако случайно те спрат, и видат, че нямаш винетка, да им бутнеш некой лев, или да си платиш акта за без винетка, който не съм сигурен колко е.
То от догодина май ги махат винетките такаче, няма голямо значение..
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Poki написа:Ами ние с брат ми, колкото и пъти да сме пътували извън градско, никога не са ни спирали, даже някой път не е имало и полицаи, не сме пътували кой знае колко много, но се чуда дали въобще има смисъл да се купуват винетки, или просто ако случайно те спрат, и видат, че нямаш винетка, да им бутнеш некой лев, или да си платиш акта за без винетка, който не съм сигурен колко е.
Ми не е баш така защото ако направиш катастрофа няма как да бутнеш някой лев /тъй като другия участник може да разбере че си без винетка/ а глобите май бяха доста сериозни - мисля че към 250 лв
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Ами какво да ти кажа има и куки дето "евала" трябва да им се прави ... държиж се добре и те ти го връщат 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Poki написа:Ами ние с брат ми, колкото и пъти да сме пътували извън градско, никога не са ни спирали, даже някой път не е имало и полицаи, не сме пътували кой знае колко много, но се чуда дали въобще има смисъл да се купуват винетки, или просто ако случайно те спрат, и видат, че нямаш винетка, да им бутнеш некой лев, или да си платиш акта за без винетка, който не съм сигурен колко е.
аз карах служебна към 2 месеца без винетка всеки ден - Самоков-Благоевград и един от последните дни ме спряха преди Дупница и викат - нямаш винетка та се почнаха едни молби и се разминах с 50 кинта на полицаите ама те казаха че глобата стигала до 400 камъка

raddy написа:аз карах служебна към 2 месеца без винетка всеки ден - Самоков-Благоевград и един от последните дни ме спряха преди Дупница и викат - нямаш винетка та се почнаха едни молби и се разминах с 50 кинта на полицаите ама те казаха че глобата стигала до 400 камъка![]()
Те могат да казват каквото си искат. Нали искат да им бутнеш възможно най-много.
- maty_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38
14 мнения
• Страница 1 от 1