питане за виста

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Сеп 2008, 21:20

///peter написа:Боза дедовия, кат е толко хубав линукса, що неможе да се наложи вече 20г :mhihi:

Аре бе, не е се наложил. Всичкото unix операционни системи са мултипотребителски (за много, ама много потребители) и едно 90% от сървърите са на такива. А майкрософт ги боли за бозата, щото той прави по малко от 5% от парите им. (т'ва по данни от последна та презентация на майкрософт у варна)

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 02 Сеп 2008, 21:27

Ето ти тук всичко за операционната система Уиндоус Екс Пи Професионал!
1-ва стъпка-изтегляш Windows XP Professional SP2
Изтегли-има и по-нови но не съм ги пробвал(тази която ти дадох да изтеглиш минава без грешка) или ако някой колега знае да го постне)
2-ра стъпка:
Трябва да си запишеш Windows XP Pro на CD като IMAGE с Nero например.
3-та стъпка четеш това как да настройш CD-то или DVD-то да буутва при стартиране на компа!
4-та стъпка
Следваш всички стъпки тук или тук все еднакво е!
5-та стъпка
Ще си намериш драйвери за Лан картата ти и всичко останало!
С лаптопа би трябвало да притежаваш дисковете с драйверите!Иначе с www.google.bg ще ги намериш в интернет!
Успех!
Последна промяна cucko на 02 Сеп 2008, 21:41, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Сеп 2008, 21:28

страшен е затва за да си пуснеш некой филм 300 клизми тряя направиш, бегай не ми разправяй, а за сървърите в последните години се появиха много windows-ки ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 02 Сеп 2008, 21:33

///peter написа:страшен е затва за да си пуснеш некой филм 300 клизми тряя направиш, бегай не ми разправяй, а за сървърите в последните години се появиха много windows-ки ;)

Я виж ти. Аз никога не съм имал проблем да си пусна филм. Определенията са си много точни - Бозата е мейнстрийм гадост - за всички, лесна употреба. Линукса пък не толерира никакви грешки откъм хардуер - даже въпросите, които Убунту примерно ти задава при инсталация не са като на Бозата - полудочел цъкаш ок навсякъде, защото всичко отива по дяволите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Сеп 2008, 21:33

///peter написа:страшен е затва за да си пуснеш некой филм 300 клизми тряя направиш, бегай не ми разправяй, а за сървърите в последните години се появиха много windows-ки ;)

Всеки е прав за себе си. Айде да не серем на колегата в темата.

Извинявам, се за офтопика :!:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 02 Сеп 2008, 21:39

AHTuBuPyC написа:Vista-та толкова те улеснява, че все едно да дам на някой друг да ми бара педала на гаста .... XP ->

щом си го взел без ОС, значи не е с много високи характеристики, за да може да е още по-евтин, нямат и ОС, така че Windows XP Professional е твоят OS, аз Вистата ще я прескоча като модел, ще чакам следващия, а докато го дочакам, току най-после мина на Линукс или МАК :mhihi:
Какво значи НЕ ВИСОКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1637 на мен ми се виждат добри,пък сената не е тази а 1250лв. В САЩ същия струва 820$+70$ доставка (за там де)+ДДС-то им.И долу-горе ми се струва че добре се получи цената.А за ОС е ясно че там си я плащаш като пич.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Сеп 2008, 21:58

Archangel написа:

Я виж ти. Аз никога не съм имал проблем да си пусна филм. Определенията са си много точни - Бозата е мейнстрийм гадост - за всички, лесна употреба. Линукса пък не толерира никакви грешки откъм хардуер - даже въпросите, които Убунту примерно ти задава при инсталация не са като на Бозата - полудочел цъкаш ок навсякъде, защото всичко отива по дяволите.

Случил си на хардуер, но ОС която не може да поддържа голям брой хардуер за мен е ЛАЙНО ;) Нито игри можеш да играеш НИЩО. Да не говорим за смешните софтуерни копия, които не стават за нищо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Сеп 2008, 22:12

BilLaBONG написа:MAC 8)

Да Мак е единствената ОС с която нямам проблеми, всичко работи на макс и няма вируси но зависи все пак какво точно искаш да правиш с компютъра щото ако джиткаш игрички с Макчето нестава... :type:

Предишна

Назад към Извън Темата