Жена шофьор има ли такова животно ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Navi_Bmw написа:NaKi4_pZ написа:http://www.vbox7.com/play:7970b5ac
![]()
![]()
![]()
На служебния паркинг на бариерата ги гледам всяка сутрин колежките... Тая на клипчето само се протегна, докато ония моми слизат от колата за да цъкнат с картата. Една даже беше забравила да вдигне ръчната...

///MapTo написа:просто защото не си погледнала в огледалото и хукнала да изпреварва колата пред нея,а в тоя момент я изпреварвали...
Според мен след време учените ще го обяснят тоя проблем с нещо генетично. Примерно не-добре развито периферно зрение или просто мозъка подава някакви по-разнични команди на мускулите. Не знам ...

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
[Georgi] написа:///MapTo написа:просто защото не си погледнала в огледалото и хукнала да изпреварва колата пред нея,а в тоя момент я изпреварвали...
Според мен след време учените ще го обяснят тоя проблем с нещо генетично. Примерно не-добре развито периферно зрение или просто мозъка подава някакви по-разнични команди на мускулите. Не знам ...
то вече си е обяснено

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Жена шофьор има ли такова животно ?
Че повечето жени не са добри шофьори - ясно. Те причините са много. Да, четох някъде - научно е доказано, мозъците на двата пола са устроени различно и жената е с по-слаба пространствена ориентация. Да не говорим, че са/сме/ по-разсеяни, по-импулсивни, по-емоционални, по-непредивидими. Освен това кой знае защо доста жени са решили, че като са "дами" всички трябва да им правят път. Не знам дали имате наблюдения, но са се навъдили едни малки "пиклички" в хубави коли, които така са изтарикатлели... че съвсем умишлено правят супер нахални нарушения. Такива дет и 10 годишни шофьори се позамислят преди да ги направят...
Хайде нещо и в защита... Повечето мъже имат книжки от 10-15 и повече години, били са млади шофьори и са се учили, когато трафикът в София изобщо не беше такъв... А жените масово започнаха да карат сравнително от скоро. Не си мислете, че е много лесно без умения и опит да се метнеш в лудницата и задръстванията. Да не говорим за паркирането в Центъра и спрелите на невероятни места коли
Аааааа, и още нещо - Я се пробвайте мъжагите да покарате малко с 10 сантиметрови токчета, е, може и със 5, само тряя да са тънки
и по възможност остри отпред... А виж, ако имат и платформа чепиците... бас държа, че няма да сте много чевръсти с педалите 
Хайде нещо и в защита... Повечето мъже имат книжки от 10-15 и повече години, били са млади шофьори и са се учили, когато трафикът в София изобщо не беше такъв... А жените масово започнаха да карат сравнително от скоро. Не си мислете, че е много лесно без умения и опит да се метнеш в лудницата и задръстванията. Да не говорим за паркирането в Центъра и спрелите на невероятни места коли

Аааааа, и още нещо - Я се пробвайте мъжагите да покарате малко с 10 сантиметрови токчета, е, може и със 5, само тряя да са тънки

Последна промяна Apassionata на 25 Авг 2008, 14:28, променена общо 1 път
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Някой колега беше писал как се гонил с мацка из Петрохан. Преди няколко седмици тръгвам да изпреварвам някаква мацка и се изравнявам с нея и тя почна да дава газ и да ми се смее отвътре... Та трябваше 5та 3та
Иначе и аз съм виждал жени , които доста добре карат 

Здравейте на всички, съвсем отскоро съм в този форум, също отскоро си взех BMW. Искам да кажа само 1 нещо по темата- не характеризирайте всички жени като лоши шофьори, ако сте наблюдавали няколко смешни или неприятни случки. И между жените се срещат шофьорки. Не че аз не съм виждала тъпи случки, но според мен всичко си зависи от човека, а и като жена се чувствам задължена да ни защитя. 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Reni* написа:Здравейте на всички, съвсем отскоро съм в този форум, също отскоро си взех BMW. Искам да кажа само 1 нещо по темата- не характеризирайте всички жени като лоши шофьори, ако сте наблюдавали няколко смешни или неприятни случки. И между жените се срещат шофьорки. Не че аз не съм виждала тъпи случки, но според мен всичко си зависи от човека, а и като жена се чувствам задължена да ни защитя.
да знам че има добри шоферки... бившата ми вземаше акъла... русе варна час и 45 мин

А колко твои приятели могат да ти се похвалят, че са взели Русе- Варна дори и по- бързо? Все пак цял ден чета разни теми в Страхотни истории и в повечето случаи имаше само мъже- участници в неприятните истории. Не ме разбирайте погрешно- моето мнение е, че наистина са се навъдили прекалено много жени, които се мъчат да карат. Но не е честно някой да е убеден, че аз примерно не мога да шофирам нормално, защото е попадал на тъпи кифли, на които някой им е дал кола и те изобщо не мислят как се кара или не се притесняват как се поддържа тази кола и т.н.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Reni* написа:А колко твои приятели могат да ти се похвалят, че са взели Русе- Варна дори и по- бързо? Все пак цял ден чета разни теми в Страхотни истории и в повечето случаи имаше само мъже- участници в неприятните истории. Не ме разбирайте погрешно- моето мнение е, че наистина са се навъдили прекалено много жени, които се мъчат да карат. Но не е честно някой да е убеден, че аз примерно не мога да шофирам нормално, защото е попадал на тъпи кифли, на които някой им е дал кола и те изобщо не мислят как се кара или не се притесняват как се поддържа тази кола и т.н.
ти мъжкарана ще излезеш

Може и да съм мъжкарана щом харесвам такива коли, а и все пак мъж ме е учил да карам. Дори още му се случва да мрънка понякога и затова не твърдя, че карам перфектно, обаче се старая. Обаче и аз имам за какво да му правя забележки, когато той шофира, така че...
Все пак мога да си призная, че се уча от мъж и се опитвам да карам като мъж. Но въпреки това си оставам жена

Все пак мога да си призная, че се уча от мъж и се опитвам да карам като мъж. Но въпреки това си оставам жена

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Reni* написа:Може и да съм мъжкарана щом харесвам такива коли, а и все пак мъж ме е учил да карам. Дори още му се случва да мрънка понякога и затова не твърдя, че карам перфектно, обаче се старая. Обаче и аз имам за какво да му правя забележки когато той шофира, така че...
Сгъна ли прането, оглади ли, оправи ли телевизора, мама ще идва на гости.. как човека после да не прави грешки докато кара

Сгъна ли прането, оглади ли, оправи ли телевизора, мама ще идва на гости.. как човека после да не прави грешки докато кара
[/quote]
По този повод искам да разкажа нещо: преди няколко години с моя приятел живяхме за няколко месеца в Англиа и тогава за първи път ни се наложи да живеем и да вършим цялата домакинска работа сами. Той не е свикнал с такива неща, разбира се, аз също, и имахме спорове кой какво трябва да прави при положение, че и двамата работим еднакво дълго и изкарваме еднакви заплати. Та според него пране, гладене, чистене, готвене и т. н.- всичко това е женска работа, а мъжката работа била когато нещо се счупи да се поправи или ако трябва да настройва телевизора или разни уреди- само тогава може да се включи. Така се получи обаче, че аз купих телевизора, настоих го и оправих всичко. Оттогава престана да парадира и да разделя задълженията на мъжки и женски, защото все пак доста по- рядко се чупи нещо, отколкото се налага да се чисти. А пък и когато вече не е толкова убеден в разделянето на ролите може спокойно да ме праща да му минавам колата на преглед, да я взимам от сервиз и всякакви такива.
Извинявам се, че не е много по темета, но реших да споделя тези неща и само се опитвам да покажа, че не всики жени не могат да свършат почти нищо.
Сещам се и за забавни моменти в които никой не очаква жена с елегантен костюм и токчета да може сама да си сипе антифриз и дори да знае къде е резервоарчето с водата, затова понякога ми е било забавно да го правя сама

По този повод искам да разкажа нещо: преди няколко години с моя приятел живяхме за няколко месеца в Англиа и тогава за първи път ни се наложи да живеем и да вършим цялата домакинска работа сами. Той не е свикнал с такива неща, разбира се, аз също, и имахме спорове кой какво трябва да прави при положение, че и двамата работим еднакво дълго и изкарваме еднакви заплати. Та според него пране, гладене, чистене, готвене и т. н.- всичко това е женска работа, а мъжката работа била когато нещо се счупи да се поправи или ако трябва да настройва телевизора или разни уреди- само тогава може да се включи. Така се получи обаче, че аз купих телевизора, настоих го и оправих всичко. Оттогава престана да парадира и да разделя задълженията на мъжки и женски, защото все пак доста по- рядко се чупи нещо, отколкото се налага да се чисти. А пък и когато вече не е толкова убеден в разделянето на ролите може спокойно да ме праща да му минавам колата на преглед, да я взимам от сервиз и всякакви такива.
Извинявам се, че не е много по темета, но реших да споделя тези неща и само се опитвам да покажа, че не всики жени не могат да свършат почти нищо.
Сещам се и за забавни моменти в които никой не очаква жена с елегантен костюм и токчета да може сама да си сипе антифриз и дори да знае къде е резервоарчето с водата, затова понякога ми е било забавно да го правя сама

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Reni* написа:Сгъна ли прането, оглади ли, оправи ли телевизора, мама ще идва на гости.. как човека после да не прави грешки докато кара

Особенно една моя позната.. решила да сипе сама масло да долее

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Navi_Bmw написа:VT5602AK написа:Жена шофьор и негър скиьор няма
![]()
![]()

Deborah Renshaw-Parker
Почваме да се повтаряме вече

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.