Навигационен диск за 120d Business

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 19 Авг 2008, 10:10

лошото е, че с тези от торентите понякога леко блокира цялата система и не иска да вади диска обратно :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 20 Авг 2008, 9:01

обьрни се кьм колегата Mbimmer

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120d
Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол

Мнение от georgekodinov » 20 Авг 2008, 11:28

stoni написа:обьрни се кьм колегата Mbimmer

За какво ? да не би да има BMW 1/Business и да е успял да подкара картите ?

Аватар

Мнение от TUZara` » 30 Авг 2008, 18:56

Аз теглих уж картата дигнах я на едно ЦД но така и не го разчете...

Потребител
Аватар

Мнение от nekezki » 30 Авг 2008, 22:40

Аз я дръпнах от руския сайт,записах го на двоойно двд и тръгна без проблеми.(говоря за professional)Чакаме с нетърпение новият диск с подробна карта на БГ.
Благодаря на колегите за инфото.
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от georgekodinov » 01 Сеп 2008, 9:22

nekezki написа:Аз я дръпнах от руския сайт,записах го на двоойно двд и тръгна без проблеми.(говоря за professional)Чакаме с нетърпение новият диск с подробна карта на БГ.
Благодаря на колегите за инфото.
:bchug:

За professional явно е по-лесно. Ама ако не се лъжа в заглавието на темата пише BUSINESS

Потребител
Аватар

Мнение от nekezki » 01 Сеп 2008, 13:55

Явно да.Според мен по-важното е да се намерят новите дискове(professoinal ; business) ,защото в този от 2008-2 картата е доста бедна.Има само най-основните пътища.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от georgekodinov » 01 Сеп 2008, 14:20

nekezki написа:Явно да.Според мен по-важното е да се намерят новите дискове(professoinal ; business) ,защото в този от 2008-2 картата е доста бедна.Има само най-основните пътища.

Не ми трябва толкова много за България (трябва да се примирим че ще познаваме държавата си повече от хората дето правят картите :) ).
Проблема ми (заради който съм отворил тази тема) е че не мога да подкарам дисковете от торентите на professional : явно има значение какви точно подложки се ползват.
Та ще съм благодарен ако не измествате темата ако нямате какво да кажете за BMW professional и диск за навигация.
Все ми е тая от коя година е : въпроса е да тръгва !

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Сеп 2008, 16:10

Ти с това си държание изобщо не заслужаваш някой да се хаби и да ти помогне. То бива да си арогантен, ама ти...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от georgekodinov » 01 Сеп 2008, 16:31

absix написа:Ти с това си държание изобщо не заслужаваш някой да се хаби и да ти помогне. То бива да си арогантен, ама ти...

Аре да не го удряме на политика и off-topic моля. Не смятам че идеята да се държат темите чисти от други неща е лоша и "обижда" усерите. Напротив : така после търсенето става по-лесно и по-ясно. А и не се губи времето на всички хора които са се абонирали за дадена тема с възгледи за всичко останало но не и темата. Можеш да се обърнеш към администраторите да ти обяснят защо във форумите това се счита за "добър тон" и е желателно, а в живота може да е (и сигурно е, щом така ти се струва) арогантно.
Просто тук е друга медията и целите са различни.
Така че ще помоля най-мило (отново): ако нямате какво да кажете по тази тема точно, моля отворете си друга тема и си изразявате мненията там : ще помогнете на себе си и на другите усери като не им загубите времето.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 01 Сеп 2008, 18:34

За professional явно е по-лесно. Ама ако не се лъжа в заглавието на темата пише BUSINESS

Та ще съм благодарен ако не измествате темата ако нямате какво да кажете за BMW professional и диск за навигация.

Аз лично не разбрах, ма и ти май нещо си се объркал, последно какво точно търсиш ?

Ако търсиш Professional вече ти отговориха.

Off: Аз също не смятам тона ти за подходящ, всички отговори до тук са полезни и хората споделят личните си впечатления и преживявания.

Ако не си прочел какво написа самият ти преди малко, тези теми са за да помагат на всички а не само на този който е постнал...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от georgekodinov » 02 Сеп 2008, 10:32

S_GonzaLes написа:

Аз лично не разбрах, ма и ти май нещо си се объркал, последно какво точно търсиш ?

Ако търсиш Professional вече ти отговориха.

Няма как по ясно да го напиша според мен : заглавието на темата е 120д BUSINESS :)

Off: Аз също не смятам тона ти за подходящ, всички отговори до тук са полезни и хората споделят личните си впечатления и преживявания.

Ако не си прочел какво написа самият ти преди малко, тези теми са за да помагат на всички а не само на този който е постнал...

Не казвам че не са полезни : просто не са по темата. А темата е "навигационен диск за 120d Business". Просто си представи някой като мен (с 10-на поста в този форум) който се опитва да търси с търсачката, намира тема "навигационен диск за 120d Business", удря г**а в тавана от радост, сяда, изчита съвестно всичките страници на тази тема само за да установи след около 30-на мин. че всъщност отговор на това което търси няма.
Нали се сещате този човечец как и кога ще се върне във форума и ще сподели това което знае или може в него ? :) Интернет е голямо място и сайтове мнооого.
Извинявам се на всички които са ме разбрали погрешно, но просто се опитвам да си свърша работа (а и на тези които ги интересуват подобни неща) с възможно най-малко загубено време.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 02 Сеп 2008, 10:39

За да има мир сменете името на темата на - софтуер за навигации.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от georgekodinov » 02 Сеп 2008, 10:41

MaXimal написа:За да има мир сменете името на темата на - софтуер за навигации.

Ама аз не искам :) Моля ви да я запазите и да отворите друга тема с това заглавие. Според мен "Софтуер за навигации" е прекалено широко и включва и неща които не ме интересуват лично. Има цели форуми посветени на софтуера за навигация.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 02 Сеп 2008, 11:12

georgekodinov написа:Ама аз не искам :) Моля ви да я запазите и да отворите друга тема с това заглавие. Според мен "Софтуер за навигации" е прекалено широко и включва и неща които не ме интересуват лично. Има цели форуми посветени на софтуера за навигация.

Е ти .. хем така , хем иначе ... Кой каквото знае казва , не сме богоизбрани да ти даваме безупречни отговори, такива каквито ти очакваш да чуеш. Когато има диалог , несъмнено ще стигнем до happy end. .. но понякога това отнема време :)
Специалист-Икономист

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series