Навигационен диск за 120d Business
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
лошото е, че с тези от торентите понякога леко блокира цялата система и не иска да вади диска обратно 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120d
- Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол
stoni написа:обьрни се кьм колегата Mbimmer
За какво ? да не би да има BMW 1/Business и да е успял да подкара картите ?
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
nekezki написа:Аз я дръпнах от руския сайт,записах го на двоойно двд и тръгна без проблеми.(говоря за professional)Чакаме с нетърпение новият диск с подробна карта на БГ.
Благодаря на колегите за инфото.
За professional явно е по-лесно. Ама ако не се лъжа в заглавието на темата пише BUSINESS
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
nekezki написа:Явно да.Според мен по-важното е да се намерят новите дискове(professoinal ; business) ,защото в този от 2008-2 картата е доста бедна.Има само най-основните пътища.
Не ми трябва толкова много за България (трябва да се примирим че ще познаваме държавата си повече от хората дето правят картите

Проблема ми (заради който съм отворил тази тема) е че не мога да подкарам дисковете от торентите на professional : явно има значение какви точно подложки се ползват.
Та ще съм благодарен ако не измествате темата ако нямате какво да кажете за BMW professional и диск за навигация.
Все ми е тая от коя година е : въпроса е да тръгва !
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
absix написа:Ти с това си държание изобщо не заслужаваш някой да се хаби и да ти помогне. То бива да си арогантен, ама ти...
Аре да не го удряме на политика и off-topic моля. Не смятам че идеята да се държат темите чисти от други неща е лоша и "обижда" усерите. Напротив : така после търсенето става по-лесно и по-ясно. А и не се губи времето на всички хора които са се абонирали за дадена тема с възгледи за всичко останало но не и темата. Можеш да се обърнеш към администраторите да ти обяснят защо във форумите това се счита за "добър тон" и е желателно, а в живота може да е (и сигурно е, щом така ти се струва) арогантно.
Просто тук е друга медията и целите са различни.
Така че ще помоля най-мило (отново): ако нямате какво да кажете по тази тема точно, моля отворете си друга тема и си изразявате мненията там : ще помогнете на себе си и на другите усери като не им загубите времето.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
За professional явно е по-лесно. Ама ако не се лъжа в заглавието на темата пише BUSINESS
Та ще съм благодарен ако не измествате темата ако нямате какво да кажете за BMW professional и диск за навигация.
Аз лично не разбрах, ма и ти май нещо си се объркал, последно какво точно търсиш ?
Ако търсиш Professional вече ти отговориха.
Off: Аз също не смятам тона ти за подходящ, всички отговори до тук са полезни и хората споделят личните си впечатления и преживявания.
Ако не си прочел какво написа самият ти преди малко, тези теми са за да помагат на всички а не само на този който е постнал...
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
S_GonzaLes написа:За professional явно е по-лесно. Ама ако не се лъжа в заглавието на темата пише BUSINESSТа ще съм благодарен ако не измествате темата ако нямате какво да кажете за BMW professional и диск за навигация.
Аз лично не разбрах, ма и ти май нещо си се объркал, последно какво точно търсиш ?
Ако търсиш Professional вече ти отговориха.
Няма как по ясно да го напиша според мен : заглавието на темата е 120д BUSINESS

Off: Аз също не смятам тона ти за подходящ, всички отговори до тук са полезни и хората споделят личните си впечатления и преживявания.
Ако не си прочел какво написа самият ти преди малко, тези теми са за да помагат на всички а не само на този който е постнал...
Не казвам че не са полезни : просто не са по темата. А темата е "навигационен диск за 120d Business". Просто си представи някой като мен (с 10-на поста в този форум) който се опитва да търси с търсачката, намира тема "навигационен диск за 120d Business", удря г**а в тавана от радост, сяда, изчита съвестно всичките страници на тази тема само за да установи след около 30-на мин. че всъщност отговор на това което търси няма.
Нали се сещате този човечец как и кога ще се върне във форума и ще сподели това което знае или може в него ?

Извинявам се на всички които са ме разбрали погрешно, но просто се опитвам да си свърша работа (а и на тези които ги интересуват подобни неща) с възможно най-малко загубено време.
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
MaXimal написа:За да има мир сменете името на темата на - софтуер за навигации.
Ама аз не искам

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
georgekodinov написа:Ама аз не искамМоля ви да я запазите и да отворите друга тема с това заглавие. Според мен "Софтуер за навигации" е прекалено широко и включва и неща които не ме интересуват лично. Има цели форуми посветени на софтуера за навигация.
Е ти .. хем така , хем иначе ... Кой каквото знае казва , не сме богоизбрани да ти даваме безупречни отговори, такива каквито ти очакваш да чуеш. Когато има диалог , несъмнено ще стигнем до happy end. .. но понякога това отнема време

Специалист-Икономист
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series