Най-добрите теми от форума...
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Най-добрите теми от форума...
За да не се обеснявам 1 000 пъти, ей за това става въпрос:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106749
Дайте предложения кои теми да се включат, като се аргументирате защо. Все пак целта е да помогнем на форума, който всички ползваме, затова без спам, ако обичате.
RESPECT
by t060
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106749
Дайте предложения кои теми да се включат, като се аргументирате защо. Все пак целта е да помогнем на форума, който всички ползваме, затова без спам, ако обичате.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- t060
- ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Само , че модератора този форум или е заспал пролетно-летне сън или са му спрели нета , защото там няма нищо ново от половин година

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Верно, има такъв раздел, но моята тема я няма там.
Може да е малко нескромно, но темата за "летите шеснайски с гуми като чайки" е за там. Между другото, скромността е положително качество за онези, които нямат други такива. 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз ги коткам асен и иво да ми предотставят парола,ма не искат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
eraziel написа:acho.rs написа:
Само , че модератора този форум или е заспал пролетно-летне сън или са му спрели нета , защото там няма нищо ново от половин година![]()
![]()
![]()
Евала на административния екип за търпението, което проявяват спрямо някои индивиди.
Освен , че съм допуснал 2 правописни грешки ... кво друго ? Да не би от февруари до сега да не е излизала една смислена тема . Или темите там са прекалено виско летва , която вече половин година не може да бъде прескочена . Има някой невероятни теми , но и някой доста обикновени , така че има какво да се допълни там , въпроса е защо нищо не се прави

- t060
- ентусиаст
-
t060 написа:Не стигат от тоя раздел темите, трябват още.

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ок...
Честно-казано, има доста теми, които сме изпуснали (по мое мнение) да ги сложим там, но за да влезнеш в Бест-а критериите са почти като на Стефка Костадинова рекорда
т.е. почти недостижими... Пък и е сложно да се прецени кое е за там и кое не... Като цяло системата е тежка и наистина, ама наистина най-добрите теми влизат там.
Отделно за книжката... Каква и е идеята, аз не разбрах ... Да събираме пари за пострадали? Да пълним касата на клуба? Кой ще я купи? От какъв зор? Знаеш ли колко са нищожни приходите от самата продажба на книгата?
Разбирам да бяхте направили едно маркетингово проучване, нещо, за което да се хванем... Така да си чешем езиците (пръстите) го правим по цял ден. Аз лично чисто професионално (доколкото професионално може да бъде модерирането на един подфорум) мисля, че темата първо не е за тук, второ че е пълна със спам и необмислени неща, които обезсмислят сериозността и
Като се намислите, пуснете едно ЛС към някой от членовете на УС (Управителен Съвет) на БМВ Клуб България или към някой от администраторите. И недейте да бъркате форума с официалния клуб на БМВ за Бъгария, за поне стотен път казвам.
Заключвам.
Честно-казано, има доста теми, които сме изпуснали (по мое мнение) да ги сложим там, но за да влезнеш в Бест-а критериите са почти като на Стефка Костадинова рекорда

Отделно за книжката... Каква и е идеята, аз не разбрах ... Да събираме пари за пострадали? Да пълним касата на клуба? Кой ще я купи? От какъв зор? Знаеш ли колко са нищожни приходите от самата продажба на книгата?
Разбирам да бяхте направили едно маркетингово проучване, нещо, за което да се хванем... Така да си чешем езиците (пръстите) го правим по цял ден. Аз лично чисто професионално (доколкото професионално може да бъде модерирането на един подфорум) мисля, че темата първо не е за тук, второ че е пълна със спам и необмислени неща, които обезсмислят сериозността и

Като се намислите, пуснете едно ЛС към някой от членовете на УС (Управителен Съвет) на БМВ Клуб България или към някой от администраторите. И недейте да бъркате форума с официалния клуб на БМВ за Бъгария, за поне стотен път казвам.
Заключвам.
MORE BEER!
10 мнения
• Страница 1 от 1