ПТП. Ужас...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
ПТП. Ужас...
Пиша ви тази история,за да се замислите какви лоши неща се случват в действителност.
Преди две години една моя приятелка и брат й,и още двама човека се качват в колата и тръгват за един град.Брат й карал внимателно.Отстрани на пътя някой е бил запалил нещо и имало пушек.В отсрещното платно някакъв мъж с един бус и без никаква видимост от дима тръгнал да изпреварва една кола и се удря в колата на приятелката ми,буквално се качва върху колата им.За много голямо съжаление приятелката ми и брат и загиват,а другите двама са ранени.Представяте ли си колко е тежко за родителите им?Да загубят и двете си деца едновременно? ДА ги загубят,Зареди това че има такива хора които карат като луди и изпреварват без никаква видимост,с много висока скорост.Колко много страдат родителите им....
Написах го тук защото видях че има и други такива истории в този форум....
Преди две години една моя приятелка и брат й,и още двама човека се качват в колата и тръгват за един град.Брат й карал внимателно.Отстрани на пътя някой е бил запалил нещо и имало пушек.В отсрещното платно някакъв мъж с един бус и без никаква видимост от дима тръгнал да изпреварва една кола и се удря в колата на приятелката ми,буквално се качва върху колата им.За много голямо съжаление приятелката ми и брат и загиват,а другите двама са ранени.Представяте ли си колко е тежко за родителите им?Да загубят и двете си деца едновременно? ДА ги загубят,Зареди това че има такива хора които карат като луди и изпреварват без никаква видимост,с много висока скорост.Колко много страдат родителите им....

Написах го тук защото видях че има и други такива истории в този форум....
Последна промяна eli_angel4etoo на 02 Сеп 2008, 13:41, променена общо 1 път
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ПТП. Ужас...
Ох, хайде стига вече за катастрофи, а? Начетох се тук днес на такива истории
Ше хвана вече да се гипсирам докато карам, а няма по-лошо нещо от спечен шофьор! Дайте го малко по-ведро, позитивно и оптимистично
И карайте внимателно и ... бавно

Ше хвана вече да се гипсирам докато карам, а няма по-лошо нещо от спечен шофьор! Дайте го малко по-ведро, позитивно и оптимистично

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: ПТП. Ужас...
Apassionata написа:Ох, хайде стига вече за катастрофи, а? Начетох се тук днес на такива истории![]()
Ше хвана вече да се гипсирам докато карам, а няма по-лошо нещо от спечен шофьор! Дайте го малко по-ведро, позитивно и оптимистично![]()
еми като това е реалноста в бг какво да се прави.
и номера не е да се гипсираш а да знаеш къде се намираш, да следиш обстановката и най-важното да преценяваш правилно

и от мене да го знаеш бавното каране не винаги е равно на внимателно

Това не трябва ли да са страхотни истории???Да не съм сбъркал подфорума нещо....?Ясно е че гадости се случват ежедневно но нека и в малкото време в което човек се опитва да се отпусне и да прочете нещо интересно да не го засипваме с кражби, смърт, мизерия,побоища, цигания, вандализъм и какво ли още не дето се чете тука.
Извинявайте че така ви критикувам ама аз влизам в страхотни истории заради страхотните истории, ако исках да чета за лоши неща щях да вляза в днес бг там и без това за хубаво не се пише.
Извинявайте че така ви критикувам ама аз влизам в страхотни истории заради страхотните истории, ако исках да чета за лоши неща щях да вляза в днес бг там и без това за хубаво не се пише.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами всеки път, когато се прибирам от дълъг път си е една страхотна история, понеже винаги има по някое премеждие
Един път не мога да изляза с колата и да си покарам с кеф 

Никой не мое ма връне на селу!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
имам предложение към админите - в тоя подфорум да се въведе правилото да не се побликуват теми за катастрофи

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
за съжаление за тази катастрофа се сещам в началото на пътя елин пелин-нови хан пушекът от полето беше гъст и зловещ като във хорър филм. беше ужас. там наблизо преди година стана и друга тежка катастрофа и си отиде познат и приятелката му.
адски кофти.
дори и 1% да се замислиш над тези теми е нещо, не ги критикувайте, на никого не пречат.
адски кофти.
дори и 1% да се замислиш над тези теми е нещо, не ги критикувайте, на никого не пречат.

8 мнения
• Страница 1 от 1