колеги имам два въпроса относно....е36 316 94 година

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

колеги имам два въпроса относно....е36 316 94 година

Мнение от bavaretca_tns » 28 Авг 2008, 15:05

1.първия въпрос е следния: като въртя волана при незапалена кола в смисал обирам лувта се полу4ава едно 4укане мисля 4е е в реиката, но не сам сигорене като запаля колата това 4укане го няма нямаго когато я карам по пътя.Вдигнах предницата за да видя да не е някои накраиник или шарнир но не видях нишо.От лявата страна като мардам гумата на страни се чува едно леко почукване което от дясно го няма и си мисля че може да е или левия накраиник или шарнира или в краен случаи реиката да е трагнала.Като правех ремонта на предницата само левия накраиник и шарнир не са сменени друго всичко е сменено затова ме навява мисалта че може да са те.Като слизам сутрин с колата от един тротоар се чува от ляво леко почукване може би почукването за което пиша
П.С чукането е на метал

2. Втория въпрос е следния:вчера случаино забелязах от десетина метра от зад че дясната задна гума е по разкарачена повече от колкото трябва да е, а лявата гума си е разкрачена нормалмно за БМВ-тата.Така съдя щото гледах на един приател на неговото и то беше разкра4ено нормалмно колкото моита лява гума, та си мисля дали има нещо за смяна от дясно или трябва да мине стенд

П.С. става въпрос за БМВ е36 316 94 година.Помагаите с каквото можете :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 28 Авг 2008, 15:08

За предното сменяш накрайник и шарнир щом не си го сменил,понеже е трудно да се разбере,а за отзад може и да е тампон...повдигни да видиш дали има разбито по носача!

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от bavaretca_tns » 28 Авг 2008, 15:16

cucko написа:За предното сменяш накрайник и шарнир щом не си го сменил,понеже е трудно да се разбере,а за отзад може и да е тампон...повдигни да видиш дали има разбито по носача!

Отпред като мърдах накраиника от ляво имаше луфт там кадето се сварзва за главина та на гумата а отдясно които е нов даже не можеше да се мрадне.
За отзад гледах но нищо не видях

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 28 Авг 2008, 15:25

Ами освен да викаш неволята,от нес не можеш да очакваш да гадаем! ;)
Има си сервизи за тази работа!Отиваш там където правят реглаж на преден и заден мост и там най-вероятно ще ти кажат кое е рабито!Успех ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

....

Мнение от bavaretca_tns » 28 Авг 2008, 15:28

cucko написа:Ами освен да викаш неволята,от нес не можеш да очакваш да гадаем! ;)
Има си сервизи за тази работа!Отиваш там където правят реглаж на преден и заден мост и там най-вероятно ще ти кажат кое е рабито!Успех ;)

Мерси и аз това викам да направя но исках да се допитам тук там

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 28 Авг 2008, 17:37

Колега айде моляте напиши после какво е било за това на задната гума дето е разкрачена, че забелязах че и мойта е малко тъка ;)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от bavaretca_tns » 01 Сеп 2008, 16:24

Nikito_nn написа:Колега айде моляте напиши после какво е било за това на задната гума дето е разкрачена, че забелязах че и мойта е малко тъка ;)

утре съм на сервиз и след това ще пиша

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ...

Мнение от bavaretca_tns » 02 Сеп 2008, 23:52

bavaretca_tns написа:
Nikito_nn написа:Колега айде моляте напиши после какво е било за това на задната гума дето е разкрачена, че забелязах че и мойта е малко тъка ;)

утре съм на сервиз и след това ще пиша

днес ходих в един сервиз в пловдив за колата и проблемите се оказа ха следните:
1. по предницата разбит ляв накраиник и кормилна щанга
2. по задницата имаше някакво отклонение и се наложи стенд на предния и задния мост
Цялата работа струваше около 170 лева
П.С. за проблема с аербега направиха диагностика но не откриха нищо рестнаха компа но лампичката пак си свети две минути и за това утре ще хода при един познат да видим тои какво ще направи

Назад към E36