Колеги
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
с валутно каско можеш да отидеш и в Камор и в Дару кар. Щетата трябва да завериш в период от три дена след като се е случило ако закъснееш, продто смени датата.
според мен, и двата оторизирани сервиза на БМВ ще ти свършат работа. Мой съвет е да не ходиш по "големи" майстори.
според мен, и двата оторизирани сервиза на БМВ ще ти свършат работа. Мой съвет е да не ходиш по "големи" майстори.
tomentoza написа:На мен ми боядисваха тавана в камор, и след това се зарекох повече никога да не стъпя там. Това са истински тюфлеци, тавана изглеждаше по зле отколкото преди да отида там , а уж го пребоядисаха 2 път.
В Дару ми направиха един калник перфектен.
Дано при теб да не се получи така. Успех.
Съжелявам за случилото се с теб

Преди колко време ти се случи това

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
...Огън да ги гОри,бензин да ги гАси!lubenti написа:...А на копеленцата които ме докараха до тук ...само да ги пипна

Успех с пребоядисването,дано стане като нова и без забележки!Сподели как е като я вземеш!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
На мен ми е боядисвана бронята в Дару и е невъзможно да се разбере, а е преди няколко години. За Дару съм чувал само хубави неща, за Камор обратното. Не мога да разбера защо си сменил сервиза в последния момент? Ако не ти хареса, не се подписвай, че я приемаш. Както и не подписвай нищо преди да я видиш и огледаш добре.
Anthony_J написа:На мен ми е боядисвана бронята в Дару и е невъзможно да се разбере, а е преди няколко години. За Дару съм чувал само хубави неща, за Камор обратното. Не мога да разбера защо си сменил сервиза в последния момент? Ако не ти хареса, не се подписвай, че я приемаш. Както и не подписвай нищо преди да я видиш и огледаш добре.
Нали знаеш, че живеем в България и тука без връзки,приятели и познати нищо не става

titto написа:...Огън да ги гОри,бензин да ги гАси!lubenti написа:...А на копеленцата които ме докараха до тук ...само да ги пипна![]()
Успех с пребоядисването,дано стане като нова и без забележки!Сподели как е като я вземеш!
Разбира се че ще кажа.Наи-малкото за да спеста лутането на колеги стигнали до моито дередже.

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- infovan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-Е46 320D
- Мечтае да кара: нова
- Детайли за колата: Е-46
и аз имах проблеми,но сложих дистанционна камера за надблюдение и сега само ги чакам!
Автосервиз София кв.Хаджи Димитър бул.Първа Българска армия №159
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Скъсаи им гъза, елементарни неща не правят като хората. МИналия път на мой познат му бяха напръскали гумите, дето най-лесно се завиват.
За полирането много не разбрах, тя колата не се полира след боядисване така или иначе. Колкото до оригиналната боя, незнам защо сте останали с впечатлението, че тя е нещо особенно.. да не кажа, че е много зле.
За полирането много не разбрах, тя колата не се полира след боядисване така или иначе. Колкото до оригиналната боя, незнам защо сте останали с впечатлението, че тя е нещо особенно.. да не кажа, че е много зле.
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3