Толкова ли е скъпа поддръжката?!?!?!?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Hitria написа:Разхода знам колко е.Четох доста.Въпросът ми е насочен към сервизното обслужване.Имайте впредвид че нямам представа за цените при другите автомобили, но благодаря за ценоразписа.
20% от цените на кои други? Другите коли от този клас като мазда 323;голф3;пунто? Ако е само 20% ми се струва приемливо:)
За е36 не знам.За Е34 -много здрави коли,много неотговорни елементи се намират втора ръка за смешни пари.Ако я вземеш читава отговорните неща по ходовата част и управлението може да ти изкарат с години без да ги пипаш.За мен най-добрият вариант е да се вземе автоматик-на BMW кутиите са невероятно здрави(предишното М20В25 го продадох на 900К без да бях пипал нищо по двигател и скорости) и си сигурен ,че някой преди теб не е изцеждал двигателя и скоростната кутия и не е правил простотии с колата.
Разходи за масло-повече от 70лв. не съм давал и виждате колко км. издържа двигателя,важно е маслото да се сменя когато трябва,това ,че даваш 30лв. за литър не е критерий за нищо-може да ти набутват някой боклук на висока цена.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
нямаш проблемация с е 36 за първа колица, за шес месеца имам 1 издраскване и около 10 хиляди км + две закъсвания по невнимание 

- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Преди да си взема първата кола съм карал вектра, мазда 323ф, голф2, и др курници
. Обаче щом се качих на един приятел в 318-ката 96г с клима и в доста добро състояние си казах няма друга кола за мен освен бмв!!! Сега като взех 320-ката съм много доволен и ако реша някой ден да я сменям ще е пак с бмв!!!

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
мада,и аз исках когато ходихме за кола да си взема 5 та серия,мно си харесах 1 много добра цена беше,но брат ми ме разубеди,вика 3 ка ,и чесно казано не съжалявам,но следващата ми кола ще е 5 ца,решил съм .просо тройката е тясничка малкко ,а когато пробвах онази 5 ца беше супер вътре-широко,комфортно,вобще хубава рабоата си е.
колега явно си се насочил към Е36.. според мен този модел е ОК с цените на частите. онези които ти говорят това че е скъпо и тн.
повечето нямат и идея какво е БМВ. тук колегите са ти понаписали доста така че ти си направи сметка. според мен ако купиш Е36 ще си няколко калси над всичко останало за тези пари на пазара

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Тия приказки за скъпата подръжка и че много горят тва по принцип го приказваха тия Голфаджиите и Опелджиите някога като ги беше яд че нямат пари за БМВ!Сега полувината си накупиха БМВ-та!Има много по скъпи коли за подръжка!Старото ми БМВ го одариха отпред за 100лв. си купих калник и броня чисто нови,12лв. мигач, 11 лв. бъбрек,маската чисто нова 50лв. да не изброявам...Да не говорим че втора употрба има всичко на доста прилични цени

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Затова на принципа караш повече коли за да си избереш една която ти дава най-голямо удоволствие!
Напоследък има нещо вярно:
Скоро чух как един с Опел Тигра разправя на Голф 3 и обратно добре си шушукат за против БМВ-просто ми идва мисълта да им обясня защо не покарат едно две кръгчета БМВ за да се убедят и да се чуят какво да си приказват?Аз не съм против никоя марка но понякога и мен ме дразни така както го правят!
Всеки си има вкус,но не и когато не си го изпитал!
Аз например:
Предишната ми кола Опел Вектра 1,6и 90 год. съм я карал 5 год. и смея да твърдя че при него бе издръжлив но не ти дава удоволствие както сега при БМВ-то си!Единствената разлика което не ми харесваше в опела е скорости,съединител,окачване(стабилност на пътя) управлението(нямах хидравлика) освен това е и с предно и 3 пъти сменях делко(3-те пъти останах на пътя и въобще няма палене)-това за мен беше кола да ми свърши някаква работа с товаро разтоварни работи!И ми гореше също средно 10 на 100...така че никой не ви кара на сила!
Напоследък има нещо вярно:
Скоро чух как един с Опел Тигра разправя на Голф 3 и обратно добре си шушукат за против БМВ-просто ми идва мисълта да им обясня защо не покарат едно две кръгчета БМВ за да се убедят и да се чуят какво да си приказват?Аз не съм против никоя марка но понякога и мен ме дразни така както го правят!
Всеки си има вкус,но не и когато не си го изпитал!

Аз например:
Предишната ми кола Опел Вектра 1,6и 90 год. съм я карал 5 год. и смея да твърдя че при него бе издръжлив но не ти дава удоволствие както сега при БМВ-то си!Единствената разлика което не ми харесваше в опела е скорости,съединител,окачване(стабилност на пътя) управлението(нямах хидравлика) освен това е и с предно и 3 пъти сменях делко(3-те пъти останах на пътя и въобще няма палене)-това за мен беше кола да ми свърши някаква работа с товаро разтоварни работи!И ми гореше също средно 10 на 100...така че никой не ви кара на сила!
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3