BMW Новини: новата 5-та серия; 3-та серия facelift

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW Новини: новата 5-та серия; 3-та серия facelift

Мнение от vankata™ » 20 Юли 2008, 0:30

Шпионски снимки на новото BMW 5 серия

Преди броени часове MotorAuthority разпространиха шпионска снимки на новото поколение 5-та серия на BMW. Информацията с, която разполагаме за новата петица е , че новия модел ще има серийно значително по голями гуми 17" , а като опция може да бъде и с 18" или 19". Ще разполага с 6 бензинови двигатели - от 2,5 литра с 218 к.с до 4,4 V8 twin-turbo с 408 к.с, както и с 4 дизелови агрегати с покриващи най-новите изиквания за вредни емисии - от 2,0 литра с 175 к.с до 3,0 летра с 300 к.с.

Според слухове шестото поколение на петицата с кодово име F10 ще има много общи детайли с концептуалния CS, на разположение ще е и нова 8-степенна автоматична скоростна кутия, както и нова система с която с помоща на монтирани камери по купето ще имаме информация за всяка външна част на автомобила.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

M-Sport Package за фейслифта на 3-та серия

Ето снимки на M-Sport Package на фейслефтовата 3-та серия седан и комби:

Изображение

Изображение
::: vankata™ :::

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 20 Юли 2008, 1:07

Егаси и 5 тицата тя към 7 мица клони ще стане готина ама тия стопове се едно гледаш пасат от тия новите пфф ужас дано ги сменят а за пакета на 3 ката неамм думи :twisted:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 20 Юли 2008, 1:41

Много голяма изглежда таз 5-ца да не са на снимали 7ца :mhihi:
Не наистена ще изглежда яко 400 коня обикновен мотор на 5-ца Не ми са мисли Мковия :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 20 Юли 2008, 2:39

BMW изкараха скрития коз :mhihi:

ама тия стопове се едно гледаш пасат от тия новите пфф ужас дано ги сменят
Те и на седмака на папарашките снимки изглеждаха другояче, а пък като изкараха седмицата-съвсем друго, та това не е крутерии :) Иначе Мковия пакет за тройката е агресивен, има хляб в него...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Юли 2008, 9:35

Много брутална визия имат тия тестовите коли :)
Направо ми се иска да си я купя така без да я пипат повече :)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Юли 2008, 9:53

Немам думи :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 20 Юли 2008, 11:42

Леле тая новата петица ми изглежда адски зле, на вратите има ебати огромните канали, предния капак не ми се вярва да е този, стоповете и тях не ги бива, и отпред фаровете не ми харесват също... Дано не изглежда така 5цата, не че имам пари да си я купа де :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 20 Юли 2008, 11:56

Poki написа:Леле тая новата петица ми изглежда адски зле, на вратите има ебати огромните канали, предния капак не ми се вярва да е този, стоповете и тях не ги бива, и отпред фаровете не ми харесват също... Дано не изглежда така 5цата, не че имам пари да си я купа де :lol:

Ти май никога не си виждал spy photos ! Само ще ти обърна внимание че нито един детайл по колата от снимката няма да е вдействителност. Когато даден нов модел се изпитва се "маскира" с пластмасови пана, фолия, и т.н както е в този случай за да неможе да бъде разкрит преди официалното му показване от производителя !
::: vankata™ :::

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Юли 2008, 13:38

Poki написа:Леле тая новата петица ми изглежда адски зле, на вратите има ебати огромните канали, предния капак не ми се вярва да е този, стоповете и тях не ги бива, и отпред фаровете не ми харесват също... Дано не изглежда така 5цата, не че имам пари да си я купа де :lol:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 20 Юли 2008, 16:34

Официално видео на 3-та серия фейслифт:

http://www.bimmerfile.com/2008/07/18/20 ... ial-video/
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Юли 2008, 14:18

Колеги защо F серия някой може ли да каже?
Тройката е супер е петарата с тия стопове уж маскирани на нишо не приличат. Това е тежък автомобил и подобни лиготии хич не му отиват. Аз съм оптимист дано излезе нещо хубаво.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 21 Юли 2008, 14:20

а хрилете на задната конзола ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 22 Юли 2008, 12:25

vankata™ написа:

Ти май никога не си виждал spy photos ! Само ще ти обърна внимание че нито един детайл по колата от снимката няма да е вдействителност. Когато даден нов модел се изпитва се "маскира" с пластмасови пана, фолия, и т.н както е в този случай за да неможе да бъде разкрит преди официалното му показване от производителя !

Мерси за пояснението :) Ще я видиме като я представят официално.
Можеше поне по-хубаво да я маскират :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Сеп 2008, 8:36

Ако се абстрахирате от шарения тапет върху багажника на колата, това е най-ясната шпионска снимка на новата шеста генерация на BMW Серия-5.

Днешната „петица” на Баварската фирма е сред успешните модели от ерата на дизайнера Бангл, въпреки противоречивото й посрещане на пазара. Някой може и да не се съгласи с това, но е факт, че E60 успя да се нареди сред най-продаваните луксозни седани в своя сегмент.

Вече се знае обаче, че наследникът на днешната „петица” няма да има толкова радикален дизайн и едва ли ще предизвика толкова полемики при появата си. Дали това е за добро или не, ще видим.
Подобна теза се потвърждава и от това което виждаме на шпионската снимка на новото поколение на BMW Серия-5. Първото впечатление е, че новата „петица” ще вземе нещо от стилистиката на новата Серия-7, показана това лято. Точно като модела на Серия-7, която беше инспирирана от CS Concept, и новата „петица” има сравнително високо купе, което се е отървало от сегашните противоречиви форми в задната си част.

Вече се знае, че новата Серия-5 ще бъде по-голяма от досегашната и това ще подобри пространството в интериора. В същото време обаче, колата ще бъде по-мека от тази която наследява. Това се е получило от голямото използване на алуминий в каросерията и шасито.

Очакваме с новата „петица” да се предложи много широк набор от бензинови и дизелови двигатели. Сред тях ще видим и новия би-турбо V8, както и различни атмосферни и турбо версии на четири и шестцилиндрови бензинови и дизелови агрегати. При бъдещия M5, според източници от BMW, ще бъде изоставен V10 с обем 5.0 литра и мощност 507 к.с.и вместо него ще се използва по-мощния би-турбо V8.

Премиерата на новото шесто поколение на Серия-5 на BMW ще бъде в началото на 2010 г., а продажбите в Европа ще започнат през есента на същата година.

Нова шпионска снимка на Серия-5 на BMW

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 01 Сеп 2008, 10:09

Мноо радват... :mhihi: :mhihi: :D

Назад към Основен Форум