Здравен проблем
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Здравен проблем
Пичове сори, че използвам този форум за подобни цели, но знам, че тука има доста отзичиви хора... Моля малко за хелп, ако сте запознати...
Тая нощ ми се появи това ... http://hd123.hit.bg/1asdb.jpg Малко ми беше притеснено и трудно заспах, но от това да ми се появи тъмно петно на носа, ужаснооо е
Бях на доктор и щях да му хвърля един бой, изписа ми някви хапчета за избелване на кожата и ми предложи пилинг процедура. Демек боядисване на ръждата, вместо да открие причината и лекуването й. По принцип имам проблемна кожа, бенки + много лека себорея, която изчезна преди няколко месеца (използвам нон стоп мазила).. На 20 съм и чак сега ми се изчисти тялото от пъпки, като от време на време по лицето ми се появяват малко... Търся много добър дерматалог, който ще ми помогне веднъж за винаги да си реша проблема с кожата, ако знаете и петното какво представля, моля помагайте. Предстоеше ми заминаване извън бг и излизане с нова мадама и куп други неща, но нееее, трябва да изникне все нещо... 
Тая нощ ми се появи това ... http://hd123.hit.bg/1asdb.jpg Малко ми беше притеснено и трудно заспах, но от това да ми се появи тъмно петно на носа, ужаснооо е

- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
Ако имаш път към Пазарджик тук има много добра дерматоложка. Само че при нея става със записване на час. Ако искаш ще потърся тела й и ще ти го дам.
За мен BMW не е мания, а религия!
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е ти пък така си го снимал, че всичко се вижда
Но по принцип е възможно от притеснение да ти се появят петна

Но по принцип е възможно от притеснение да ти се появят петна

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Имам един приятел , тои имаше подобни , една лекарка го оправи. Кабинета и е на булевард руски , след кръстовището на лаипциг кадето е аптеката , блока след нея на 1вия етаж. Лекарката е на към 60 години ама била много добра от доста хора до чувам ,ама нямам номер на телефона и нито помня как се казва иди на място наи добре.
It`s party time !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acer написа:Е, и ти като един приятел, все му мъкна думите с кука. Как?
Ами при всеки е различно, но аз несъм обеден какво ти е на теб. Мойте от нерви се показват от нищото и изчезват бързо, за няколко часа

Хаха, голям нервак си бе.
Веднага след аптеката в блока? Ще видя.

Веднага след аптеката в блока? Ще видя.

Последна промяна acer на 01 Сеп 2008, 0:26, променена общо 1 път
- Azrail
- UFO Pilot
-
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Evelin Cotsev написа:Имам един приятел , тои имаше подобни , една лекарка го оправи. Кабинета и е на булевард руски , след кръстовището на лаипциг кадето е аптеката , блока след нея на 1вия етаж. Лекарката е на към 60 години ама била много добра от доста хора до чувам ,ама нямам номер на телефона и нито помня как се казва иди на място наи добре.
Казва се доц. д-р Теодосиева и найстина е много добра, но за съжаление съм изгубил телефона и. Acer може да отиде при нея и без записан час ако иска... предполагам няма да има проблем.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2