PC в колата
Модератор: Icco
14 мнения
• Страница 1 от 1
PC в колата
Някой правил и е такав проект , да си монтира Компютър в колата .
Аз съм решил да вградя един , ще ползвам Touch screen монитор и има една готина програмка (incarterminal) за управление на ресурсите .ще го накича с Bluetooth , DVD,Soundcard, Navi и т.н . проблема е че малко бавно зарежда Windows-a .
Аз съм решил да вградя един , ще ползвам Touch screen монитор и има една готина програмка (incarterminal) за управление на ресурсите .ще го накича с Bluetooth , DVD,Soundcard, Navi и т.н . проблема е че малко бавно зарежда Windows-a .
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...добра идея колега, само ни дръж в течение. А когато го завършиш пост-ни и снимки !!!
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Някой познат имаше комп в Е39 ... имаше отпред и отзад камери и някви записващи шъшканий и музиката се оправляваше през него,клипове простотий блутути навигаций,но скоро не съм го виждъл да се мотае из Плевен,трябва да му званна да наснимам и да сабера малко инфо и ще споредля кви възможности може да ползваш от него
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...аз съм виждал в едно Е30, монитора излизаше от жабката. Беше доста интерестно направено !!!
Powered By BMW !!!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Тая работа я мисля от половин година вече...най-големия проблем е хард диска. Няма нормален диск, който да издържи на вибрацийте и рано или късно се скапва. Диска трябва да е с флаш памет. Което оскъпява много нещата. Другия проблем с тези памети е бавната работа. По мой изчисления самия компютър със всички ТВ/радио тунери, GPS антена за навигация, 2х32ГБ флаш памет, тъч скрин монитора, адапторът за тока и т.н. излиза над 1000лв и реално погледнато за къси разстояние според мен ще е доста нудобно за ползване.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Да наистина за къси растояния не е много удобно . За HHD ще ползвам 2.5" за Laptop измизлени са за сътресение а и като ги сложа на добри силиконови презрамки от сутиена на жената ще стане
, TouchScreen-a ще излиза под лаисната която скрива касетката и ще се изправя нагоре . Мисля че възможностите за доста по големи от колкото наобикновена навигация.Даже и за интернет см помислил , единственото което е скъпо е Touchscreen-a -300 лв.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
NetWar написа:Да наистина за къси растояния не е много удобно . За HHD ще ползвам 2.5" за Laptop измизлени са за сътресение а и като ги сложа на добри силиконови презрамки от сутиена на жената ще стане, TouchScreen-a ще излиза под лаисната която скрива касетката и ще се изправя нагоре . Мисля че възможностите за доста по големи от колкото наобикновена навигация.Даже и за интернет см помислил , единственото което е скъпо е Touchscreen-a -300 лв.
Прегледай в тунинг.бг форума.Имаше тема за един опел вектра и момчето беше описало доста подробно всичко.Ама как е казваше ще те излъжа
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
здрасти
Компа се захранва с захранване за кола с управление в него, само си следи акумолатора да не се изтощи, има и входове за събуждане от контакта. Всъщност то не се рестартира компа а се приспива, към 90 долара излиза от е беи, вси4ки други захранвания рестартират заради спада на напрежение по време на вартене на стартера. Напрежението пада до 9 волта и не става, хп то се ка4ва на флаш които позволявя да бутва от него също даното трябва да поддържа бутване прес усб, харда носи само медията. Аз имам навигация през усб, газ инжекцион софт през усб и карсофт диагностика за бмв на ком порт +аудиджи 2 зс 7.1 аудио карта на пси
+усб блутуут+усб безжичен лан и се задъхва 150вата захранване щото сички тия работи дърпат от него. За екрана ползвам безжична клавиатура със горещи бутони има си софт за нея аз сам я изкормил .Екрана не е скъп 300лв, не тъч скриин но намерих тъч пад които се слага пред екрана и става тъч скриин , остана ми екрана да го направя с механика че сега се слага на ръка и да си сложа 2 та еминенса 15 инча бас в багажника
+усб блутуут+усб безжичен лан и се задъхва 150вата захранване щото сички тия работи дърпат от него. За екрана ползвам безжична клавиатура със горещи бутони има си софт за нея аз сам я изкормил .Екрана не е скъп 300лв, не тъч скриин но намерих тъч пад които се слага пред екрана и става тъч скриин , остана ми екрана да го направя с механика че сега се слага на ръка и да си сложа 2 та еминенса 15 инча бас в багажника
От 3 дни се интересувам от тази ентервенция и грубо излиза между 500 и 1500лв. зависи какво искаш да постигнеш.
Има цялостни готови решения с навигация, двд, музика, филми и тв. От друга страна, ако вкараш компютър, включваш интернет и камери към списъка с екстри. Доста скъпа и излишна процедура засега, по-добре направете колите си наистина перфектни, а тогава ако остане лев, вкарайте в подобно удоволствие, и все пак си мисля че ако не пътувате на дълго където имате време да обърнете внимяние на всички екстри, то навигацията и музиката са напълно достатъчни екстри за в града
Има цялостни готови решения с навигация, двд, музика, филми и тв. От друга страна, ако вкараш компютър, включваш интернет и камери към списъка с екстри. Доста скъпа и излишна процедура засега, по-добре направете колите си наистина перфектни, а тогава ако остане лев, вкарайте в подобно удоволствие, и все пак си мисля че ако не пътувате на дълго където имате време да обърнете внимяние на всички екстри, то навигацията и музиката са напълно достатъчни екстри за в града
bmw
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
щом има желание и кинти и свободно време ти си 4овека и на мен ми е минавало за pc в баварката ама си е игра4ка с лаптопа е по лесно.успех с проекта и ка4и снимки като стане
- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
14 мнения
• Страница 1 от 1