Какво съм им направил на тия с голфовете

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 30 Авг 2008, 5:11

b2 написа:Абе далеч съм от мисълта, че ГТИ-ка не може да поддържа 200, но въпроса е, че не го правят и като цяло явно нямат намерение на карат бързо, а един вид се доказват без да има грам нужда Smile
Факт е за толкова пътуване по магистралата всяка седмица един бърз голф или астра не съм видял да ме изпревари защото темпото му е по-бързо от моето и е решил човека да си кара бързо..

Ми да се возиш в такива каруци с 200, трябва да си голям мазохист.Нито бъбреци,нито гръбнак ще ти останат.Усещането е все едно си на задната седалка на рейс "Чавдар".Трябва да си киборг, да издържиш един час в такава "кола"при скорост над 150.Аз след едно прибиране от Габрово с "Шкода" разбрах какво им е на голфаджиите и защо са кисели :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Авг 2008, 7:47

ivan1590 написа:
b2 написа:Абе далеч съм от мисълта, че ГТИ-ка не може да поддържа 200, но въпроса е, че не го правят и като цяло явно нямат намерение на карат бързо, а един вид се доказват без да има грам нужда Smile
Факт е за толкова пътуване по магистралата всяка седмица един бърз голф или астра не съм видял да ме изпревари защото темпото му е по-бързо от моето и е решил човека да си кара бързо..

Ми да се возиш в такива каруци с 200, трябва да си голям мазохист.Нито бъбреци,нито гръбнак ще ти останат.Усещането е все едно си на задната седалка на рейс "Чавдар".Трябва да си киборг, да издържиш един час в такава "кола"при скорост над 150.Аз след едно прибиране от Габрово с "Шкода" разбрах какво им е на голфаджиите и защо са кисели :mhihi:

Шшшшшт, тук в Изток си имаме един мераклия, но кара КР, ще ви спестя всички обяснения за циганията му, но последното което подочух беше, че си заварил окачването на Голфа...защо, ще питате вие - беше набарал джанти от Опел Манта отнякъде и му били големи, не влизали в калниците. Истории за това болнаво момче се предават от баща на син/дъщеря, за бъдните поколения. А когато видите мега-тЮнингования Голф, който се движи като кибритена кутиика през дупките сърцето ви се изпълва с една такава топлина всичко мило и родно. Също знам, че той няма музика в колата, правата тръба от двигателя и единствения курс, който се прави с тази кола "Плиска-Макдоналдс(Цариградско Шосе)" не му дава възможността да слуша музика. Чувам, че вътре не се живеело... Абе изобщо - перфектна кола...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Авг 2008, 8:44

айде, айде, те понеже 3ките са с неземната возия :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 30 Авг 2008, 9:53

///peter написа:айде, айде, те понеже 3ките са с неземната возия :mhihi:
абе ако ги сравняваме с гореспоменатите кокошарници са светлинни години напред :lol:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 30 Авг 2008, 11:01

бий.. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 31 Авг 2008, 9:24

Archangel написа:Чувам, че ...

;) Аз пък чух, че на Марс имало зелени човечета :help:

БМВ е самолет ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 31 Авг 2008, 9:48

Е те това има по-големи крила :mhihi:

Изображение

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 31 Авг 2008, 15:18

аз пък ще защитя голфаджиите ;) оная вечер бях спрял на едно место извън града с на един приятел колата, обаче ми падна акумулатора апък бях на нанагорнище и трябваше да обърна за да пусна по интерция , а сам няма как да бутам джип, и както си седа пред колата и се чуда къв да го дърва , пред мен искача едно червено голфче 3ка , вика да помагаме нещо , еи така без да им махам без нищо та помогнаха момчетата и го обърнахме и запалих ;)
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 31 Авг 2008, 18:11

То не е до колата то е до селяка. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз на скоро щях да набия един със хонда сивик, нека да разкажа като съм тръгнал.Значи отивам на работа сутринта към 8, бяхме в нас с един приятел да му ремонтираме ситроена предната вечер и до 2 часа бяхме пекли ребърца и много ми се спеше поне на мене.Карам си с 40-50 някъде(голям трафик беше както винаги), а приятеля ми кара след мене.И както си карам една червена хонда минава на милиметриот дясната ми страна, влиза на милиметри пред мене и отива в лявата лента, това става на платно пълно с коли, шашнах се не очаквах, извадих си ръката през прозореца с жеста "ти добре ли си" а оня нещо маха от вътре.Спира за ляв завой първа кола и аз по стечение на обстоятелствата спирам до него и го гледам да го видя къв е тоя дето аджеба толкова бърза, гледам и кво да видя някъв зализан назаде с опашленце като на италиански мафиот, хърбав до няма и къде, с козя брадичка и тъмни цайси, едва се вижда от джама на един сивик, ми бучи нещо през затворения си прозорец.Добре за него че яко си бях надул музиката и не го чух какво каза.На мене по принцип трудно ми избиват нервите ама тоя ако ме беше одрал и милиметър щях на светофара с него да си пастирам колата чесно ви казвам, да го дам на майта му наркоманска.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 01 Сеп 2008, 0:23

Абе луднива е из Варна, аз вчета от там се върнах и... Давам предимство на един автобус да излезе от спирката и веднага отзад ме освиркаха (как не ме блъснаха не знам).
Също някъф пич с Вектра спира на пешехорна пътека да пусне хората да минат - него пък един с Пасат комби го освирка и овика отзад..
Изобщо секи кара как си знае там, ама това не пречи Варна да си остане любимия ми град 8)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 02 Сеп 2008, 9:40

///M3-E36 написа:Абе луднива е из Варна, аз вчета от там се върнах и... Давам предимство на един автобус да излезе от спирката и веднага отзад ме освиркаха (как не ме блъснаха не знам).
Също някъф пич с Вектра спира на пешехорна пътека да пусне хората да минат - него пък един с Пасат комби го освирка и овика отзад..
Изобщо секи кара как си знае там, ама това не пречи Варна да си остане любимия ми град 8)

Мда ... обмислям да си сложа надпис отзад "Внимание, спирам на пешеходци". Честно, страх ме е да пускам някого:help:. Хората са яко изнервени. Не разбирам логиката на много шофьори, колко по - бързо ще стигнеш до там, до където си тръгнал ако изпревариш 1 - 2 коли, при положение че пак си в трафика.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 02 Сеп 2008, 11:29

t060 написа:Е те това има по-големи крила :mhihi:

Изображение

RESPECT

by t060

И каплите са хубави :mhihi:
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 02 Сеп 2008, 17:14

Проблема на повечето из варна е, че са прекалено големи и тежки за да кара някой пред тях, не че бързат.Може да си сложат някои и надпис "другата ми е ГОЛФ" и така няма да очудят никой ако карат като идиоти.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 02 Сеп 2008, 20:09

drmirchev написа:Проблема на повечето из варна е, че са прекалено големи и тежки за да кара някой пред тях, не че бързат.Може да си сложат някои и надпис "другата ми е ГОЛФ" и така няма да очудят никой ако карат като идиоти.

Прав си батенце. Не разбирам идеята на това, да с и карам пенсионерската (40 - 45) в дясна лента, лявата да е свободна и някой да ме изпревари и да застане отпред, пак в дясна лента. Още повече, че продължава само напред, т.е. идеята не е, че ще кара само напред.
Дръг е въпросът, че не само голфове правят тази дивотия :(. Де да бяхме само ние ....
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Мнение от Kurt Vagner » 03 Сеп 2008, 10:50

Ти май донякъде сам си си отговорил. Не е до голфа, нито до е36-цата. Аз пък мога да кажа, че съм най-разочаровен от чички с А6-ци и Пасати. Ама това не значи, че колата ги предразполага да са педали на пътя. Аз например преди карах голф гти , карах пасат, карам от време на време рено клио и нисан патфайндър. Ама аз съм си аз. Нямам отнета контролна точка!

Най ми е смешно като съм с клио-то и някой кисел гъзар с 10 годишно БМВ ме гледа отвисоко, все едно е нещо повече от мен. Само в България я има тази снобщина

Така е колега ....

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории