mp3-как

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

mp3-как

Мнение от NEMEZIS » 28 Авг 2008, 23:46

Здр.как мога да слушам с флашка с оригиналното цд в бимата??или с нещо друго ,4е не ми се разваля тази му визия.
Благодаря предварително.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 28 Авг 2008, 23:53

Ако ти гледам профила колата ти е 95'
А в тия години само незнам каква визия от плеара искаш каква музика и каква флашка ?
Вземи си плеар дето може да му се бодне флашка и подсветката му е Amber/Кехлибар и си подсвирквай !! :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мп3

Мнение от NEMEZIS » 29 Авг 2008, 10:46

Колега извинявам се ,не съм сменил снимките колата е 320 ци 2000 година.за нея става въпрос.

Музикално деформиран
Аватар

Re: Мп3

Мнение от Icco » 29 Авг 2008, 11:12

NEMEZIS написа:Колега извинявам се ,не съм сменил снимките колата е 320 ци 2000 година.за нея става въпрос.

По добре ще стане да си вземеш Айпод и модул към него хем повечко музика хем се командва от бутоните на плеара мисля че някои от колегите тука имаха такива неща към фабричната музика ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 29 Авг 2008, 20:45

Ице ,щом неиска да си го сменя и търси флашка значи не е аудиофил ,а иска нещо да му чуролика така че един FM TRANSMITER върши перфе работа
I'm slowly drifting
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 29 Авг 2008, 22:23

да... да....
не останахме май :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 30 Авг 2008, 0:02

Верно е ! Аз да се похваля от днес съм с DVD Panasonic немаше пари за Alpin :mhihi: Дано свирне добре ... Иначе къв амп на алпин си харесах клас д за бас перфе 300 W
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 30 Авг 2008, 12:26

DirtySouth написа:Ице ,щом неиска да си го сменя и търси флашка значи не е аудиофил ,а иска нещо да му чуролика така че един FM TRANSMITER върши перфе работа

Колегата търси компромис да не си разваля фейса на таблото както каза.За него може да е по важно да му е оригинално всичко по колата, знаеш 4е има такива маниаци ;) А що се отнася за ''Аудиофили'' в тоя форум мисля че няма.Ако всеки със смешно ЦД-нце и каса Пионер се нарича аудиофил ще е лошо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 30 Авг 2008, 19:17

Don_Mandragon написа:
DirtySouth написа:Ице ,щом неиска да си го сменя и търси флашка значи не е аудиофил ,а иска нещо да му чуролика така че един FM TRANSMITER върши перфе работа

Колегата търси компромис да не си разваля фейса на таблото както каза.За него може да е по важно да му е оригинално всичко по колата, знаеш 4е има такива маниаци ;) А що се отнася за ''Аудиофили'' в тоя форум мисля че няма.Ако всеки със смешно ЦД-нце и каса Пионер се нарича аудиофил ще е лошо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ей тука вече ме засягаш колега !!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 30 Авг 2008, 21:28

Аудиофил не е марка ами начин на живот бате аз не си развивам аудиото в колата ами навсякъде в телефона на компа и тн ;)
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 31 Авг 2008, 12:54

Ооо не искам да обиждам никой или да се заяждам.За мен аудиофил е нещо по така от да съм зарибен по силна музика и да слушам постоянно.Просто според мен сме ''аудио маниаци'' или нещо такова.Представете си всеки с Голф 2 и паинер в багажника да се нарича Аудиофил :shock:
1.Аудиофила е ценител на музиката,но не "гюфта, гюфта", а на качествената такава
2.Аудиофила обикновенно не слуша чалга
3.Имат си организация и ходят редовно на сбирки да си прослушват и сравняват ''системите''
4.Ако утидеш на тая сбирка и кажеш, че си Аудиофил защото имаш 500 вата клас Д, ДВД Панасоник и "помпа на въздух в багажника" ще се смеят много да знаеш.
За да ги заинтригуваш трябва да кажеш (това в рамките на шегата): "Имам старо ЦД(разбирай не е задължително да е автомобилно,може и домашно) с мод... подменени Оп-ампове с качествени такива,подменен ДАК, кондензатори с аудио такива, отделно филтрирано захранване за ДАК-а и тн.Имам също лампов предусилвател и лампов краен или поне чист клас А.Естествено трябва да кажеш и че в багажника имаш хорна като трябва да избегнеш марки като Пионеер,Сони,''Блакпунт'', ''Тундер'',Мегавокс и тн."
5.Аудиофила залага на качеството на музиката и на детайлите които носи, а НЕ на силата и СИГУРНОТО оглушаване !!!
6.Аудиофила НЕ слуша МП3-ки или записвани дискове.Той си има прилична колекция от оригинални дискове и винил !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 31 Авг 2008, 14:34

Don_Mandragon написа:Ооо не искам да обиждам никой или да се заяждам.За мен аудиофил е нещо по така от да съм зарибен по силна музика и да слушам постоянно.Просто според мен сме ''аудио маниаци'' или нещо такова.Представете си всеки с Голф 2 и паинер в багажника да се нарича Аудиофил :shock:
1.Аудиофила е ценител на музиката,но не "гюфта, гюфта", а на качествената такава
2.Аудиофила обикновенно не слуша чалга
3.Имат си организация и ходят редовно на сбирки да си прослушват и сравняват ''системите''
4.Ако утидеш на тая сбирка и кажеш, че си Аудиофил защото имаш 500 вата клас Д, ДВД Панасоник и "помпа на въздух в багажника" ще се смеят много да знаеш.
За да ги заинтригуваш трябва да кажеш (това в рамките на шегата): "Имам старо ЦД(разбирай не е задължително да е автомобилно,може и домашно) с мод... подменени Оп-ампове с качествени такива,подменен ДАК, кондензатори с аудио такива, отделно филтрирано захранване за ДАК-а и тн.Имам също лампов предусилвател и лампов краен или поне чист клас А.Естествено трябва да кажеш и че в багажника имаш хорна като трябва да избегнеш марки като Пионеер,Сони,''Блакпунт'', ''Тундер'',Мегавокс и тн."
5.Аудиофила залага на качеството на музиката и на детайлите които носи, а НЕ на силата и СИГУРНОТО оглушаване !!!
6.Аудиофила НЕ слуша МП3-ки или записвани дискове.Той си има прилична колекция от оригинални дискове и винил !!!

Познавам изключения от правило 2 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 31 Авг 2008, 16:19

The_Ancient написа:Познавам изключения от правило 2 :mhihi:

:shock: :shock: :shock: Знаех си, че е невъзможно да няма :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 31 Авг 2008, 18:43

Всеки си има разбираня ! Тези дето ти ги наричаш аудиофили се кефят на колони тип игли и хорни който са по-скоро среди отколкото нисък бас и слушат някви прашлясъли метъли ,аз примерно като си се кефя на рапец едни мониторки + добър суб много повече ми харесва като звучене !
I'm slowly drifting
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 31 Авг 2008, 19:51

Don_Mandragon написа:.............

1. Не съм от хората дето в колата си имат само Бас въпреки че имам 2 пионерки не ги слушам по начина по който ги слушат гореспоменатата група !!
2. Мразим чалгата особенно турбо чалгата(кючека)
3. Не ходя по някакви Аудио сбирки което не ме слага или вади в някаква група хора които наричат себе си аудиофили !!
4. Тая точка е безмисленна предвид горната точка!!
За 5-та и 6-та точка ако не си разбрал наскоро се сдобих с Айпод 60ГБ и вътре всико е на ALAC или в краен случай мп3 като нискокачествените песни просто са изхвърлени !
И за финал ще ти кажа че преди да почнеш да окачествяваш някого или група хора би трябвало малко от малко да си запознат с това което те преставляват !!
Поздрави от Варна и без лоши чувства :winky:

Следваща

Назад към Car аудио и видео