страшно много мъки с генерацията
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
страшно много мъки с генерацията
Колегите, кво да ви кажа. От 2 месеца вече ходя по мъките и реших да се обърна към вас за съвет. След като оригиналното гърне поизгни, го смених с едно "спортно" което ми наду главата доволно
Сичко точно се пак аз исках да е така. Отидох при някъв майстор, човечеца си се занимава с тва се пак, и той ми предложи да ми сложи българско гърне. Гърнето 45 леа и още 5 ми зе за работа щото ми е познат. Е хубаво де, не е шумна вече колата, но пък сега при повече от 2500 оборота почва да звъни на метал. Не съм сигурен дали се опира някъде или просто гърнето си е такова. Кажете какво да направя. Омръзна ми да се разправям с простотии. Бива ли да си зема някое гърненце втора употреба и да го сложа, се пак новото е 200 леа (колата е 318ис). Другия вариант е да я закарам някъде в добър сервиз да я оправят как си знаят те. Ако има някой колега, който да е правил същата манипулация нека сподели мнение, да каже колко пари какво що. Помагайте че ми писна да не мога да си карам бимата като хората. Аз я зех да си правя кефа а то кво стана 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега такива са БГ гърнетата,не те ли кефи спортното?Аз съм с спортно и немисля да го сменям за някои Български боклук
.Или оргинал,или си сложи пак спортното.Това мога да ти кажа само. Успех..........

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
стефчо, не виждаш ли че спортно е в кавички
за съжаление нямах мн пари тогава и се спрях на някъв евтин вариант, който беше тотално издухан на магистралата. Ясно ти е че те са празни, ма това го направих тотално кухо 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Колега , а ти сигурен ли си че това "звънене" е от гърнето! Питам те , защото на мойта ис-ка имах същия проблем като теб! След 2500 оборота започваше едно ужасно дрънчене и звука идваше сякаш е от гърнето , в последствие като я закарах на доктор се оказа че отдоло на кардана се е разбил някакъв висящ тампон! Не знам при теб какво ....! И още нещо това дрънчене започваше след 2500 и спираше някаде при 3300/3500 оборота!!!
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
Не съм се замислял честно казано. В по-вискоките обороти малко понамалява дрънченето. Но мисля че е от гърнето шото се появи след като сложих това в момента.
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
явно не съм те разбрал,намери си хубаво гърне вси4ко идва от негоWierdo написа:стефчо, не виждаш ли че спортно е в кавичкиза съжаление нямах мн пари тогава и се спрях на някъв евтин вариант, който беше тотално издухан на магистралата. Ясно ти е че те са празни, ма това го направих тотално кухо

- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
еми аз се занимавам с това и тава позваняване се появажа минимум годиня употреба,когато метала в ауспуха изгние и се раздрьнка - булевард сливница 102 срещу шел - има и спортни има и немски гарнета ма по добре го махаи тва
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
enthisiast, съгласен съм с тебе че след употреба е възможно да се появи това завънене. Работата е там че това гърне е на няма и 200 км обаче. Майстора дето го слага каза че като се покара малко ше се оправи. Интересно как ше стане това ...
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
На място като форсираш звъни ли?Ако проблема е от гърнето сменявай го с BOSAL Walker, но само от официалния представител.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Ако нямаш пари в момента,покарай с това,като събереш пари ,веднага изхвърляш тези боклуци.И аз бях се побъркал с тези гърнета,сложих нови и бая пари но сега евала на оригиналните части...
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Wierdo написа:Много сте пестеливи в мненията нещо, очаквах малко повече хора да пишат....
ми моето предложение е още в сила,колега
а иначе предполагам че звънтенето е от гърнето ти,
получавало се е и на други коли
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
да колега разбирам,ако действително се оправи след още каране моля те пиши,иначе вече ти казах каде сам, ти си решаваш
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2