Помогнете да избера....
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помогнете да избера....
Пичове кое от двете окачвания ще препоръчате.....
1. Първото е 40/40 .....на фирмата Суперспорт..с тюв е но няма гаранция - 280 Евро
2.Второто 60/40 на незнам ква фирма пише ЕВО нещо с тюв и 2 години гаранция - 250 евро. Тука обаче се притеснявам да не стане мномго ниска, щото и сега отпред е 10 см......отговарят ли с точност указаните мм за сваляне на височината....или като пише 60 мм например не е точно толкова?!? Моля ви помагайте че трябва да поръчвам до 2-3 дни

1. Първото е 40/40 .....на фирмата Суперспорт..с тюв е но няма гаранция - 280 Евро

2.Второто 60/40 на незнам ква фирма пише ЕВО нещо с тюв и 2 години гаранция - 250 евро. Тука обаче се притеснявам да не стане мномго ниска, щото и сега отпред е 10 см......отговарят ли с точност указаните мм за сваляне на височината....или като пише 60 мм например не е точно толкова?!? Моля ви помагайте че трябва да поръчвам до 2-3 дни

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Баси - много тънки тия цени бе. Аз от две седмици събирам оферти само за 4-те амортисьора (и то стандартни) и досега несъм намерил оферта под 500 лв. и то без шоковете и прахоуловителите. Аз бих избрал 40/40. Не, че 60/40 не ми харесва - напротив, ама като знам какви са ни пътищата
. Малко повече инфо ша пуснеш ли - откъде, как и т.н.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
quixzole откъде ги взе тези цени бе ???? на мене само задните амортисьори ми идват 220 еуро.
недей да се криеш ами казвай ако можем и ние да си поръчваме
недей да се криеш ами казвай ако можем и ние да си поръчваме

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
предлагам ти да си вземеш комплекта на вайтек около 600лв ще дойде амортесьори и пружини с гаранция 1 година
другите които си избрал , незнам на колко ще ти се вържат с доставката , а и тези с гаранцията как ще ти я признаят ако евентуално нещо се случи пак разноски
другите които си избрал , незнам на колко ще ти се вържат с доставката , а и тези с гаранцията как ще ти я признаят ако евентуално нещо се случи пак разноски
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти по цветове ли ги избираш 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
ludiagsm написа:предлагам ти да си вземеш комплекта на вайтек около 600лв ще дойде амортесьори и пружини с гаранция 1 година
Луд за Weitec ли говориш........можеш ли да ми провериш за цената точно.....искам да свалят възможно най малко.....гледам Weitec имат 35/35 на саита им

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Да ти кажа от опит (и не само мой, много хора питах преди да купя), на Е36 повече от 30мм недей го сваля, ще си имаш проблеми със стържене по неравен терен и не е никак приятно. Аз сега съм -30мм отпред и -20мм отзад и пак имам проблеми със спящите полицаи - взимам ги настрани и с 2км/ч...
Но пък на магистралата си струва
Ако искаш да ти е мирна главата, вземи от Лудия едни Weitec + Bilstein амортисьори и си 6. Другото са експерименти, които я дадат желания резултат, я не. Поне аз така го виждам. Ако не си готов да се бръкнеш за койл овъри (примерно Ground Control -- Eibach пружини + Koni adjustable dampers) дето можеш да ги настроиш както ти харесва, по-добре вземи нещо изпитано.

Ако искаш да ти е мирна главата, вземи от Лудия едни Weitec + Bilstein амортисьори и си 6. Другото са експерименти, които я дадат желания резултат, я не. Поне аз така го виждам. Ако не си готов да се бръкнеш за койл овъри (примерно Ground Control -- Eibach пружини + Koni adjustable dampers) дето можеш да ги настроиш както ти харесва, по-добре вземи нещо изпитано.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Лошото е че с много свалят тия окачвания.И после зимата нема каране.
А първото не е ли от www.maxxtune.de?
А първото не е ли от www.maxxtune.de?
Да.....от maxxtune е.......Малкия който е в Берлин в момента вчера ходи и до магазина им.....имали и 40/35 за компакта....но нямат гаранзия, само тюв......цената 271 евро....за доставка няма да плащам....още се чудя, излизат малко по евтино от Вайтек.....ако имат 35/35 Вайтек както им пише в сайта май по-добре тях да избера, поне имат гаранция 1 година? Луд ти такива ли сложи?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
quixzole написа: Луд ти такива ли сложи?
Вайтек ама само пружини засега , немаше пари4ки за амортесьори ама още малко и така

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2