как да оправим вдлъбнатините по ламарините...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

как да оправим вдлъбнатините по ламарините...

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Окт 2004, 17:02

наскоро имаше една яка градушка във Варна и масово колите са с вдлъбнатини по капаците и таваните си... включително и мойта :cry:
да се пълнят с кит ми се струва лоша идея, чух че имало някъде няква фирма която ги изправяла чрез вакуумна помпа ама не мога да намеря човек който да ми каже точно коя е, къде е и т.н.
някой има ли информация по въпроса ?

младши ентусиаст
Аватар

Машинка

Мнение от Фидел Кастро » 17 Окт 2004, 17:10

Преди около две години имаше яка градушка в София. От пострадал приятел дочух, че за да възстановят вдлъбнатините автотенекиджийските сервизи спешно са си купили някакви специални вакуумни машинки. Не били никак евтини. Въпреки всичко си имало леко китосване и естествено пребоядисване. :dunno:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 17 Окт 2004, 17:21

Приятели без кит неможа да минете!Дори и на вакуум кат се мине!
А лично незнам къде има такива машини!
Ако вдлъбнатините не са толко големи не виждам проблем да се запълнат със смолист кит и после обикновен!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cokey » 17 Окт 2004, 22:58

доколкото знам машините са немски и струват от по 4,000 евро едната
поръчали са ги застрахователите, щот не могат да насмогнат с кита :D
та предполагам тези машини ще ги ползват в техните си сервизи

поне това ми каза един пич от варна, чието бмв беше като кора за яйца
застрахователите му казали да си докара колата след няколко дена, че чакали машините от софия

младши ентусиаст
Аватар

Пълна подкрепа!!

Мнение от Фидел Кастро » 17 Окт 2004, 23:36

Благодаря на всички фенове (членове). Така е с машинката - скъпа и яка цена. Много обичам Варна, защото от дете си я обичам!!!! Сестрата на баба ми живееше там и винаги съм обичал този красив морски град!!!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 18 Окт 2004, 12:39

cokey написа:доколкото знам машините са немски и струват от по 4,000 евро едната
поръчали са ги застрахователите, щот не могат да насмогнат с кита :D
та предполагам тези машини ще ги ползват в техните си сервизи

поне това ми каза един пич от варна, чието бмв беше като кора за яйца
застрахователите му казали да си докара колата след няколко дена, че чакали машините от софия

можеш ли да ми каже коят точно застрахователна фирма ги има, или всичките имат такива машинки ? къде им се намират офисите евентуално? и кви пари взимат приблизително за незастрахована кола ?

те моите вдлъбнатини са леки щото колата ми беше под едно дърво но все пак не искам да ги пълня с кит... ако е много скъпо изправянето направо ще си сменя предния и задния капак (на тавана май нямам)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cokey » 18 Окт 2004, 13:37

ами да ти кажа не си спомням коя ЗК ми каза пича, май беше булинс, но не съм сигурен :?
ние се заприказвахме на една автомивка :roll:

Назад към Основен Форум