За триене

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

За триене

Мнение от jullydjs » 30 Авг 2008, 0:32

Здравейте, Днес един мой пиател реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със сенника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметката :evil: сенничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли оправиа това нещо, с пружинка ли е вътре :help:

пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирне :help: Мерси претварително
Последна промяна jullydjs на 31 Авг 2008, 4:18, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Re: Има ли управиа туй

Мнение от blacksapphire » 30 Авг 2008, 1:52

jullydjs написа:Здравеите, Днес един мои пиятел реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със седника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметката :evil: седничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли управиа това нещо, с пружинка ли е вътре :help:

пп. Принципно имам седници колкот щеш ама бежовите са къъът, немааа, та ако некой има да свирне :help: Мерси претварително

На какъв език пишеш? :shock: :shock: :shock:

Какво е това СЕДник?

Колата ти козметично студио ли е ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: Има ли управиа туй

Мнение от jullydjs » 30 Авг 2008, 11:13

blacksapphire написа:
jullydjs написа:Здравеите, Днес един мои пиятел реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със седника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметката :evil: седничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли управиа това нещо, с пружинка ли е вътре :help:

На какъв език пишеш? :shock: :shock: :shock:

Какво е това СЕДник?

Колата ти козметично студио ли е ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По български имах двоика, но нима това е най важното???

Имай малко ваубражение за СЕДника :mhihi: а ако не си забелязал жените най редовно се оглеждат на него щот има огледало от зад, та не вярвам да не знаеш какво е СЕДник

Не знам моята дали е козметично студио, но има и такива които стават хотели от време на време ;)

Мисля че отговорих на въпросите ти, а сега по темата

Аватар
Кара: E34

Re: Има ли оправиа туй

Мнение от ivan. » 30 Авг 2008, 11:36

jullydjs написа:Здравейте, Днес един мой пиател реши да си поустиска пъпките на лицето и то точно в моята кола, та след като си ги изстиска почна да си играе със сенника ми от дясната страна, пали гаси, пали гаси , и накрая му видя сметката :evil: сенничето ми увисна, и сега не се прибира, стои направо кат изкъртено та има ли оправиа това нещо, с пружинка ли е вътре :help:

На това му казвам обяснение за появил се проблем.
Много ли е скъп нов сенник :mhihi: :?:
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 30 Авг 2008, 11:54

Не е скъп колега, просто бежовите са много редки за това питам дали се поправя. А за нов едва ли има някаде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Авг 2008, 16:05

Ако някой реши да си стиска пъпките в колата ми, ще му строша ръчичките :mhihi:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 30 Авг 2008, 16:09

jullydjs написа:Не е скъп колега, просто бежовите са много редки за това питам дали се поправя. А за нов едва ли има някаде
Погледни в ''продава'' или ''подарява'' ;)
п.п.вече няма да ям сандвичи пред ком-ра :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 30 Авг 2008, 22:17

кажи му да си НАФТИра муцуната и е готов :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама не БИОдизел а истински евродизел :mhihi: :mhihi: :mhihi: само така ще му се изчисти суратя :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 30 Авг 2008, 22:21

с тея пъпки сигурно и огледалото е изплескал :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Авг 2008, 22:37

///peter написа:Ако някой реши да си стиска пъпките в колата ми, ще му строша ръчичките :mhihi:

Не бе не му ги троши, дай телефона на колегата jullydjs и гледай сеир! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Извинявам се, но не се сдържах! Sorry!

Назад към E34