Кондензаторите2...

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар

Кондензаторите2...

Мнение от dZvero » 25 Сеп 2004, 19:55

Намерих и по 130лв. 1.0F Bosschmann, пак са много добри - 24V, с дигитално визуализиране на капацитета, плексигласова стойка за монтаж и т.н. На цвят са сиви - много добри. Ако вземеме некаде 3-4 са на по-ниска цена. Мислете...
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Кондензаторите2...

Мнение от ludiagsm » 25 Сеп 2004, 20:09

dZvero написа:Намерих и по 130лв. 1.0F Bosschmann, пак са много добри - 24V, с дигитално визуализиране на капацитета, плексигласова стойка за монтаж и т.н. На цвят са сиви - много добри. Ако вземеме некаде 3-4 са на по-ниска цена. Мислете...

мисли за мен няква цена в комплект със стъпалото на което пи6е 1800 вата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 26 Сеп 2004, 11:04

Когато решиш - казваш и ти давам "перфе" :lol: цена. Да знаеш само, че че няма да е по-малко от 400лв. и за двете. Принципно ако ги вземе някой на тамушнице цени - около 580лв. :shock:
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 26 Сеп 2004, 11:48

днес ги изнасилих и двамата :) както Джино такаи колегата му , 300лв топ цена за Бошмана модела 990 , сега в момента малко го ''тунинговам'' :) налиси си е за мен наливам му калай по пистите където текат по-големи токове както и на чинчовете където обикновенно след време спйките се пре..:) аа и понеже ще го връзвам мостово на 2 ома товар лекичко му раздалечавам термодатчика от радиатора та да сработва малко по-късно :) иначе той си е преоразмерен с по 3 крайни транзистора паралелно на рамо общо са 12 крайните както и 8 на мосфета общо са 12, двоен трансфертер +_ 50 волта ама някак си ми изглежда по-добре от Ланзара по-масивен радиатор и по удобен за настройка и такива работи :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 27 Сеп 2004, 9:35

Само едно бих ти препоръчал за този усилвател - гледай какви басове му свързваш, защото е доста :shock: ама яко мощен - вече два заминаха... :P
Иначе аз почти се влюбих в това чудовище... :wink:
Ако мога ще дойда в четвъртък да го зърна!
А да те питам същите 15" ли ще захранваш с това?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 27 Сеп 2004, 11:46

пйнерките както винаги железни

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 28 Сеп 2004, 14:59

Добре де колко Watts са тия 15" - говориме за първите сиви free air на Pioneer, нали?

Потребител
Аватар

Мнение от bass mechanic » 28 Сеп 2004, 20:11

На 15-ките им дават 200w RMS

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 29 Сеп 2004, 0:19

пишат какволине хората , но това че държат е факт, факт е също че ме боли главата , вече 3-та вечер се разхождам по центъра около 60км навъртам на вечер при ниво на усилване една идея преди кривенето на системата , пайнерките държат повярвайте ми

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 29 Сеп 2004, 8:39

Щтом те боли глава значи е добре :P . Ако мога днес ще мина през Еко-то да ме заболи и мен!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bass_Man » 14 Окт 2004, 13:19

Вземи го донеси някой път този амп при мене да вземем да го замерим да видиме реално колко дава .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 16 Окт 2004, 17:22

Bass_Man написа:Вземи го донеси някой път този амп при мене да вземем да го замерим да видиме реално колко дава .

Ок кажи само кога е удобно ? Бих искал да го замерими на самата кола както си е монтиран да знам точно какво става, имам ли мощ или само така си мисля ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 17 Окт 2004, 11:38

Като се органицирайте кажете и на мен, за да се присъединя нахално :lol: Луд, може и Явор да го навиеме или поне да вземеме Class D-то, защото на мен също така ми е мерак да видя и то какво може да предложи :shock: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bass_Man » 18 Окт 2004, 10:29

ludiagsm написа:
Ок кажи само кога е удобно ? Бих искал да го замерими на самата кола както си е монтиран да знам точно какво става, имам ли мощ или само така си мисля ???

Ми нямаш ядове. Може да го направиме към края на тази седмица. Просто чакам да вида и от tuning.bg-то дали ще се организират хората и да направиме едно малко чудо :) .

Назад към Car аудио и видео