Утре отивам в Дупница, някой иска ли някакво инфо?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
GVT написа:Bavarec*** написа:Миналата седмица ходих да се разхда до там,чесно казано не са чак толкова много автокъщоте,Преди две седмици се връщах от вилата по пътя София-Перник,преди разклона за Студена,Дупница и тн.,някъде 3,4км. преди това има много автокъщи които са направени сега и така забелязах че има доста коли в тях
.
Ако търсиш някаква кола може да отидеш до там то и бестуи е горе долу в една посока с Дупница само дето караш направо и от лявата страна ше ги видиш
А вътре по града влиза ли?На колегата който каза,че ще ходи утре мога да кажа ,че точно този сезон е много ялов,целия август жабарите почиват и коли нема,така,че да не се надява на кой знае какво.А иначе Дупница и Враца нема кой да ги бие.
А за тези които си мислят,че като вземат кола от София,Пловдив или някой друг голям град и не е минала през горепосочените градове жестоко се лъжат
80 на 100 от колите втора ръка са от тях.За един ден който се мотах по автокъщите в Дупница няколко автовоза бяха натоварени за София.
Аз да питам, защо 2-ма дупничани прекупуват от мен и ги карат за продаване...

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Nasti написа:GVT написа:Bavarec*** написа:Миналата седмица ходих да се разхда до там,чесно казано не са чак толкова много автокъщоте,Преди две седмици се връщах от вилата по пътя София-Перник,преди разклона за Студена,Дупница и тн.,някъде 3,4км. преди това има много автокъщи които са направени сега и така забелязах че има доста коли в тях
.
Ако търсиш някаква кола може да отидеш до там то и бестуи е горе долу в една посока с Дупница само дето караш направо и от лявата страна ше ги видиш
А вътре по града влиза ли?На колегата който каза,че ще ходи утре мога да кажа ,че точно този сезон е много ялов,целия август жабарите почиват и коли нема,така,че да не се надява на кой знае какво.А иначе Дупница и Враца нема кой да ги бие.
А за тези които си мислят,че като вземат кола от София,Пловдив или някой друг голям град и не е минала през горепосочените градове жестоко се лъжат
80 на 100 от колите втора ръка са от тях.За един ден който се мотах по автокъщите в Дупница няколко автовоза бяха натоварени за София.
Аз да питам, защо 2-ма дупничани прекупуват от мен и ги карат за продаване...![]()
![]()
Може.Начи има и един който вкарва още по големи дараци от Дупничани.

GVT написа:Mollov написа:Е а добрютрю... толкова ли не го разбрахте, че много от Горублянджии обират квото дойде читаво в Дупница и го карат тука с подобаваща надценка.... е, има и малко лъскане и миене все пакВ Дупница вече рядко да видиш нещо читаво...
Тва са глупости бе.![]()
![]()
не са глупусти а е точно така ,повече в Дупница никога баце

vladuicho написа:GVT написа:Mollov написа:Е а добрютрю... толкова ли не го разбрахте, че много от Горублянджии обират квото дойде читаво в Дупница и го карат тука с подобаваща надценка.... е, има и малко лъскане и миене все пакВ Дупница вече рядко да видиш нещо читаво...
Тва са глупости бе.![]()
![]()
не са глупусти а е точно така ,повече в Дупница никога баце
Не ме разбра,казах го в преносен смисъл.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2