проблем с асц
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
проблем с асц
колеги проблема е следния преди няколко дни както си карам по булеварда колата почва да придърпва гледам на таблото лампата за асц-то премигва така няколко пъти и от тогава без-причинно във всякакви ситуций си се задейстава контрола,огледах я оттдолу да няма нещо откачено,счупено не се вижда карах я по паваж да не би от вибрация да става нещо не е това ужаз тръгваш да изпреварваш и като задейства спираш.моля ако някой е имал такъв или подобен съвет да сподели.предварително благодаря. п.п.това което забелязах е че го прави над 2000оборота. 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
провери датчиците на задните гуми .. те са магнитни може и да са се налепили с разни стружки и т.н. и да ти дават грешки
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
ще проверя датчиците а за амортисьорите няма да е прави го и по перфектен асфалт пък не го прави по паваж,шок и ужаз

- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
--не е лошо като идея гаче ли е36-цата с асц съм я карал ако можеш да ми кажеш къде е тая букса,м43,ще бъда благодарен.ivoo написа:А най добре го изключи от буксата при ДВГ. Аз например лятото тая лигавия я изключвам, и се сещам за нея като падне сняг.
8 мнения
• Страница 1 от 1