как да си обуча ключа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
как да си обуча ключа
проблема е за е36 96 година седял е далго без батерии и сега трябва да се обучи на ново как става някои ако знае помагаите
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
ами някой клучар дето му разбира и може да ги програмира.
то в ключа има чип за имобилайзера.И по принцип се зарежда когато се пали със него,но като не е използван и тъй.
Тука има един ключар ги програмира на ново аз и аз имах такъф проблем не ми взе кой знае колко пари.
то в ключа има чип за имобилайзера.И по принцип се зарежда когато се пали със него,но като не е използван и тъй.
Тука има един ключар ги програмира на ново аз и аз имах такъф проблем не ми взе кой знае колко пари.

- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
наповечето коли които съм карал, проблема се решава като поставиш ключа в ключалката мисля си че беше на 1ва позиция и натискаш копчетата на ключа и би трябвало да се оправи. Лек ден
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
И на мен така ми казаха но..............................ключа си беше оригинален,от ползването беше изтънял отвсякъде,първо забелязах че започна да грее,после самия имобилайзер не можеше да разчете чипа.Отидох при ключар,направи ми нов ключ който няма батерия вътре,просто ми сложи само чипа,аз го попитах дали няма да има проблеми с имото,той ми обясни че чипът се зареждал сам,когато си на контакт.От тогава нямам никакви проблеми...Взе ми за целия ключ 40 лв.
ключ
значи колега влизаш в колата даваш на контакт врьщаш от контакт дьржиш копчето за отключване пет секунди и след това без да го пускаш натискаш и копчето за заключване,после ги отпускаш и натискаш пак заключването-това обаче се прави при всички затворени врати-успеx дано сьм бил полезен
дай му гас
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: ключ
na4o1978 написа:значи колега влизаш в колата даваш на контакт врьщаш от контакт дьржиш копчето за отключване пет секунди и след това без да го пускаш натискаш и копчето за заключване,после ги отпускаш и натискаш пак заключването-това обаче се прави при всички затворени врати-успеx дано сьм бил полезен
Това е вероятния отговор! Обясни какъв ти е ключа точно, има 3 вида ключове ако не се лъжа.
ключ
значи има посредата едно крагло копче над което пише заключване и две квадратни под него които са протрити и нз за какво са пробвах по тоя начин нестана все пак мерси
ключ
има едно крагло за заключване и две от долу по него неги знам за какво са мерси колеги но по тоя начин нестава
11 мнения
• Страница 1 от 1