за цифрова телевизия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

за цифрова телевизия

Мнение от alexsch » 29 Авг 2008, 16:21

искам да попитам следното- как мога да си пусна на два телевизора цифрова телевизия, като на единия да гледам едно нещо, а на другия - друго!
тия от булсатком ми казват- само с втори ресивър и такса за втори телевизор. обаче на мен ми се чини, че е доста просто, просто искат да скулят по две кожи мама им и кожодери! та ако някой е запознат- да сподели челен опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Авг 2008, 17:09

няма начин
каналите се сменят от ресивъра и просто не става ...
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 29 Авг 2008, 17:48

_65536_kb_sec_ написа:няма начин
каналите се сменят от ресивъра и просто не става ...

Има колеги, който твърдят обратното ;)

За съжаление не се сещам за конкретни ник-ове, но едва ли ще пропуснат темата :idea:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 29 Авг 2008, 17:53

Може,но трябват за целта 2 приемника с карти ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Miliev » 29 Авг 2008, 18:04

аз съм на булсат и така направихме. За втория телевизор взехме още един допълнителен приемник, който е вързан за основния(Ако угасиш основния, втория не предава). Таксата намалява на половина.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 29 Авг 2008, 19:27

това че ще трябва втори приемник- ОК!, обаче как да си го свържа сам (без помощта на булсат) към първия- оригиналния приемник.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 29 Авг 2008, 21:23

преди време и аз се интересувах, до колкото знам за да стане всичко както трябва, трябва да си купиш оборудване от др. място а от булсат да ползваш само картата за цифрова телевизия, има приемници които си шерват сигнала един на друг на принципа на wifi до колкото знам и така може да стане работата... в този сайт със сигурност ще те насочат в правилната посока http://www.dvb-bg.com/index.php

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 30 Авг 2008, 0:51

Потърси информация за dreambox - линукс базиран ресийвър, който през мрежа (локална или дори интернет) може да шерва кодовете от една карта. Цената му беше съпоставима с тази на стандартен цифров приемник, но пък има много мили хора из нета, които шерват ключове и ще можеш да гледаш платени канали , дори извън мрежата на булсат. Т.е. в твоя случай слагаш два dreambox-а и ги вързваш към сателитната антена, в единия бокс слагаш декодиращата карта на булсат и конфигурираш двата бокса да си обменят ключове и трябва да работи. Не съм го правил лично , но приятел беше в подобна схема с негови авери - деляха си таксата за някакъв платен канал за мачове. Но определено потърси повече информация, защото скоро друг познат казваше, че имал някакви грижи с булсат и dreambox.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Назад към Извън Темата