Как да си измия фаровете Angel Eyes?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Как да си измия фаровете Angel Eyes?
Колеги от доста време ме мъчи едно нещо:лявия ми фар е запотен,и мръсен.понеже нямам намерение да купувам нов миsля да си го измия.
Бях питал един приятел които каза че неможе да се разглоби фара,но се порових в форума и открих темата на един колега които си е измил фаровете,но не беше обяснил изобщо как става разглобяването.
Колеги знае ли някои как да разглобя фара и да свала стъклото за да го измия,защото много ме дразни???
Ако някои е правил такова нещо моля да опише и наи добре и снимки ако има ше му бъде много благодарен!
Бях питал един приятел които каза че неможе да се разглоби фара,но се порових в форума и открих темата на един колега които си е измил фаровете,но не беше обяснил изобщо как става разглобяването.
Колеги знае ли някои как да разглобя фара и да свала стъклото за да го измия,защото много ме дразни???
Ако някои е правил такова нещо моля да опише и наи добре и снимки ако има ше му бъде много благодарен!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
Ca_Ma написа:има 2 решения
1. чупиш фара и ти плащат каското нов, т.е чупиш само стъклото требва да си запознат Вис2![]()
2. колегата pana ги беше отварял да ги почисти ама сложно мн, хелла не се отварят фарове![]()
ако ги отвориш все пак сложи и рингове ЦЦФЛ
варианта с чупенето ми е ясен ама незна да направа такова нещо върху моята кола.
ама щом казваш зе хелата е ттрудно

значи от 10 човека и 10-те ми казаха че тези фарове НЕ се отварят
вариянта с чука по фара на некои паркинг и викни полицаи да ти напишат там квото требва и направо към каското бегаи, все още не е зима или есен и няма толкова страшно , после лепваш некоя лепенка на фара и така ще караш докато не ти дадат чисто нов, но гледаи дали маркировката на фара е там, и ако е там гледаи да я оставиш здрава
вариянта с чука по фара на некои паркинг и викни полицаи да ти напишат там квото требва и направо към каското бегаи, все още не е зима или есен и няма толкова страшно , после лепваш некоя лепенка на фара и така ще караш докато не ти дадат чисто нов, но гледаи дали маркировката на фара е там, и ако е там гледаи да я оставиш здрава
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Ca_Ma написа:значи от 10 човека и 10-те ми казаха че тези фарове НЕ се отварят
Ами начи ш се чупи,тя колата е с валутно каско и направо ми зимат колата и го сменят

6 мнения
• Страница 1 от 1