Тъп Въпрос ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 29 Авг 2008, 10:28

Сашо бате , слагай креслата от кораба поне са с кожичка естественка и ще е оригинално ;
ПП: От де зима тоя счупения стол ве да не купувам такъв
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 29 Авг 2008, 13:21

Аз поне такива проблеми нямам с моите 47 кила :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Авг 2008, 13:26

Сите президенти ве :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: Тъп Въпрос ???

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Авг 2008, 13:56

SaSo написа:Един леко тъп въпрос... Имам един президентски стол унас... На който се счупи кръстачката щото е пластмасова... И явно не издържа дълго време 100кг да се люлеят на нея... И сега стола си седи ей така..

Та въпроса ... Някой знае ли къде продават кръстачки за тоя тип столове... за предпочитане да е метална ли там квато се води... Че тия пластамасовите не издържат... В краен случай пластмасова...

Ми дебела ти е трътката , земи се в ръце , стига се друса на тоя стол , той за един човек е направен :mhihi: ......за човек казах :mhihi: .....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 29 Авг 2008, 14:34

acer написа:Гадни столове! ... Преди бая години в пц клуб speed, аз спокойно си цъкам няква игра, хапвам фафли, пия си спрайт, около мен имаше бая мацки по столовете. И аз такъв все са обръщам да хвърля по един доволен поглед на едно красиво дупе, което буквално беше излезнало от дънките й. И става точно като в някъв филм, пубера аз се обръщам с бутилката и уж отпийвам, ама такъв си дзяпам и гадния стол като каза пук! Така доволно паднах назад, че за малко да й целуна задника :mhihi: Да не говоря отделно че всичката периферия пометох със себе си и всякви опаквки от сладки. :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Авг 2008, 15:29

стола е кьопав-човеко си е наред! ако си го зел от айко даже и толко му е много да изкара! аз зех за заместник генерален директор за детската ,ма детето се тръкна дав пъти и отиде едно колело...!!! моят е от некви пак ментета ,ма засега деяни и се клатим по цел ден и не се е строшил!....а съм 118 кила....!!! има едни полупрезидентски от магазинче срещу орел-г на дондуков след английската и са много здрави и сравнително евтини...!!! има и за военни аташета и за посланици и само за шарше дафери.... :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Авг 2008, 16:26

Абе на работа сме с некакъв стол дето винаги има човек върху него(24 часа в денонощието), но гледам 2-ра година държи на натиска на колегите. Пък аз съм най-лекия 92 кила. Мисълта ми е че трябва да е здрав щом даяни толкоз. Ще питам за марка и цена и ще ви кажа.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 29 Авг 2008, 16:49

acer написа:Гадни столове! ... Преди бая години в пц клуб speed, аз спокойно си цъкам няква игра, хапвам фафли, пия си спрайт, около мен имаше бая мацки по столовете. И аз такъв все са обръщам да хвърля по един доволен поглед на едно красиво дупе, което буквално беше излезнало от дънките й. И става точно като в някъв филм, пубера аз се обръщам с бутилката и уж отпийвам, ама такъв си дзяпам и гадния стол като каза пук! Така доволно паднах назад, че за малко да й целуна задника :mhihi: Да не говоря отделно че всичката периферия пометох със себе си и всякви опаквки от сладки. :mhihi:

тва ме разби :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 29 Авг 2008, 19:26

t060 написа:Абе на работа сме с некакъв стол дето винаги има човек върху него(24 часа в денонощието), но гледам 2-ра година държи на натиска на колегите. Пък аз съм най-лекия 92 кила. Мисълта ми е че трябва да е здрав щом даяни толкоз. Ще питам за марка и цена и ще ви кажа.

RESPECT

by t060

проблем идва не от седенето,а като пуснеш некои филм и удариш краката на бюрото :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 29 Авг 2008, 20:13

Din написа:проблем идва не от седенето,а като пуснеш некои филм и удариш краката на бюрото :mhihi: :mhihi:

15 часа (нощната смяна) 130 кила човек седи в тая поза, но стола не мърда.

RESPECT

by t060
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 29 Авг 2008, 20:36

t060 написа:
Din написа:проблем идва не от седенето,а като пуснеш некои филм и удариш краката на бюрото :mhihi: :mhihi:

15 часа (нощната смяна) 130 кила човек седи в тая поза, но стола не мърда.

RESPECT

by t060

сериозно сам заинтересован от марката :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Авг 2008, 21:32

Че вие къде мислите си слагам краката :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... Абе имам един приятел той е около 140кг...И неговия даяни бая време... Повече от моя дори... Ама неговия е с метална кръстачка отдолу... ТСМ мисля беше марката на неговия...Мисля направо такъв да зема...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Авг 2008, 21:48

sonny написа:ПС Поздрав за феновете :mhihi: http://vbox7.com/play:d8b67551

:bchug: Ейййййййййй,браво Сони, вдигна ми настроението....
За какво говорехте? :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от t060 » 29 Авг 2008, 22:14

Din написа:сериозно сам заинтересован от марката :!: :!:

panda пише на етикета на кожената част, иначе беше някакъв спешъл едишън, ала-бала от чужбинско, за над 800 кинта (това на шефа надувките съм цитирал малко)

RESPECT

by t060
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Авг 2008, 23:24

И аз имах проблеми със столовете, когато бях 107кг... сега нямам... 87!!! :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата