е30 и х6
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Х6 е бърза спортна кола за хора които искат да гледат от високо и се чувстват по-комфортно като са на високо, и искат "спортът" да не им пречи в градски условия като в България - демек да минава отвсякъде. Отделно да са индивидуални и по-различни от останалите - и естествено хората да им гледат колата така - 

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
За дизайна мисля, че е ясно, че е строго субективна преценката и аз не искам да налагам своето мнение, само ще кажа, че в голяма степен аз твърдо одобрявам подхода, но по-важното, което искам да кажа е за притеснението на автора на темата, че индиец ще отговаря за дизайна - много голяма грешка е да се говори, че щом е индиец 100% е някакъв нескопосан мангал за пример ще дам две от най-известните имена в промишления и интериорен дизайн - Рон Арад, който е еврейн и Карим Рашид, който е египтянин, както и най-известната жена архитект в света получила най-високото признание в архитектурата - наградата прицкър, нейното име е Заха Хадид и е родена в...Ирак! Аз също често пъти съм предубеден, но за да стигне човек толкова високо значи не е случаен и няма значение дали е индиец, марсианец и какъвто и да било!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

alx написа:vicho написа:...
не бе батка... центъра му на тежеста е високо сравнено със други возила дето имат същата практичност и характеристики.
а за мачкането- мл63 амг, турбо кайена, джип срт-8 все са по-бързи във всекидневието освен ако не си ханс щук на ринга и не знаеш как да взимаш завойте на две гуми...
че е уникален да - но за мене е уникален по начин по който не съм го искал да е уникален.
Алх, както за теб не е нищо определено, така и собствениците намират в него точно това, което са искали - малко спорт, малко джип, малко повече багажник от нормална кола ... И не на последно място наистина зашеметителен вид и стойка ... А това, че на теб не ти допада като концепция просто те слага от тази страна на линията, на която са потенциалните купувачи, които не са успели да спечелят с точно този модел ... но пък от другата страна са всички онези, собственици и бъдещи такива, които са решили, че това е автомобила за тях, такъв какъвто е, неповторим и без аналог за момента...
In Ban We Trust!
eraziel написа:...
съгласен със маркетинговия подход които си описал. съвсем във такт е със генералната концепция на бмв напоследък "да огреят навсякъде".
моята гледна точка е малко по-друга - на автомобилния ентусиаст - просто веднъж като му се наситиш на визията на х6-цата и седнеш да го караш по-сериозно и го натиснеш тук-там разбираш че "спортното" му е предимно поза. и тогава са задаваш въпроса - "добре де, освен фасона- какво му е доброто? струва една купчина пари, има малък багажник, седи неподходящо на пътя за моя динамичен стандарт, тежко е за мисията която има и тн... и то 'кво остана?
всеки си го вижда по свой начин. аз просто си мисля че за една компания която години наред е правила безкомпромисни автомобили примерени директно във ентусиаста, х6-цата представлява размазване на фокуса и разход на инжинерна мисъл която щеше да е по-добре използвана ако беше насочена във подобряването на 3-та, 5та и 7ма серия - защото ако трябва да си говориме честно във момента бмв имат една кола за ентусиаста (м3) и тя една идея по-добра от конкуренцията и това е много относително... да не говориме че като цяло бмв във момента се крепи на 3-та серия а това е "лукс" които не може да си го позволи със оглед на глобализацията на конкуренцията.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Мнда, определено, ако скоро не пуснат нещо много хардкор, каквото се очакваше да е ЦСЛ-а ще отнесат доста негативно отношение от ентусиастите ... Но пък хората явно си търсят парите и не ги еня много кой какво си мисли за тях
Тъпа работа, ама наш'та е още по-тъпа, семкаджийска, дайте да обсъдиме сега политиката, жените и футбола и да се почустваме истински българи

In Ban We Trust!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
alx написа:eraziel написа:...
съгласен със маркетинговия подход които си описал. съвсем във такт е със генералната концепция на бмв напоследък "да огреят навсякъде".
моята гледна точка е малко по-друга - на автомобилния ентусиаст - просто веднъж като му се наситиш на визията на х6-цата и седнеш да го караш по-сериозно и го натиснеш тук-там разбираш че "спортното" му е предимно поза. и тогава са задаваш въпроса - "добре де, освен фасона- какво му е доброто? струва една купчина пари, има малък багажник, седи неподходящо на пътя за моя динамичен стандарт, тежко е за мисията която има и тн... и то 'кво остана?
всеки си го вижда по свой начин. аз просто си мисля че за една компания която години наред е правила безкомпромисни автомобили примерени директно във ентусиаста, х6-цата представлява размазване на фокуса и разход на инжинерна мисъл която щеше да е по-добре използвана ако беше насочена във подобряването на 3-та, 5та и 7ма серия - защото ако трябва да си говориме честно във момента бмв имат една кола за ентусиаста (м3) и тя една идея по-добра от конкуренцията и това е много относително... да не говориме че като цяло бмв във момента се крепи на 3-та серия а това е "лукс" които не може да си го позволи със оглед на глобализацията на конкуренцията.
Aдски вярно казано,както винаги впрочем.

Лично на мен ми харесва новата първа серия във вариант купе със спортния пакет.Харесва ми и Х5 след фейслифта. И двете са невероятни в модерния сега бял цвят.
Не всичко е изгубено все още

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Абе колеги или вие четете вежду редовете или изобщо не четете.
Аз поне до сега не прочетох нито един коментар в които да пише:Х6 е грозно,новите модели не стават на къде отива БМВ с този дизаин.
Като модели са много красиви и добри като качство и двигател(Както всяко БМВ),да след някоя година сигурно ше карам такава кола да ше я карам с голям кеф,защото знам какво има под капака.
Но както си карам лускавата и нова кола така ш еси паза е30 в гаража,простотака защото на Х6 само да го глдаш и да му се радваш.
А е30 само се сетете колко теми има как някои си променил колата,как и дигнал мошноста и т.н.Просто кво ше доида на една среща с Х6 и ше има още трима с Х6 е кво ш еси говориме като тая Х6 е еднаква с другите,сега поне може да обсъждаме как направих това по двигатела,как смених броните или как направих моята кола уникална.
Не говоря амо за БМВ а за целия автомобилен свят.
Аз поне до сега не прочетох нито един коментар в които да пише:Х6 е грозно,новите модели не стават на къде отива БМВ с този дизаин.
Като модели са много красиви и добри като качство и двигател(Както всяко БМВ),да след някоя година сигурно ше карам такава кола да ше я карам с голям кеф,защото знам какво има под капака.
Но както си карам лускавата и нова кола така ш еси паза е30 в гаража,простотака защото на Х6 само да го глдаш и да му се радваш.
А е30 само се сетете колко теми има как някои си променил колата,как и дигнал мошноста и т.н.Просто кво ше доида на една среща с Х6 и ше има още трима с Х6 е кво ш еси говориме като тая Х6 е еднаква с другите,сега поне може да обсъждаме как направих това по двигатела,как смених броните или как направих моята кола уникална.
Не говоря амо за БМВ а за целия автомобилен свят.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тоя 4.4 би-турбо бензин в 50иХдрайв - въобще не може да се пипне
бас хващам, че тунерите са изкарали 500 коня от него
бас хващам, че тунерите са изкарали 500 коня от него

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
MaXimal написа:А ти защо мислиш, че нищо не можеш да му промениш на Х6?
Чувал ли си за M package, BMW performance, ac-schnitzer, hamann, hartge, dinan и тн...?
е да ама не е същото

Bavarec*** написа:MaXimal написа:А ти защо мислиш, че нищо не можеш да му промениш на Х6?
Чувал ли си за M package, BMW performance, ac-schnitzer, hamann, hartge, dinan и тн...?
е да ама не е същото
Разгледай сайта www.e90post.com да видиш американците какви модификации си правят сами по колите.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
прав си
NeoPrint написа:Още по-лошото е,че на фона на последните "достижения" на дизайна в БМВ,като грозната седмица и колата пенкелер Х6 други водещи производители,да не споменавам имена,правят все по-красиви модели![]()
Какво наистина ще караме след 15 години?????????? Номера с "гроздето е кисело" много се изтърка.Измислете нещо ново,стига сте го размахвали винаги когато някой изрази тревогата си от визията на част от новите модели БМВ.
с болка трябва да кажа че си адски прав, освен е92 нищо от останалата гама не мога да сдъвча визуално, не съм нито изкуфял нито съм станал тесногръд относно дизайна, наистина само грозотии...
и за другите марки си прав....

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3