Накичих се пак :))
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...значи и аз карам 520 М-каGemar написа:TazzMann написа:...браво колега много добре. А каква е разликата от оригиналните прагове за не М-ки ???
Ами то "не М-ка" както я наричаш на практика няма прагове. Направо са си гредите на купето отдолу под вратите напръскани с грунд.

http://picbg.net/u/24172/18008/192634.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=241729hCOt&i ... &file=.jpg
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Re: ре
slavianko написа:Там са си колега. Дори са необикновенно добре запазени като се има в предвид че рядко се намира петица със запазени такива. Просто са малко мръсни.Gemar написа:Честито за хубавата украса
А лайстничките под вратите къде са ти?
Хм, това което виждам на снимките като че ли са оригиналните лайстни на Е34-ката... М-техниковите са малко по-различни...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Лайсните на вратата са си оригинални да. То няма и какви дрги да бъдатGemar написа:slavianko написа:Там са си колега. Дори са необикновенно добре запазени като се има в предвид че рядко се намира петица със запазени такива. Просто са малко мръсни.Gemar написа:Честито за хубавата украса
Хм, това което виждам на снимките като че ли са оригиналните лайстни на Е34-ката... М-техниковите са малко по-различни...

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
slavianko написа:Лайсните на вратата са си оригинални да. То няма и какви дрги да бъдатGemar написа:slavianko написа:Там са си колега. Дори са необикновенно добре запазени като се има в предвид че рядко се намира петица със запазени такива. Просто са малко мръсни.Gemar написа:Честито за хубавата украса
Хм, това което виждам на снимките като че ли са оригиналните лайстни на Е34-ката... М-техниковите са малко по-различни...![]()
Праговете са други
Има какви други да бъдат

Наистина колата изглежда жестоко

R6 - Was sonst?
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Да да.. ясно ми е за праговете, защото аз зимата купих пълен М-пакет - прагове, брони... мисълта ми е да си потърсиш и лайстните от човека, от който си купил праговете за да има завършен вид... все пак редно е да ти даде и тях, защото те са част от праговете 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Хм. Честно да ви кажа не знаех че и лайсните са другиGemar написа:Да да.. ясно ми е за праговете, защото аз зимата купих пълен М-пакет - прагове, брони... мисълта ми е да си потърсиш и лайстните от човека, от който си купил праговете за да има завършен вид... все пак редно е да ти даде и тях, защото те са част от праговете

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Братле не искам да те разочаровам но така здраво се хванаха че ако се наложи да ги махам сигурно ще трябва да ги вадя на парчетаdizelboy написа:ae изкараите калупи де

ти земи махни тъз задната броня

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Братле не искам да те разочаровам но така здраво се хванаха че ако се наложи да ги махам сигурно ще трябва да ги вадя на парчетаdizelboy написа:ae изкараите калупи де![]()
ти земи махни тъз задната броня![]()
праговете не са ти чак толкова лоши
nмери ми задна м добавка за бронията и ти решавам мъките

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
За задната нямаш никакви фрижи. Маха се за 3 мин и се слага пак за толкова.dizelboy написа:slavianko написа:Братле не искам да те разочаровам но така здраво се хванаха че ако се наложи да ги махам сигурно ще трябва да ги вадя на парчетаdizelboy написа:ae изкараите калупи де![]()

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: re
slavianko написа:За задната нямаш никакви фрижи. Маха се за 3 мин и се слага пак за толкова.dizelboy написа:slavianko написа:Братле не искам да те разочаровам но така здраво се хванаха че ако се наложи да ги махам сигурно ще трябва да ги вадя на парчетаdizelboy написа:ae изкараите калупи де![]()
намери добавка та де
тука нема нещо

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: re
Е моята е същата само че е реплика но е едно към едноdizelboy написа:slavianko написа:За задната нямаш никакви фрижи. Маха се за 3 мин и се слага пак за толкова.dizelboy написа:slavianko написа:Братле не искам да те разочаровам но така здраво се хванаха че ако се наложи да ги махам сигурно ще трябва да ги вадя на парчетаdizelboy написа:ae изкараите калупи де![]()
намери добавка та де
тука нема нещо
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3