Бургаският Рамбо :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 28 Авг 2008, 17:25

j0r33tt0 написа:Аз като го гледах за първи път по БТВ си казах тоя е поредния тъпанар които стреля по деца... но истината излезе друга. Доволен съм, че има хора които предприемат някакви мерки срещу ромското НАХАЛНО население. Един приятел един път беше взел да налага един манго които бараше нещо по колата му във самият център на града в 9 вечерта.... а той крещи бате недей... и аз имам душа, не съм искал да ти крада халогените ... :help: Много често циганки в моят град си хвърлят децата на по 3-4 годинки пред колите и после искат обезщетение от човечеца ... каква е тази нахална нация немога да разбера :help:

Каква нация бе? Те не са нация. Нация щяха да бъдат, ако имаха държава. Могат да бъдат нация, ако приемем, че циганите са индийци и индийците са цигани...
Тва не е нация, а СГАН! Гнусна, мръсна, воняща, крадяща сган!
Преди 1 седмица ставам аз към 7 часа. Майка ми ме усети и стана с мен. Излязох на терасата да вдишам малко чист въздух, когато видях някакъв мангал долу да се върти около колите. Аз съм на 16-тия етаж, така че не мога да изтичам долу и да го нахлопам. Гледам го тоя мангал се върти върти и по едно време се наведе нещо до едната ми кола до гумата...А скоро ми бяха откраднали фаровете за мъгла, та още бях афектиран. Като му извиках на тоя мангал "Ей, недей пипа колата, че ся ше сляза и майка ти ше еба"... Майкооо сигурно целия комплекс ме е чул. Майка ми се стресна, щеше да си глътне цигарата :lol: Брат ми пък още не беше станал, та скочи и почна да се върти като пумпал и да вика "Кво стана, кво стана?". Мангала обаче търти да бяга, черната мангуста. Така че, ако видите някой мангал или какъвто и да е да се навежда подозрително към някоя кола, дори да не е вашата, извикайте. Може да спасите нервите на някой колега.
Със здраве!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 28 Авг 2008, 17:35

Скоро и държава ще си имат ... не напразно казвам нация макар и да съм забравил кавичките сега .. след няколко години няма да са нужни ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 28 Авг 2008, 17:57

j0r33tt0 написа:Скоро и държава ще си имат ... не напразно казвам нация макар и да съм забравил кавичките сега .. след няколко години няма да са нужни ...

Аз викам да натирим турците и циганите в Кърджали и да го "подарим" на Турция. Верно ще се лишим от българска територия, но е за доброто на децата ни!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 28 Авг 2008, 18:28

j0r33tt0 написа:Скоро и държава ще си имат ... не напразно казвам нация макар и да съм забравил кавичките сега .. след няколко години няма да са нужни ...

Че, те си имат, бе колега :)

ЕТО

Изкъпи един мръсен циганин и ще остане кирлива вода и чист индиец...

Ето цигани:
Изображение

Ето и индийци:
Изображение

Даже така като ги гледам нашите са малко по напреднали откъм строителството :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 28 Авг 2008, 18:52

doncheff написа:

Аз викам да натирим турците и циганите в Кърджали и да го "подарим" на Турция. Верно ще се лишим от българска територия, но е за доброто на децата ни!

Koлега, колега ... как ще им дадеш цял областен град ... изобщо как ще си го помислиш ... толкова кръв се е проляла из тея полета за територия и свобода на нашата държава, а ние ще им я подаряваме след 130 години ... според теб патриотично ли е ? Най-добре да се спрат всякакви помощи и ласкателства към тях и да спрат да се въдят като мишки всеки ден ... ако започнем да ги трепем както сме тръгнали, ще си увеличим скороста към EXIT от Европейския ;)
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 29 Авг 2008, 0:19

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 31 Авг 2008, 15:07

Наемам го за бодигард туко виж след някоя друга година може да основиме ВИС 3 и ще станем сила :gay:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 31 Авг 2008, 18:27

Кво е виновен човека че живее в цигански квартал и са го обградили и докато не гръмнеш с нешо на мира не те оставят.Станали са много нагли вече джонитата и си просят яко някой да ги тури на място.Скоро гледах един репортаж една репортерка дето пита един нещо и оня и вика "няма да ми говориш на гяурски език в моя град" викаха наред смърта на българите и така нататък, а пък ние им плащаме с наще данъци помощите и кабелите дето крадът от държавата.Повечето са мърша и л..на както се пееше в една песен мисля че мангали килър се казваше.Вижда се че ситуацията вече излиза от контрол и стадото им става голямо и нахално.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 01 Сеп 2008, 11:21

ЕВАЛАТА БРАВО ТРЯБВА ДА СМЕ КАТО НЕГО...КАТО БРУКСЕЛ ИСКА МАНГАЛИТЕ ДА СИ ГИ ЗЕМЕ...ВМЕСТО ДА ДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ ПАРИТЕ ОТИВАТ ЗА ЦИГАНИТЕ ДА СИ КУПУВАТ ЗЛАТНИ ЗЬБИ ЛАНЦИ ОБИЦИ И ПРАСТЕНИ,ГРИВНИ И КВО ЛИ НЕ.....АЗ САМ ЗА ЖЕСТОКОТО ИМ ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА КОПЕЛЕТА И УРОДИТЕ ДЕТО СА ГИ ПРАВИЛИ...
САМО МОЖЕ ДА СЕ РАДВАМ НА ТАКИВА НОВИНИ
БРАВО

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 01 Сеп 2008, 11:36

Даваи колега ти си нашия Апостол Поведи народа за да ги истрепем !!! а дали от 1 циганин може да се направи някакво БИО горива ? е то няма да е много БИО но ще е гориво :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 01 Сеп 2008, 21:55

Оооооу йеееее! ЕВАЛА на тоя пичага-само смърт, бой, тормоз и мъчителна смърт от глад за гнусните отрепки наречени....роми :puke: ......
Майчицата им ше разплача ако имам мааалко повече власт! Но в тая гнусна държавка и циганите, и турците, и всякаква останала измет има повече права от редовия българин...тва е реалноста за съжаление! Така че евала на такива хора като РАМБО!!!!!!!! Тоя между другото ако беше в Щатите сигурно местния шериф щеше да го награди с грамота, че си е защитил имуществото :idea:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Предишна

Назад към Страхотни истории