за профила
Модератор: I.Voykov
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
за профила
Имам едно питане, дали не е възможно по някакъв начин всички във форума да са задължени да си пишат в профила необходимата информация.Според мен така ще се спестят доста тъпи и досадни въпроси от рода "от къде си","какъв ти е двигатела","коя година е колата".А също ще се пести и доста време ако вече знаеш отговорите на тези въпроси и не е нужно да чакаш два дена докато някой се сети да ти каже
.

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
[Georgi] написа:Напиши града, квартала, колата (снимки в галерията) и после се похвали че си си купил кристални стопове примерно... Нема нужда бате...
Ти мойте стопове не ги мисли, като е с кристални стопове неозначава че аз съм си ги купил(Изобщо не ти идва на ума че може да съм зел колата така, а в момента имам да копувам други неща за колата,така че не са ми проритет стоповете колега

Нищо лично колега, просто ми е гадно да плюят по мой адрес, затова и аз не го правя.Секи има право да кара колата си както иска и да знаеш че не изглеждаш по голям в очите на другите от такива изказвания.
Поздрави
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да и аз си мисля нещо в профила на секи да има следните графи:
Град.....
Квартал......
Рег.номер.......
И когато в търсачката искаш да търсиш потребител да може да го търсиш по номера на колата или квартала!
Така ш есе избегнат темите(то вече има една обща) или постовете на търса колега от..... с регистрация.............!
секи потребител ше си попълва вярно графите и ако на някои му се прище да си пиш е(примерно) с потребител които е видял на улицата пиш ему номера и му излиза потребитела
Кво мисл9ите по въпроса
Град.....
Квартал......
Рег.номер.......
И когато в търсачката искаш да търсиш потребител да може да го търсиш по номера на колата или квартала!
Така ш есе избегнат темите(то вече има една обща) или постовете на търса колега от..... с регистрация.............!
секи потребител ше си попълва вярно графите и ако на някои му се прище да си пиш е(примерно) с потребител които е видял на улицата пиш ему номера и му излиза потребитела

Кво мисл9ите по въпроса

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
идеята не е добра ... някой мошенник как ще остане Анонимен 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Hellrider написа:колегата имаше впредвид, че с много подробна информация могат да се получат нежелани и неприятни последици като нощни посещения на мангали и наркомани
стоповете бяха за пример, не мисля че се е заяждал
Абсолютно. Не знам що се е засегнал така човека.
Колега, не знам дали следиш редовно форума, но наскоро имаше случай на кражба в Надежда, където имаше и някаква форумна връзка. Това което имах предвид е, че колкото повече информацията има, толкова по-зле за собственика... Ако форума стане само за членове на клуба тогава предложението ти има смисъл, но иначе мисля че не е добра идея.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
За града и модела на колата съм "ЗА" на 100%. Ще се избегнат недоразумения и много спам от рода "ти от кой град си" или "при мен не е така" - "ама ти не караш 5-ца, а 3-ка, затова..."
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Да бе
винаги мога да си напиша, който искам град и, квато искам кола! Как ще се провери дали е истина
А и доста хора си махнаха снимките от галериите, вие искате пълна информация

А и доста хора си махнаха снимките от галериите, вие искате пълна информация

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Информацията както е сага си е перфектна, но човек трябва да попълва без да се прави на интересен. Я по-добре кажете как да стане това и нещата ще си дойдат на мястото. Аз имам идея, но влкючва снимка на талона на колата и личната карта, а така става много сложнa регистрацията.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
t060 написа:Информацията както е сага си е перфектна, но човек трябва да попълва без да се прави на интересен. Я по-добре кажете как да стане това и нещата ще си дойдат на мястото. Аз имам идея, но влкючва снимка на талона на колата и личната карта, а така става много сложнa регистрацията.
RESPECT
by t060
Това за личната карта и талона на колата сигурно го казваш в кръга на шегата...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Въобще изобщо, не! Зaтова казах, че става сложна регистрацията, щото не всеки може да ги направи тия 2 снимки и да ги представи по нет-а. Пък и много играчка да се перглеждат данните и на модерацията ще им дойде нанагорно. Но ако се сещащ за друг начин, който да може да се реализира слушам те.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума