BMW Special oil или става ли за наливане?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
BMW Special oil или става ли за наливане?
Колеги,
имам един въпрос и то горещ към вас. Понеже обичам да си сменям маслото редовно, днес си купих "оригинално" (поне така казаха продавачите в ДАСКАЛОВ - Русе) масло. На кутията пише, че е произведено в Мюнхен, но на табели човек да не вярва. Досега карах с друго германче, беше някаква скъпа кучa марка D parts.
Като ценово съотношение разликата между двете е 25-30 лева. Значи за "оригиналното" БМВ - 6 л. 103 лв
другият ариец 80 лв.
Мнения?!
имам един въпрос и то горещ към вас. Понеже обичам да си сменям маслото редовно, днес си купих "оригинално" (поне така казаха продавачите в ДАСКАЛОВ - Русе) масло. На кутията пише, че е произведено в Мюнхен, но на табели човек да не вярва. Досега карах с друго германче, беше някаква скъпа кучa марка D parts.
Като ценово съотношение разликата между двете е 25-30 лева. Значи за "оригиналното" БМВ - 6 л. 103 лв
другият ариец 80 лв.
Мнения?!
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
Не вярвам никой да не слага малко по-скъпи масла.
Голяма изчерпателност откъм отговори. Направо ако си на зор помоща е повече от сигурна. Това е то колегиалност.
Благодаря.
Голяма изчерпателност откъм отговори. Направо ако си на зор помоща е повече от сигурна. Това е то колегиалност.
Благодаря.

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
D-parts e бившето масло на Lemforder, забележки не съм имал към тях.
нито се е обаждал повдигач, нито го гори/смяна на 8500/, а не е като да не се ръчка.
а това оригиналното масло мисля беше само в разфасовки по 1л; тубите са като на кастрол-сиви на цвят с тъмен етикет, а и самото масло е кастрол направен за БМВ
добре си го намерил като цена, на мен ми го предлагаха по 20 и няколо за 10в40
карай и не се притеснявай
нито се е обаждал повдигач, нито го гори/смяна на 8500/, а не е като да не се ръчка.
а това оригиналното масло мисля беше само в разфасовки по 1л; тубите са като на кастрол-сиви на цвят с тъмен етикет, а и самото масло е кастрол направен за БМВ
добре си го намерил като цена, на мен ми го предлагаха по 20 и няколо за 10в40

карай и не се притеснявай

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- zaza1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320i и 318ti
В Камор ми сложиха 5w40 мисля че 20лв беше 1л. на 15 хил. казаха да го сменя до сега съм направил 7-8000 не е изхарчила и грам.
Ако държиш на цената точно утре ще намеря фактурата и щети кажа и филтри и работа колко е
Ако държиш на цената точно утре ще намеря фактурата и щети кажа и филтри и работа колко е
- zaza1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320i и 318ti
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Аз също се доверявам само на оригиналните неща! Карам само с оригинално масло BMW и съм супер доволен! 

7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ