Бургаският Рамбо :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Авг 2008, 12:55

Тоя има много болна физиономия :mhihi: И все пак циганите не ги обичаме не за друго, а защото са тотални мързели, крадат на поразия и само се оплакват. Преди 2 години (мисля...не съм сигурен) нали убиха един даскал по история, докато празнувал на бал...е тогава, ако беше там Рамбо лично щях да му купя една торба с боеприпаси. Не може аз да си плащам тока като пич, знаейки, че ме цакат яко от Енергото, а ония мелези да не го плащат. Повечето какво правят - седят и се оплакват, ама не искат да работят, нали!? Има и точни цигани, ама са рядкост!!! Баща ми има строителна фирма и половината при него са мангусти, ама седят и работят. Веднъж даже му били изпаднали 200 лв. от джоба и единия го гонил да му ги върне...което реално погледнато малко българи дори биха го направили. Ама тук идва и една любима моя приказка - една птичка пролет не прави!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Космически кораб

Мнение от KFZ-Handler » 27 Авг 2008, 13:22

След 20-30г. ще са повече от нас и тогава тежко ни на всички! Държавата дава смешни пари на една българка за майчинство, а на тях всякакъв вид помощи.... :evil: Е нема що много добър подход за бъдещето имаме:roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 27 Авг 2008, 13:27

KFZ-Handler написа:След 20-30г. ще са повече от нас и тогава тежко ни на всички! Държавата дава смешни пари на една българка за майчинство, а на тях всякакъв вид помощи.... :evil: Е нема що много добър подход за бъдещето имаме:roll:

е на човека е намерил начин :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 27 Авг 2008, 13:50

Рамбо- ти си моят кумир! :bowdown:

аз лично бих се поколебал преди да дръпна спусъка, целейки се в мангал, щот знам, че после ще изпиша две кофи с мастило! но има откачалки дето не им пука, а и като са с жълта книжка не ги бара властта много-много и им имат страха!

ако някой знае адреса на Рамбо да го пусне- имам да му пращам две шишета люта ракия и три кутии патрони!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 27 Авг 2008, 13:56

гр. Бургас
жк."Победа"
ул."Опълченска" 10
Рали Милев

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 27 Авг 2008, 14:42

...считай, че колетът е изпратен! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 27 Авг 2008, 17:25

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАМБО!НОВИЯ КМЕТ НА СОФИЯ! :mhihi:
Тоя може да прасне една коалиция с бат Бойко и Волен и стана филма
"Тримата от запаса"! :mhihi:
Гласувам с 2 ръце за РАМБО! :D :bgflag: :have one: :lalala:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Авг 2008, 22:19

жалкото е че българина трябва да хване оръжието и да се държи като душманин че да се случат две неща:

1. да му се обърне внимание

2. да има респект (балканкия вариант на уважение) на малцинствата към средностатистическия българин.

"бий да те уважават" - ако това е валидното във нашето общество- лошо...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Авг 2008, 22:38

someone написа:
bobi_maxo написа:Ако дойде "манго" на сбирка? И каже:"Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!"

Първо, ако успее да състави две изречения от типа на "Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!", второ, ако успее да ги каже на нормален български, без да "Х-ъка" и да плюе на беззвучните съгласни, трето - ако може да напише тези изречения с най-много две правописни грешки и с шрифт по малък от този, който ползват по плакатите, четвърто - ако не вони така все едно от два месеца крие труп на плъх някъде по джобовете си, пето, ако колата му не е поствана в темата "Най-селските БМВ-та в България" и шесто- ако не се оглежда мазно какво може да гепне набързо, бих му казал "Заповядай!", ама това май е още по хипотетична ситуация от представената от теб...

А, и освен това, бих нарекъл "МАНГАЛ" и бих изгонил от масата си дори и най-чистокръвния българин с доказана родствена връзка с Хан Аспарух, ако е тъп, неграмотен, не се пере и не се къпе...така че моето май не е точно расизъм...

А съвсем друг въпрос е, че аз самият не ходя по сбирки... ;)

Споделям мнението на Someone! :mhihi:
Може да съди форума и сбирките за расизъм, или за неравнопоставеност на цветовете на кожата, или нещо подобно! :mhihi:
Мангалите са държавна политика и колкото и Рамбовци да се съберат пак ще ги защитават и в Е.U. също! Колкото и да спорим пак ще са под крилото на някоя изкукала как от Брюксел!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 28 Авг 2008, 9:01

someone написа:
bobi_maxo написа:Ако дойде "манго" на сбирка? И каже:"Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!"

Първо, ако успее да състави две изречения от типа на "Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!", второ, ако успее да ги каже на нормален български, без да "Х-ъка" и да плюе на беззвучните съгласни, трето - ако може да напише тези изречения с най-много две правописни грешки и с шрифт по малък от този, който ползват по плакатите, четвърто - ако не вони така все едно от два месеца крие труп на плъх някъде по джобовете си, пето, ако колата му не е поствана в темата "Най-селските БМВ-та в България" и шесто- ако не се оглежда мазно какво може да гепне набързо, бих му казал "Заповядай!", ама това май е още по хипотетична ситуация от представената от теб...

А, и освен това, бих нарекъл "МАНГАЛ" и бих изгонил от масата си дори и най-чистокръвния българин с доказана родствена връзка с Хан Аспарух, ако е тъп, неграмотен, не се пере и не се къпе...така че моето май не е точно расизъм...

А съвсем друг въпрос е, че аз самият не ходя по сбирки... ;)

Колега то от всички мургави представители май само Антонио Бандерас ще може да се класира за масата......ако разбира се колата не му е поствана в форум "най-селските ...." :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 28 Авг 2008, 14:27

Рали Милев президент :!: :!: :!: :mhihi:
R6 - Was sonst?

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 28 Авг 2008, 14:45

Еи тези репортери как маниполират мамицата им мрасна едно дарво наи-малкото цигначе за един плот стрелял ги в гърба и в главите хахаха Е чесно ли ве !??? Едно е влязо четири ранени :mhihi: :lol: МАНИПОЛАЦИЯ ! Гонил жена си баща му го било страх ала бала аре бе чесно ли ве ? Лошия луд българин и добрите малки и безащитни циганчета е тва е филма който искат да ни вкарат :mhihi:

п.с Моята версия е такава. Редовно катун мрасни и неграмитни циганчета чупят и крадат овошните му насаждения. И в проява на гняв в поредия си опит да защити ЧАСНАТА си собственост е посрелял лекинко :mhihi: :mhihi:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 28 Авг 2008, 15:33

Аз като го гледах за първи път по БТВ си казах тоя е поредния тъпанар които стреля по деца... но истината излезе друга. Доволен съм, че има хора които предприемат някакви мерки срещу ромското НАХАЛНО население. Един приятел един път беше взел да налага един манго които бараше нещо по колата му във самият център на града в 9 вечерта.... а той крещи бате недей... и аз имам душа, не съм искал да ти крада халогените ... :help: Много често циганки в моят град си хвърлят децата на по 3-4 годинки пред колите и после искат обезщетение от човечеца ... каква е тази нахална нация немога да разбера :help:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Авг 2008, 17:12

j0r33tt0 написа:Аз като го гледах за първи път по БТВ си казах тоя е поредния тъпанар които стреля по деца... но истината излезе друга. Доволен съм, че има хора които предприемат някакви мерки срещу ромското НАХАЛНО население. Един приятел един път беше взел да налага един манго които бараше нещо по колата му във самият център на града в 9 вечерта.... а той крещи бате недей... и аз имам душа, не съм искал да ти крада халогените ... :help: Много често циганки в моят град си хвърлят децата на по 3-4 годинки пред колите и после искат обезщетение от човечеца ... каква е тази нахална нация немога да разбера :help:

Циганска колега!Циганска! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 28 Авг 2008, 17:18

Не мога да си представя с чии акъл ще вземеш пушка и ще стреляш по ДЕЦА ! Разбирам роми били там какви са ама се пак ... съгласен съм с по-горното мнение циганска му работа

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории