1-ца кабрио
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
1-ца кабрио
Колеги,обмислям варианта да си взема 120д кабрио...дали е добър варианта? Не е ли малко женска тая кола? Дали на мене 201см ще ми е добре в нея? Добра ли е самата кола? общо взето искам мнение малко от колеги
Последна промяна Facheff на 27 Авг 2008, 13:45, променена общо 1 път
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Айде, да си дам скромното мнение... За двигателя няма какво да говориме... икономичен с възможност лесно да стане 200 коня
За самата кола дали била женска... еми, ако я оставиш сток, може би... ама ако и набиеш гъзарийките... Едни черни джанти, бъбреци, а пък да не говорим, ако е с М пакет. Изобщо няма да изглежда женска, а СТРАШНА!
Виждал съм огромни хора да се возят в единички без проблем...
Единствения минус според мен е тоя галош, дет го ползват за таван

За самата кола дали била женска... еми, ако я оставиш сток, може би... ама ако и набиеш гъзарийките... Едни черни джанти, бъбреци, а пък да не говорим, ако е с М пакет. Изобщо няма да изглежда женска, а СТРАШНА!

- Facheff
- младши ентусиаст
-
absix написа:Айде, да си дам скромното мнение... За двигателя няма какво да говориме... икономичен с възможност лесно да стане 200 коня![]()
За самата кола дали била женска... еми, ако я оставиш сток, може би... ама ако и набиеш гъзарийките... Едни черни джанти, бъбреци, а пък да не говорим, ако е с М пакет. Изобщо няма да изглежда женска, а СТРАШНА!Виждал съм огромни хора да се возят в единички без проблем...
Попринцип искам тоя двигател,за да не слизам грам от нея и едновременно да мога да си хода и на кръчми (а не да давам доста повече пари за гориво) Иначе ще я взема с М пакет и всичките му там дреболийки с 18ските М джанти,коите се водят за нея...общо взето ще си я направя като за мен

Facheff написа:absix написа:Айде, да си дам скромното мнение... За двигателя няма какво да говориме... икономичен с възможност лесно да стане 200 коня![]()
За самата кола дали била женска... еми, ако я оставиш сток, може би... ама ако и набиеш гъзарийките... Едни черни джанти, бъбреци, а пък да не говорим, ако е с М пакет. Изобщо няма да изглежда женска, а СТРАШНА!Виждал съм огромни хора да се возят в единички без проблем...
Попринцип искам тоя двигател,за да не слизам грам от нея и едновременно да мога да си хода и на кръчми (а не да давам доста повече пари за гориво) Иначе ще я взема с М пакет и всичките му там дреболийки с 18ските М джанти,коите се водят за нея...общо взето ще си я направя като за менобаче идва и другия проблем - искам я бяла
![]()
Недей фризер - АНАТЕМА

А и задължително автомат, ти си знаеш защо

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vwfan написа:Недей фризер - АНАТЕМА![]()
![]()
Сива или черна или някакъв непривличащ слънцето цвят. Според мене сива със сива кожа и 123d е перфектната кола
Само смей да я вземеш бяла и веднага ще тотализирам Passat-a в нея
А и задължително автомат, ти си знаеш защо
Да и аз мисля така нещо от рода на тъмно сиво с тъмно червена кожа и18" черни

Колега,
120d + М пакет + М джанти + дугите екстри си става доста сериозна сума... Не се ли замисляш за 3-ка кабрио... Сигурен съм, че ако купуш 1-ца всеки път като видиш 3-ка кабрио ще си викаш "Моята май е малко женска"
Да ме извиняват всички колеги от форума
, ама ако нямаш против платнения гюрук, защо не погледнеш и АУДИ А4
Относно цвета : за мен бялото е най добрия вариант + червена кожа. Не я взимай черна - колата е принципно малка и като е черна изхлежда още по малка... Също така не взимай и черна кожа - доста се нагрява, въпреки, че от БМВ претендират, че не привличала слънцето...
ЗА ДА СЪМ БЕЗКРАЙНО ЧЕСТЕН(И ПОЛЕЗЕН) смятам, че е "малко женска" и ще ми е доста интерерсно да видя мъж, 201см да слиза от нея
120d + М пакет + М джанти + дугите екстри си става доста сериозна сума... Не се ли замисляш за 3-ка кабрио... Сигурен съм, че ако купуш 1-ца всеки път като видиш 3-ка кабрио ще си викаш "Моята май е малко женска"
Да ме извиняват всички колеги от форума

Относно цвета : за мен бялото е най добрия вариант + червена кожа. Не я взимай черна - колата е принципно малка и като е черна изхлежда още по малка... Също така не взимай и черна кожа - доста се нагрява, въпреки, че от БМВ претендират, че не привличала слънцето...
ЗА ДА СЪМ БЕЗКРАЙНО ЧЕСТЕН(И ПОЛЕЗЕН) смятам, че е "малко женска" и ще ми е доста интерерсно да видя мъж, 201см да слиза от нея

Човека пита за единчка, какви тройки, какви аудита!
Колега, какво смяташ, че е по-полезно да му напиша: Женска е. Не хубава и толкова.
Като пиша, че нещо, според мен не е добро, давам идея и кое, пак поред мен, е добро...
Изказвания от рода : "Не знам как е, ама не е така..." няма да са му полезни.
А относно цвета: Единственият цвят, който вече никога не бих си купил е черно - по много причини - виждам, че като собственик на черен автомобил знаеш някои от тях

- Facheff
- младши ентусиаст
-
Първо аз съм на 19
второ според мен е много по-добре да взема хубава 1ца отколкото почти базова 3ка за тея пари...
Иначе за черната кола,е46цата ми нали е черна...хубаво е черно,кефи ме,ама не е за наще автомивки,улици и според мен за кабрио

Иначе за черната кола,е46цата ми нали е черна...хубаво е черно,кефи ме,ама не е за наще автомивки,улици и според мен за кабрио

Като чух за пръв път че ще има 1-ца кабрио се чудех как ли ще изглежда и не вярвах да се получи нещо добро, като я видях за пръв път на живо много ми хареса много си е добре направено нито е малко нито женска, тук у нас много лесно слага етикет "женска" на колите, явно по определни причини, мини купъра например в англия го карат много повече мъже, верно млади отколкото жени както е при нас над 90% а тази кола не е женска и може да не е кой знае колко мощна но е много напвена с идеята да е подходяща за спортен тип каране
то у нас явно Q7, х5, GL и ML са също женски че половината и повече жени ги карат
то у нас явно Q7, х5, GL и ML са също женски че половината и повече жени ги карат
Колега зимай единичката. Супер яка кола си е. Хич не е женска.
И на мен ми се върти в главата тя да ми е варянт за следваща кола. Нека е 135и пък който иска да си разправя че е женска.
Между другото на тази кола бялото и отива. А иначе има и едно оранжево-червеникаво дето също не е лош цвят( ако искаш да привличаш внимание де )

И на мен ми се върти в главата тя да ми е варянт за следваща кола. Нека е 135и пък който иска да си разправя че е женска.
Между другото на тази кола бялото и отива. А иначе има и едно оранжево-червеникаво дето също не е лош цвят( ако искаш да привличаш внимание де )

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Agande написа:.............. А иначе има и едно оранжево-червеникаво дето също не е лош цвят( ако искаш да привличаш внимание де )
...............
Да бярно помисли и над тоя варянт,с едни черни джанти,някои черни елементи,комбинацията от оранжеви и черно при някои коли се получава

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series