Пак предни прозорци
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пак предни прозорци
Колеги, десния джам сдаде багажа!!! Как да го оправя??? Преди като се пускаше надолу и пукаше много гадно. Понякога много трудно се вдигаше, с някви адски усилия, понякога съм му и помагал с ръка! Сега обаче ни надолу, ни нагоре. А отвътре се чува, че работи механизма. Се едно се е откачило нещо и цъка, щрака? Кажете кво да гледам като го отворя?
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Щом е пукало преди значи най-вероятно водачите са сдали багажа, другия вариант е жилото, но при всички случаи ще трябва да се свали кората и да се погледне.
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Re: Пак предни прозорци
slitter написа:Колеги, десния джам сдаде багажа!!! Как да го оправя??? Преди като се пускаше надолу и пукаше много гадно. Понякога много трудно се вдигаше, с някви адски усилия, понякога съм му и помагал с ръка! Сега обаче ни надолу, ни нагоре. А отвътре се чува, че работи механизма. Се едно се е откачило нещо и цъка, щрака? Кажете кво да гледам като го отворя?
водачите са заминали, моторчето ти е здраво
в дару кар ги продават за 180лв без моторче
трябва дя си вземеш нови иначи старите не се поправят.
Добре де, от това, което ми написахте, следва и друг въпрос - след като са заминали водачите и трябва да се сменят трябва ли да ги сменя и на другия прозорец (шофьорския), тъй като и той щрака от време на време или понеже все още не се е развалил напълно може да се ремонтира??? Мисля си, как може в Байерия да не направят поне на една кола нормални прозорци бе? На е36 имах проблеми с прозорците, са на е 46...
Имам и още една молба, кажете ми читав сервиз в София за монтажа на това нещо като го взема, мислех сам да го направя, ама май ще е по-добре в сервиз. Не ми се иска да ходя в Камор обаче, че те са едни... не искам да ги коментирам!
Имам и още една молба, кажете ми читав сервиз в София за монтажа на това нещо като го взема, мислех сам да го направя, ама май ще е по-добре в сервиз. Не ми се иска да ходя в Камор обаче, че те са едни... не искам да ги коментирам!
Проблем
slitter написа:Имам и още една молба, кажете ми читав сервиз в София за монтажа на това нещо като го взема, мислех сам да го направя, ама май ще е по-добре в сервиз. Не ми се иска да ходя в Камор обаче, че те са едни... не искам да ги коментирам!
Здравей колега !!
И аз имах този проблем зимата ,но от студа грам не мърдаше прозореца

Колеги, някой може ли да каже какъв е номенклатурния номер по БМВ за тая джаджа, че треа да я търса от некъде по-тънканайка???
Или по-скоро кое от всичко това са водачите??? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=10&hl=2
Питам, защото целият механизъм се продава за около 190лв. в Дару Кар или Камор, но от картинката личи, че всяка една част почти от механизма има номенклатурен номер и респективно се продава отделно. Не виждам смисъл да купувам всичко. Ако не ми е правилна логиката, нека някой по-компетентен да се изкаже??? Благодаря Ви!
Или по-скоро кое от всичко това са водачите??? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... fg=10&hl=2
Питам, защото целият механизъм се продава за около 190лв. в Дару Кар или Камор, но от картинката личи, че всяка една част почти от механизма има номенклатурен номер и респективно се продава отделно. Не виждам смисъл да купувам всичко. Ако не ми е правилна логиката, нека някой по-компетентен да се изкаже??? Благодаря Ви!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Еми пич като не те кефи форума що пишеш тук? Ти отвори ли корите да видиш какво му е на маханизма? Ако си направиш труда да ги отвориш и да видиш какво тично е счупено ще знаеш какво да търсиш, пък за едни видачи естествено че няма да сменяш целия механизъм, ще търсиш само водачите. Номера можеш да го намериш или от страницата към която си дал линк, или от ЕТК, пък като идеш да провериш и в сервиз на БМВ каква е цената на водачите можеш да ги питаш и под какъв номер се водят.
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
румен1 написа:Колеги има специализиран сервиз в Княжево за ремонт на механизми за ел.стъкла тел.0889419237.Успех
А... точно за този сервиз си мислех... преди бяха в една къща в княжево.... нагоре по булеварда към владая и едно от преките в дясно...
но доколкото разбрах са се преместили !
Някой да знае адреса ?
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- Гост
-
Тия механизми верно много калпаво са направени... детска болест си е и за Е46...
И моя шоферския така пукаше и тракаше, докато един ден не си падна свободно стъклото и си остана долу... беше се скъсало въжето... не се ремонтира и смених целия механизъм...
Та ако ви пука и трака - не го чакайте да падне стъклото, че ще стане в най-неподходящия момент и няма да можете да оставите колата... 

Последна промяна Гост на 27 Авг 2008, 17:10, променена общо 1 път
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2