Бургаският Рамбо :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Няма значение мъж,жена,деца,циганин ли е мангал ли е не ми го хвали-всички те под ножа,евала никому!нека още такива Рамбовци да се навъдят

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
О, Рамбо !
Така трябва, до 'де са малки да се изтребят
Рамбо ни трябваше тука в СФ, по време на миналогодишните размирици при виетнамските общежития
Имахме си и ние в кв. един подобен пич, нещо от химията подивя - където видеше циганин го прегазваше, ма и по 3-ма 4-ма ги биеше
И ръчните колички им гепеше
Жалко , че се позатри някъде...
... ма и мангалите понамаляха

Така трябва, до 'де са малки да се изтребят

Рамбо ни трябваше тука в СФ, по време на миналогодишните размирици при виетнамските общежития

Имахме си и ние в кв. един подобен пич, нещо от химията подивя - където видеше циганин го прегазваше, ма и по 3-ма 4-ма ги биеше

Жалко , че се позатри някъде...
... ма и мангалите понамаляха

Абе, сетих се тука за един случей, неотдавна. Возя се с един колега в неговото Пежо. Ама Пежо ви казвам, 306 2.0л, 176к.с тракшън контрол, кик бек на съединителя, 2 горивни помпи. Голяма резачка и той направо си го боготвори! И спира той на светофара на околовръстното и "Цар Борис 3ти". И идват некакви мангалчета да мият стъклото.. "Бацееее, не ми пипай колата!", те вече налазват от 2те страни... "Баце...", и тръгна да излиза. И аз си викам на акъла "баце, ей сега ще ги изкорми!" Ония мангали да видиш как бегат
. Аз се като си ходя, като видя мангал се срещу него ходя смело уж нещо да се сбутаме, така да имам повод да си го излея, ма те не! Все назад бегат все едно усещат, мама им.. да ..

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
моят Рамбо тая мода е въведе още преди години...!!имах немска овчарка-Рамбо се казваше...!!тва мангали мноо мразеше и апеше!! 

bobi_maxo написа:Ако дойде "манго" на сбирка? И каже:"Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!"
Вие какво ще направите? Ще го изгоните ли?
Не защитавам мангалите, интересна ми е ситуацията!
Защо пък с Е 36 баш?!

Ми какво? Добре че е хипотетична ситуацията... Аз лично не бих се притеснила да кажа " Не, не можеш!", но ще има такива които може би ще ме упрекнат... мисля че не би се чувствал добре сред нас. Ако станат двама фенове на марката, аз лично бих спряла да идвам, колкто и да ми е криво, първо защото мангал няма място на масата където стоя, той няма място сред белите хора изобщо и второ за да не започнат да ми изчезват лайсните по сбирките....

А ти как би реагирал на тази ситуация, Боби?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
bobi_maxo написа:Ако дойде "манго" на сбирка? И каже:"Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!"
Първо, ако успее да състави две изречения от типа на "Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!", второ, ако успее да ги каже на нормален български, без да "Х-ъка" и да плюе на беззвучните съгласни, трето - ако може да напише тези изречения с най-много две правописни грешки и с шрифт по малък от този, който ползват по плакатите, четвърто - ако не вони така все едно от два месеца крие труп на плъх някъде по джобовете си, пето, ако колата му не е поствана в темата "Най-селските БМВ-та в България" и шесто- ако не се оглежда мазно какво може да гепне набързо, бих му казал "Заповядай!", ама това май е още по хипотетична ситуация от представената от теб...
А, и освен това, бих нарекъл "МАНГАЛ" и бих изгонил от масата си дори и най-чистокръвния българин с доказана родствена връзка с Хан Аспарух, ако е тъп, неграмотен, не се пере и не се къпе...така че моето май не е точно расизъм...
А съвсем друг въпрос е, че аз самият не ходя по сбирки...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
someone написа:bobi_maxo написа:Ако дойде "манго" на сбирка? И каже:"Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!"
Първо, ако успее да състави две изречения от типа на "Момчета, чета отдавна форума, купих си е36, мога ли да се присъединя към вас и сбирките ви? Голям фен съм на марката от дете!", второ, ако успее да ги каже на нормален български, без да "Х-ъка" и да плюе на беззвучните съгласни, трето - ако може да напише тези изречения с най-много две правописни грешки и с шрифт по малък от този, който ползват по плакатите, четвърто - ако не вони така все едно от два месеца крие труп на плъх някъде по джобовете си, пето, ако колата му не е поствана в темата "Най-селските БМВ-та в България" и шесто- ако не се оглежда мазно какво може да гепне набързо, бих му казал "Заповядай!", ама това май е още по хипотетична ситуация от представената от теб...
А, и освен това, бих нарекъл "МАНГАЛ" и бих изгонил от масата си дори и най-чистокръвния българин с доказана родствена връзка с Хан Аспарух, ако е тъп, неграмотен, не се пере и не се къпе...така че моето май не е точно расизъм...
А съвсем друг въпрос е, че аз самият не ходя по сбирки...
аз си мисля, че трето и пето изискване са трудно изпълними и в момента от много колеги...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
SKISA написа:аз си мисля, че трето и пето изискване са трудно изпълними и в момента от много колеги...

Но такъв индивид, то даже за мен не е индивид това, няма място сред нас....нека поне на сбирките не се появавяват и дано не се появяват, че ще ми стане лошо вече....

Да си стоим спокойно на масите, без да си пазим телефони и ключове, да си говорим нормално , да мирише приятно и да си отидем по живо по здраво после....
Незнам....ама много ги мразя тия......расизъм ли е , какво е , но ако има начин и мога от лицето на земята бих я затрила тази сган!!!

Боби.....къде ни хвърли сега, замина темата

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Navi_Bmw написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=56364
Рамбо отново на лов. Втора серия.![]()
Хех, това взе да става като сериал...

Ма тоя верно изглежда хахав...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Вие какво ще направите? Ще го изгоните ли?
Не защитавам мангалите, интересна ми е ситуацията!
Аз не ходя по сбирки,но бих му казал:"Ако махнеш всички хромирани лаисни,решетки и акулови перки от броните.Спортния волан за 30лв.,сините пръскалки,калобраните,лепенките,калъфите за седалки с електриково зелен цвят,накрайника на ауспуха със светодиоди и всички останали шукаритетни екстри и се къпеш преди сбирка,нямам нишо против." Но като се има предвид ,че на тях им идва отвътре мангасарщината,сам ще се откаже от груповите изяви.
Все си мисля,че колкото и да се опитва държавата(доколкото я има) да ги интегрира,те всячески се изкарват мъченици

Да живее бат Рамбо

.
Гледам из нета лавинообразно човека сьбира сьмишленици и подкрепа
че даже си го искат и по градовете и селата
.
П.с не си го даваме

П.с не си го даваме

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

http://www.bgpetition.com/Rambo-burgas/index.html
Някои ако може да го разхвърля из другите форуми че много регистрацйи трябват
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4