решение за мененето на обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
решение за мененето на обороти
на ис са сложих газов инжекцион ланди ренцо 1800 лв и проблемите започнаха с мененето на обороти смених стъпковото моторче бош 320 лв. и пак не се оправя газаджиите сложиха някакъв стабилизатор за оборотите помогна малко но проблема остана. интересно когато пусна климатика стабилизира оборотите от там ми доиде идеята с един приятел да регулираме оборотите от жилото на газта. оставате колата да работи на празен ход и почвате да натягате жилото на газта леко докато колата стабилизира оборотите. при мене вдигна малко оборотите с около 100 оборота на празен ход но колата си работи нормално . надявам се че съм бил полезен

- devastator
- младши ентусиаст
-
супер полезен ми беше братле
Сега мотор щоргерета вече знае по напрещението от ТеПеЕса ,че не съм в режим празен ход.На кой и за кво му е тоя режим
Да не би да е хубаво имаш принудителен ход и колата над 1300мин-1 да арчи 0 и сума ти още шукарни последствия от загубата на ключ празен ход.
Важното е газчичката да тече,па другото са опрай

Сега мотор щоргерета вече знае по напрещението от ТеПеЕса ,че не съм в режим празен ход.На кой и за кво му е тоя режим

Важното е газчичката да тече,па другото са опрай

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
ss
навсякъде съм обикалял във варна и бмв сервиза и на елкони и тем подобни и всеки вдига ръце . а да мени обороти не е работа на празен ход варира 500 -1000 оборота
Е не разбирам почти нищо от ГИ, ама имам двама приятели единия с Е46 318 и другия с Меган на ГИ. И на двамата им работи перфектно, все пак нали и затова даваш повече пари за инжекциона, за да няма проблеми. По-добре идете в друг сервиз да я оправят като хората, така с жилото не си е работа.
We love you Ronnie!
сс
зашто когато някои се опита да помогне с нешто на някои все излиза някои компетентен кретеноид като ehy да осере пеизажа. ehyiiiiiiiiii не даваи мнения неподготвен
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ми недеи караи на газ бе колега,преебаваш си колата 100% рано или късно,ама ти ве4е си се прецакал.рекламация направи там кадето са ти я сложили тука няма кои с кво да ти помогне
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
petio_bmw 318is написа:ми недеи караи на газ бе колега,преебаваш си колата 100% рано или късно,ама ти ве4е си се прецакал.рекламация направи там кадето са ти я сложили тука няма кои с кво да ти помогне
мхмм, и как по-точно си преебаваш колата не разбрах.........
при мен що не прави така всичко е перфекто на газ и на бензин и аз съм с ГИ, явно при колегата има някакъв друг пробелм, за който той е дал някакво моментно решение.
П.С. Щом си сменил стъпковото, да не би проблема да е в газаджиите, ходи им надувай главите да го оправят, щом на бенз е ок начи и на газ тряя да ти го направат ок........
- devastator
- младши ентусиаст
-
Не знам дали аз разбирам или не разбирам братчето ми,обаче че се досещам че ти и любимия ти газаджия сте пълни тапири.Това черничкото отстрани на дроселната клапа не е МУШМУЛ братчето ми,също така не е ядрен куплунг за градински маркуч.Навивайки гайката на бронята на жилото правиш нещо ,ама и ти не знаеш какво така ,че нека си остане така.Приеми че е толкова просто колкото на тебе ти изглежда и бъди рахат
Но знай ,че направия има и без да променяш фабричното положение на клапата,просто вие не я знаете 

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
Таблицата за настройките, ако си с ГИ.
Не знам къде са ти я инсталирали, но нали се сещаш, че компютър си трябва за настройките. Разликата м/у компютър и компот е незначително малка, но осезаема.
Освен това, пълния софтуер го имат само официалните сервизи на Ланди за БГ, всички останали имат кракната версия, с ограничени възможности
Уредбата OMEGAS струва по-малко от 1800. Натоварили са те с цената. Понеже съм със същата уредба ми е горе долу ясно, официалните вносители за БГ са едни и същи и ги познавам в София, не са ми правили отстъпка и затова ти казвам, че си попаднал на самоуки кварталаджии.
Видях едно изпълнение на "неофициална" инсталация на Ланди, механично перфектна, но като настройки просто ужасно.
Мисля че можеш да си отговориш на останалите въпроси, ако имаш желание и ентусиазъм да го направиш, да потърсиш адресите на хората по съответните градове и да си решиш проблема.
Щом ти работи стабилно на бензин, не следва да имаш грижи на газ, ако е инсталирана правилно.
Надявам се написаното да е изчерпателно, за да не се заяждаш по форумите.
Не знам къде са ти я инсталирали, но нали се сещаш, че компютър си трябва за настройките. Разликата м/у компютър и компот е незначително малка, но осезаема.
Освен това, пълния софтуер го имат само официалните сервизи на Ланди за БГ, всички останали имат кракната версия, с ограничени възможности

Уредбата OMEGAS струва по-малко от 1800. Натоварили са те с цената. Понеже съм със същата уредба ми е горе долу ясно, официалните вносители за БГ са едни и същи и ги познавам в София, не са ми правили отстъпка и затова ти казвам, че си попаднал на самоуки кварталаджии.
Видях едно изпълнение на "неофициална" инсталация на Ланди, механично перфектна, но като настройки просто ужасно.
Мисля че можеш да си отговориш на останалите въпроси, ако имаш желание и ентусиазъм да го направиш, да потърсиш адресите на хората по съответните градове и да си решиш проблема.
Щом ти работи стабилно на бензин, не следва да имаш грижи на газ, ако е инсталирана правилно.
Надявам се написаното да е изчерпателно, за да не се заяждаш по форумите.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
15 мнения
• Страница 1 от 1