Оптичен тунинг за Е39`96-`00. Предложения, Цени...
Модератор: bum_bum
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Оптичен тунинг за Е39`96-`00. Предложения, Цени...
Е ПИЧОВЕ,
Мисля че е време да пообновя визията на моята Е39 /цвят сребрист/ с някакви нови брони, прагове, стопове и не на последно място "ангелски очи+ксенон". За ваша информация тя е "гола като пушка".
1. За Броните: Миналата седмица бях в Бургас по работа и ходих в ДиН - представителите на ДиВ и Хелла за България. Там видях каталог с много красиви брони + прагове. Произвежда ги някаква фирма от Варна /не запомних името/. Такива няма в оригиналния каталог на ДиВ от 2004. Цената е 600 лв. за 2-те брони + праговете. ВЪПРОС: Какво е качеството? Струва ли си? Някой да ги е слагал?
2. За Стоповете: Намерих в един американски сайт стопове за Е39 като на новите 5-ци `03г. Кристални: бяло/червено. Те са като тези на Хелла /660 лв/, но без диодни габарити. Цената е 162.50 долара. Поръчах на един приятел. Когато дойдат ще ви пиша за качеството. Ако се интересувате ето и адреса: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33716
3. Заден спойлер: Много малък, но елегантен се предлага от същата варненска фирма на цена 120 лв. Дали ще се деформира през лятото от високите температури?
4. "Ангелски очи" - /"Болна" тема за всички собственици на 5-ци. Тези фарове отличават БМВ от всички останали коли и я правят уникална/ все още проучвам различни оферти.
АКО ИМАТЕ ИНФО ПО ТЕМАТА МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ТУК.
Мисля че е време да пообновя визията на моята Е39 /цвят сребрист/ с някакви нови брони, прагове, стопове и не на последно място "ангелски очи+ксенон". За ваша информация тя е "гола като пушка".
1. За Броните: Миналата седмица бях в Бургас по работа и ходих в ДиН - представителите на ДиВ и Хелла за България. Там видях каталог с много красиви брони + прагове. Произвежда ги някаква фирма от Варна /не запомних името/. Такива няма в оригиналния каталог на ДиВ от 2004. Цената е 600 лв. за 2-те брони + праговете. ВЪПРОС: Какво е качеството? Струва ли си? Някой да ги е слагал?
2. За Стоповете: Намерих в един американски сайт стопове за Е39 като на новите 5-ци `03г. Кристални: бяло/червено. Те са като тези на Хелла /660 лв/, но без диодни габарити. Цената е 162.50 долара. Поръчах на един приятел. Когато дойдат ще ви пиша за качеството. Ако се интересувате ето и адреса: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33716
3. Заден спойлер: Много малък, но елегантен се предлага от същата варненска фирма на цена 120 лв. Дали ще се деформира през лятото от високите температури?
4. "Ангелски очи" - /"Болна" тема за всички собственици на 5-ци. Тези фарове отличават БМВ от всички останали коли и я правят уникална/ все още проучвам различни оферти.
АКО ИМАТЕ ИНФО ПО ТЕМАТА МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ТУК.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Ето ти Angle Eyes тип "направи си сам" за най-много 10 еуронен. Виждал съм ги на живо и мога да потвърдя, че разлика със оригинала почти няма!
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=44293&item=7927290192&rd=1

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=44293&item=7927290192&rd=1

- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
:)
Ей ако случайно разрешиш въпроса с "ангелските очи" можеш да споделиш информацията, че и аз се интересувам за моята 5-ца! Страшно ми харесват!
А за стоповете от USA ще съм ти адски благодарен ако споделиш мнението си за качеството, че и аз мога да поръчам на един приятел да ми донесе! Цената е хубава!
Има пак в EBAY и ангелски очи - ксенон но цените не падат под около 600 USD или EUR зависи дали са от USA или от Германия!
А иначе ако имаш познати в Германия на www.ebaymotors.de можеш да си поръчаш доста нещица за оптичен и чип-тунинг!
А за стоповете от USA ще съм ти адски благодарен ако споделиш мнението си за качеството, че и аз мога да поръчам на един приятел да ми донесе! Цената е хубава!
Има пак в EBAY и ангелски очи - ксенон но цените не падат под около 600 USD или EUR зависи дали са от USA или от Германия!
А иначе ако имаш познати в Германия на www.ebaymotors.de можеш да си поръчаш доста нещица за оптичен и чип-тунинг!
ВMW му е майката!
- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
ВАЖЕН ВЪПРОС!!!
А къде се намира в София "ДиН - представителите на ДиВ и Хелла за България"?
ВMW му е майката!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
глеах саит4ето доври цени наистина но как можем да се здобием поне с ринг4етата имат ли представителство в булгария ,4е този вапрос е много интересен за вси4ки предполагам

nikicar
Ако ви интерисуват цени на стопове мога да ви дам следният пример :
За BMWE36-врати от92до 98година цена за 2бр.(комплект ) ги предлагам на цена 335лв.крайна цена за клиента .
За BMW E46-2врати от 99до 2000година -цена за бр.(комплект)-са на цена 480лв.
За BMWE36-врати от92до 98година цена за 2бр.(комплект ) ги предлагам на цена 335лв.крайна цена за клиента .
За BMW E46-2врати от 99до 2000година -цена за бр.(комплект)-са на цена 480лв.
Re: nikicar
nikicar написа:За BMWE36-врати от92до 98година цена за 2бр.(комплект ) ги предлагам на цена 335лв.крайна цена за клиента .

в "масови покупки" fast-n-furious беше намерил на уникалната цена от 100лв/бр при количества
при теб нещо такова може ли да се измисли?
- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря!
На gogichus много благодаря за инфото!
Започвам с изследването на посочения сайт
Започвам с изследването на посочения сайт

ВMW му е майката!
- ICE
- Ледения
-
quixzole написа:Незнам дали за същата варненска фирма говориш, но от тези които ми правиха предната броня съм страшно доволен..., ако искаш може да проверим.....мисля че пазя някъде телефона
Вчера се върнах от Бургас и ходих в бургаския Д&Н, там имат каталога на варненската тунинг фирма. Та името и е "МГ Тунинг", тел:370062
На теб колко ти струваше предната броня? Фирмата същата ли е?
- ICE
- Ледения
-
dizelboy написа:глеах саит4ето добри цени наистина но как можем да се здобием поне с ринг4етата имат ли представителство в булгария ,4е този вапрос е много интересен за вси4ки предполагам
Този сайт еБей е нещо като търг, на който се събират няколко фирми и предлагат подобни стоки на определена цена за определен срок от време. Например аз намерих ксенон крушки за 40$ и стартери за 85$, но офертата изтичаше след 2 часа. Вече няма такива оферти. Тези сайтове са само за Щатите или Германия. Трябва ти приятел там.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ICE написа:dizelboy написа:глеах саит4ето добри цени наистина но как можем да се здобием поне с ринг4етата имат ли представителство в булгария ,4е този вапрос е много интересен за вси4ки предполагам
Този сайт еБей е нещо като търг, на който се събират няколко фирми и предлагат подобни стоки на определена цена за определен срок от време. Например аз намерих ксенон крушки за 40$ и стартери за 85$, но офертата изтичаше след 2 часа. Вече няма такива оферти. Тези сайтове са само за Щатите или Германия. Трябва ти приятел там.
по щатите малко приятели но ги има ,в грмания е пулно с хора които сте помогнат познати де така4е деистваме

- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
Ужас!
Егати и цените за "angel eyes" в сайта http://www.dn-bg.com/!
ИЗлиза че за да си сменя моите ксенонки с такива от новия фейслифт ще трябва да се изръся с повече от 1400 лева!!!!
Дааа.... Хубави са ама и цените има са хубави!
Даже излиза че ако реша да си ги купувам по-добре от Германия където такива ксенонови са по около 500-550 евро!
ИЗлиза че за да си сменя моите ксенонки с такива от новия фейслифт ще трябва да се изръся с повече от 1400 лева!!!!
Дааа.... Хубави са ама и цените има са хубави!
Даже излиза че ако реша да си ги купувам по-добре от Германия където такива ксенонови са по около 500-550 евро!
ВMW му е майката!
ICE написа:quixzole написа:Незнам дали за същата варненска фирма говориш, но от тези които ми правиха предната броня съм страшно доволен..., ако искаш може да проверим.....мисля че пазя някъде телефона
Вчера се върнах от Бургас и ходих в бургаския Д&Н, там имат каталога на варненската тунинг фирма. Та името и е "МГ Тунинг", тел:370062
На теб колко ти струваше предната броня? Фирмата същата ли е?
Да същата е.....400 лв без малко ми излезе с доставката до София
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3