савет покупка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: савет покупка
mg87 написа:дори е с климатроник (не е зареден и не мога да сам сигорен дали бачка).
Това е много съмнително. Освен ходова част, двигател и диагностика задължително да се види дали е изправен климатика, защото ако не е ще се видиш в разход...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Пък и батка никога така на уко неможеш да разбереш точно коя година е колата.Така че на табелата и 98-ма да пи6е неможе да си сигурен че не е 93-та.Вече ако си много в час в тези неща може и да можеш.Най-сигурно искай вина и това е.Успех колега дано си намериш пазен екземпляр 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце един съвет от мен. Защо не разгледаш ексземплярите тука във форума които се продават, не погледнеш някои от тях. Те поне са гледани и можеш да имаш някаква сигурност че са читави. Според мен не прибързваи с покупката на тази която си избрал да не стане някои фал.
Желаяти успех
Желаяти успех

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Kregec написа:Баце един съвет от мен. Защо не разгледаш ексземплярите тука във форума които се продават, не погледнеш някои от тях. Те поне са гледани и можеш да имаш някаква сигурност че са читави. Според мен не прибързваи с покупката на тази която си избрал да не стане някои фал.
Желаяти успех
според мен колега е прав ... просто с тиа салони колите ги карат на смешни цени от порядака на 500-1500евро и тука ти искат от 4500 нагоре... след минимални пипания по колата... по добре вземи разгледай форума има доста добри колици .. и поне знаеш че тука веднъж станеш ли маниак няма махане

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2