KONI или BILSTEIN това е въпроса?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
KONI или BILSTEIN това е въпроса?
Решил съм да си взема спортни амортесьори за моя сандък и се колебая между двете марки!Като че ли нещата клонят кам Кони Спорт(жълтите).Искам да видя и вашите мнения!Хубавото в цялата работа поне според мен е че които и да взема можеби няма да сбъркам!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
ето ги и двата варианта http://www.heed-auto.com/ShockAbs_Sport.html и 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- MOGY
- Obergruppenführer
-
///MapTo написа:Кони с пружини еибах...това е моето мнение,това ще е моето окачване...аман от тоя М техник...
Пружини съм поръчал FK 60/40 червени http://www.fk-automotive.de/websale7/FK ... 6%2fmd5%7d

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
Пружини съм поръчал FK 60/40 червени http://www.fk-automotive.de/websale7/FK ... 6%2fmd5%7b
мойте са такива и по нераностите как се друсат ц.ц. на жената

та избора ти е правелен спорет мен

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- devastator
- младши ентусиаст
-
Според мен Б8цата на Билщеин е светлинни години пред Кони Спорт.Ако ти трябва шок абсорбър земи Б8,ако искаш талпа ,която се кара на самолетна писта земи си Кони
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
абе и двата варянта са хубави,те си правят голяма конкуренция и затова мисля че са на едно ниво като качество,ама не за обикновенния билщейн,говоря от б6 нагоре,пък един коиловър на билщейн е по скъп от на кони,незнам но всеки си преценява,лично аз избрах билщейна,понеже всичките ми коли от германия са идвали с б6 спорт 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Не съм карал до сега кола с Кони само легенди слушам за него,всеки вика Кони та Кони!А за Билщайна сега имаме един комплект подарък Б10 за тая е 30-ка от подписа ми тва е ненормален амортесьор,обаче нямам толко пари за такива за е36-цата 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
devastator написа:Според мен Б8цата на Билщеин е светлинни години пред Кони Спорт.Ако ти трябва шок абсорбър земи Б8,ако искаш талпа ,която се кара на самолетна писта земи си Кони
За талпата,по принцип съм чул че Кони Спешъл (червените)са компромиса м/у комфорт и спорт (всмисъл не са толко дървени)!

MOGY написа:devastator написа:Според мен Б8цата на Билщеин е светлинни години пред Кони Спорт.Ако ти трябва шок абсорбър земи Б8,ако искаш талпа ,която се кара на самолетна писта земи си Кони
За талпата,по принцип съм чул че Кони Спешъл (червените)са компромиса м/у комфорт и спорт (всмисъл не са толко дървени)!
в отношение комфорт и стабилност,направо съм изумен от билщейн б6
може би затова е много разпространен при бмв-тата дето идват от швабско,много стабилно държи колата и....направо

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Дай неква цена на Б6 ако си си купувал и от каде ги взе?

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
аз мойте си гипоръчах от ибея,дойдоха ми на 970лв,ето им една обява за комплект предни и задни,тая е малкопо скъпичка обява ама пак са като моите,иначе имам добра оферта за коиловъри
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BILSTEIN ... 0267851516
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BILSTEIN ... 0267851516
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3