Избор на автомобил..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 25 Авг 2008, 8:59

по добре си вземи една е30-ка с м10 на гас
частите на са скъпи щи харчи не много просто това е идеалната кола за начинаещи ентосиастци ;)
уважаваи мързела тои ти помага
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Re: Избор на автомобил..

Мнение от AceMF » 25 Авг 2008, 10:22

stef-- написа: ...

Аз бих ти препоръчал да си вземеш някоя позапазена астра 1.6 (не екотек, не гси, без газ и по възможност без тунинги и много ръжди по нея) за към 3к от опелския форум. Ще върви достатъчно, има що-годе неутрален статус сред другите шофьори, и няма да ти пука много за нея, като се понаучиш да караш и тя прогние, я махаш и взимаш вече бмв-то.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 25 Авг 2008, 11:10

AceMF написа:

Аз бих ти препоръчал да си вземеш някоя позапазена астра 1.6 (не екотек, не гси, без газ и по възможност без тунинги и много ръжди по нея) за към 3к от опелския форум. Ще върви достатъчно, има що-годе неутрален статус сред другите шофьори, и няма да ти пука много за нея, като се понаучиш да караш и тя прогние, я махаш и взимаш вече бмв-то.
да мисля за астра в момента и за роувър от тия мъничките забравих им модела :uups:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Авг 2008, 11:14

stef-- написа:
AceMF написа:

да мисля за астра в момента и за роувър от тия мъничките забравих им модела :uups:
За малкото Роверче не мисли по-добре,че частите са скъпички пък и са на сфери отзад и им е болно място...!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 25 Авг 2008, 11:58

AceMF написа:

Колега аз също ти препоръчвам Астрата с две ръце 1.6i(75кс.) гори малко върви прилично...частите са сравнително евтини..не пречи да и се монтира и АГУ(само да е моно инжекция,че Екошита е друга работа там)
Астрите са идеални за "хубавите" ни пътища(от собствен опит ти го казвам за 45 000км. е сменено само един накрайник)
Като добиеш навици и свикнеш с идиотщина по пътищата ще си вземеш и бима :)
Поздрави
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 25 Авг 2008, 20:11

Totogada написа:Колега аз също ти препоръчвам Астрата с две ръце 1.6i(75кс.) гори малко върви прилично...частите са сравнително евтини..не пречи да и се монтира и АГУ(само да е моно инжекция,че Екошита е друга работа там)
Астрите са идеални за "хубавите" ни пътища(от собствен опит ти го казвам за 45 000км. е сменено само един накрайник)
Поздрави

Благодарсво, а сега ако ме ориентирате и към някакви цени, че за опелите нищо не знам... благодаря предварително
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 26 Авг 2008, 14:11

Колеги с кандидат опелджията се познавам много добре и аз бих му препоръчал нещо от по старите фиатки нещо от сорта на Типо или Уно.Какво мислите вие?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 26 Авг 2008, 15:36

stef-- написа:
Totogada написа:Колега аз също ти препоръчвам Астрата с две ръце 1.6i(75кс.) гори малко върви прилично...частите са сравнително евтини..не пречи да и се монтира и АГУ(само да е моно инжекция,че Екошита е друга работа там)
Поздрави

Благодарсво, а сега ако ме ориентирате и към някакви цени, че за опелите нищо не знам... благодаря предварително

За 2500~3000лв. може да си вземеш добро Опелче Астра (4вр.) с АГУ.
Да ти кажа малко ориентировъчни цени.
Ангренажният ремък е около 35~40лв. Накладки предни струват 40лв. дисковете 50~60лв. Амортисьори предни от 75лв./бр задни пружини 50лв./бр. Термостат 17лв.
Ако те интересува нещо повечко давай на ЛС ;)
Поздрави.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 26 Авг 2008, 15:51

Добре де, ма аз пак не разбрах: Какво ти пречи да си вземеш един Компакт 1.6, 90 и..... година??
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 26 Авг 2008, 16:00

Пежо 205 или някое Поло според мен. Не съм почитател на газовите уредби, но в случая ще ти е от полза.
Иначе ми хареса как разсъждаваш :winky:
Много безаварийни какъвто и да е изборът ти.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 26 Авг 2008, 16:43

Вземи нещо между 1.2-1.4 бензин без АГУ. За млад шофъор не ти трябва да се белосваш от сега с настройките и капризите на АГУ-то. Вземаш 2 000лв. и тръгвай по обяви, коя марка и модел няма значение, която те грабне......първа кола ще ти е все пак.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 26 Авг 2008, 17:44

Благодаря на всички колеги за компетентните отговори... Ориентирах се към астра и мисля, че темата е за ключ :) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 26 Авг 2008, 18:20

Пък като се понаучиш да караш вземи си Е30 ;) :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 26 Авг 2008, 20:04

Transportera написа:Пък като се понаучиш да караш вземи си Е30 ;) :mhihi:

мисля за е36, но има време ще видим, но 100% ще е шестак :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 03 Окт 2008, 0:02

Избра ли най после :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата